Volkswagen

Hybride en elektrische wagens

Ontdek hier ons aanbod elektrische (ID.3- ID.4 - ID.5) en hybride wagens van Volkswagen, uw laadmogelijkheden en nog zoveel meer. 

 

Ontdek de hybride en elektrische wagens

Volkswagen Polo - Kan meer

Wie zegt dat van een kleine auto geen geweldige functies verwacht mogen worden? Ontdek vooruitstrevend design en intelligente technologie in de Polo.

 

Ontdek meer over de Volkswagen Polo

Volkswagen Golf - van mobiel icoon tot digitaal icoon.

Daar is de Volkswagen Golf. En hij verzet de bakens op de weg, met name op het vlak van de digitalisering. Slimme rijhulpsystemen maken elke rit comfortabeler en meer ontspannen. Met respect voor het typische Golf-gevoel. De Golf – een comfortabelere, slimmere en meer geconnecteerde generatie.

 

Meer info over de Volkswagen Golf

Volkswagen Taigo - Karakter. Elke dag.

De nieuwe Taigo. Voor iedereen die zijn eigen trends zet. Die zich niet laat veranderen, maar liever zelf het verschil maakt. Die niet alleen stijl, maar ook karakter toont. En die zelfs in het dagelijkse leven het buitengewone vindt.

 

Ik wil de Volkswagen Taigo ontdekken

Volkswagen T-Cross - allesbehalve alledaags.

Ongekend veelzijdig. Ongeëvenaard compact. Gecombineerd met eigentijds crossover design en functionaliteit voor dagelijks gebruik. Kortom, de Volkswagen T-Cross is een moderne avonturier en meester in het transformeren, die de tekenen des tijds herinterpreteert.

 

Ja, ik wil meer weten over de T-Cross

Volkswagen Tiguan - Spannend nieuw ontworpen.

Sterker, comfortabeler en meer geconnecteerd dan ooit toont de Tiguan wat hij in huis heeft. Intelligente techniek geeft hem buitengewone vaardigheden. Als dynamische SUV hertekent hij de grenzen van wat mogelijk is.

 

Meer info over de Volkswagen Tiguan 

Volkswagen Touareg - Volgt zijn eigen pad en wijst de weg in de cockpit.

De Volkswagen Touareg Business zorgt voor een frisse wind op de weg. En ook op de moeilijk toegankelijke paden ertussen. Innovaties zoals de elektromechanische rolstabilisatie, ledmatrixkoplampen of de Innovision Cockpit verfijnen als optie de gevarieerde rijbeleving in deze SUV.

 

Lees meer over de Volkswagen Touareg

Volkswagen Stockwagens

vw

Volkswagen Tweedehandswagens

Topway

Gerelateerde vragen

Wat zijn de voordelen van de elektrische wagen?
Koop ik een elektrische auto of plug-in hybride?
Koop ik nu een elektrische wagen?
Hoeveel verbruikt een elektrische auto?

Gerelateerde video's 

Welke motor kies ik voor mijn auto?Mag iedereen werken aan mijn elektrische auto?