Stockfestival

Vier feest bij Volkswagen!

Het is feest bij Top Motors, want we pakken uit met een stockfestival! Deze stockwagens gaan de deur uit tegen onverslaanbare prijzen! OP=OP!

Bekijk het aanbod van Volkswagen

Originele accessoires van Volkswagen

Zoekt u een origineel merkaccessoire, zoals een kofferbak beschermer of een rubberen mattenset? Of wilt u uw auto met chrome buitenspiegels een persoonlijk tintje geven? Ontdek alle originele onderdelen en accessoires die speciaal zijn ontwikkeld voor uw auto.

.

 

Ontdek uw ideale, 100% elektrische Volkswagen ID.

Bent u klaar om deel uit te maken van de elektrische revolutie? Of u nu op zoek bent naar puur rijplezier, de nieuwste technologieën, of een ruim interieur, er is altijd een ID.-model dat perfect bij u past.
 

Bekijk onze ID.-familie 

- NIEUW -
De Volkswagen Golf

De Golf viert dit jaar zijn 50e levensjaar, en om deze gelegenheid te vieren lanceerde Volkswagen een nóg betere versie van deze bestseller. Ontdek de vernieuwde Golf met een verhoogd elektrisch bereik van ongeveer 100 kilometer. Deze geweldige wagen staat dit jaar nog te schitteren in de showrooms.

Meer over de Golf

Nieuwe Golf Top Motors

.

Tiguan - Voor alles wat het leven in petto heeft

Het leven is veelzijdig en zit vol verrassingen. De nieuwe Tiguan helpt u er met zijn omvangrijke en innovatieve uitrusting bij om haast elke uitdaging soeverein aan te kunnen. Hierbij fascineert hij zowel door zijn emotionele als door zijn dynamische design.

Meer over de Tiguan 

Tiguan Top Motors

.

T-Cross - Uw begeleider voor elke dag en uw vrije tijd

Opvallend design, veel ruimte bij compacte afmetingen, vooruitstrevende technologie voor meer comfort in het alledaagse leven en de vrije tijd: de nieuwe T-Cross voldoet ruimschoots aan de verwachtingen van een moderne, compacte SUV. 

Meer over de T-Cross

.

T-Roc - De nieuwe vorm van soevereiniteit

Het verscherpte SUV-design van de nieuwe T-Roc toont karakter - dat van u. Dankzij het strakke exterieurdesign, het hoogwaardige interieur en de moderne technologie straalt de T-Roc zelfvertrouwen uit.

Meer over de T-Roc

T-roc

.

T-Roc Cabrio - Grenzeloze mogelijkheden

Een symbool van innerlijke kracht en grenzeloze vrijheid. Perfect voor dagelijks gebruik, vakantie roadtrips en elk avontuur. Met zijn indrukwekkende cross-over design maakt hij elk moment bijzonder.

Meer over de T-Roc Cabrio

T-Roc Cabrio

.

Arteon - Volmaakte verschijning

De Arteon onderscheidt zich direct door zijn kenmerkende design en vloeiende contouren, waarmee hij krachtig uitstraalt. Betreed het interieur en laat u betoveren door de elegantie en intuïtieve bediening.

Meer over de Arteon

Top Motors De nieuwe Arteon Shooting Brake

.

Taigo - Karakter, elke dag

De nieuwe Taigo. Voor iedereen die zijn eigen trends zet. Die zich niet laat veranderen, maar liever zelf het verschil maakt. Die niet alleen stijl, maar ook karakter toont. En die zelfs in het dagelijkse leven het buitengewone vindt.

Meer over de Taigo

.

Polo - Meer dan je denkt

Wie zegt dat van een kleine auto geen geweldige functies verwacht mogen worden? Ontdek vooruitstrevend design en intelligente technologie in de Polo.

Meer over de Polo

.

Passat - De unieke mix van prestaties, stijl en functionaliteit

De Volkswagen Passat, waar design, prestaties en technologie samenkomen om een ongeëvenaarde rijervaring te creëren. Met zijn verfijnde uitstraling en geavanceerde functies belichaamt de Passat de toewijding van Volkswagen aan vakmanschap en innovatie.

Meer over de Passat

Volkswagen Passat Top Motors wit

.

Touareg - Sportief, stijlvol, elegant

Eén blik volstaat om het te zien: dit is een top-SUV met karakter. De nieuwe Touareg belichaamt echter niet alleen de symbiose van een perfect gevormd lijnenspel en luxueuze uitrusting, hij maakt ook indruk met zijn alledaagse praktische functionaliteit. Hebt u interesse in de Touareg eHybrid? Dan hebt u bovendien de zekerheid dat u op weg bent met toekomstgerichte aandrijftechnologie.

Meer over de Touareg

.

Testrit

Benieuwd naar meer? Vraag vrijblijvend een testrit aan en ervaar het helemaal zelf!

testrit top motors

Onze bedrijfsvoertuigen

Als professional heeft u specifieke wensen en noden. Daarom hebben we de Volkswagen Van Centers opgericht. U vindt er het bedrijfsvoertuig dat het best bij uw beroep past en u krijgt er een snelle en professionele service. Bovendien geniet u er van 13 voordelen zoals testritten op maat en een groot aantal vervangwagens.

Bekijk hier ons aanbod

bedrijfsvoertuigen

Blijf op de hoogte over alle nieuwtjes binnen Top Motors

Benieuwd waar we bij Top Motors zoal mee bezig zijn? Schrijf je in en ontdek de nieuwste modellen, lopende acties en nieuwtjes over onze vestigingen.

  • Nieuws van onze merken
  • Toegang tot events en wedstrijden
  • Updates over nieuwe modellen in onze showrooms
  • De beste aanbiedingen in het gamma

Schrijf je hier in

Onze stockwagens

ID.4 Pure Limited Edition 52 kWh  125 kW (170 pk)
Totaalprijs
€39.999,00
Aanbevolen catalogusprijs
€51.690,00
Bekijk details
ID.4 Pure Limited Edition 52 kWh  125 kW (170 pk)
Totaalprijs
€39.999,00
Aanbevolen catalogusprijs
€51.690,00
Bekijk details
ID.4 Pure Limited Edition 52 kWh  125 kW (170 pk)
Totaalprijs
€39.999,00
Aanbevolen catalogusprijs
€51.690,00
Bekijk details

Dé handleiding om uw Volkswagen te connecteren

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem