De Volkswagen ID.5: de elegante vorm van efficiëntie

Met krachtige e-prestaties en een vloeiend silhouet zet de nieuwe ID.5 een moderne symbiose van SUV en coupé neer. Up te daten ‘over-the-air’ en klaar om elektrische mobiliteit opnieuw te definiëren.

 

Maak een afspraak en ontdek de Volkswagen ID.5 bij Top Motors

 

Elegante coupé

De nieuwe ID.5 overtuigt met een trendsettende vorm die de sterke punten van een SUV combineert met het aerodynamische silhouet van een coupé - zonder enige compromissen.

Volmaakt tot in het kleinste detail

Zo zien duurzame elektrische prestaties eruit. Het indrukwekkende koetswerkdesign van de nieuwe ID.5 bekoort met zijn elegante designtaal, een zwart dak en designelementen in zilver die veel aandacht trekken. Volmaakte optionele lichtmetalen 21-duimsvelgen maken de moderne stijl af. Het design van de coupé met zijn geëxponeerde achterspoiler is opvallend atletisch. Met ID.-insignes op de flanken en achterkant identificeert hij zich als wegbereider van innovatieve elektromobiliteit.

Intelligente ruimte

Ervaar het grote en intelligent vormgegeven interieur, dat u hoogwaardig comfort biedt, dat u ziet en voelt. Wat opvalt: ondanks de aflopende daklijn van de coupévorm, biedt de nieuwe ID.5 veel hoofdruimte, zelfs op de achterbank. Dit betekent dat tot 5 personen comfortabel kunnen meereizen in de ID.5. En dankzij de grote bagageruimte is er nog plaats voor heel wat bagage. Ook het moderne interieur maakt van de ID.5 een ruimte voor inspirerende ervaringen door een vooruitstrevend design te combineren met geavanceerde technologie en een intuïtieve bediening. In dit interieur geniet u van iedere seconde van uw reis.

interieur ID.5

Hemels uitzicht

Met het grote glasoppervlak dat haast over de volledige breedte van het dak loopt, is het optionele elektrische panoramadak zelf al een blikbanger. Nog mooier: het open zicht op de hemel. Het getinte glas zorgt bovendien voor aangename temperaturen. Het zonnescherm, dat u bijvoorbeeld heel comfortabel met uw stem kunt bedienen, beschut u tegen de felle zon. Het enige wat u moet doen, is "Hello ID., toon me de sterren" zeggen en het zonnescherm gaat open.

Sfeerverlichting

Geef uw ID.5 meer persoonlijkheid. Kies hiervoor uit tien standaard kleuren (in optie zijn 30 kleuren mogelijk) en laat het interieur in een zacht licht baden. Zoals het dashboard, het aflegvak voor gsm en de deuren. Wenst u een koele of warmere verlichting? U bepaalt het zelf.

Begroet uw ID.5

Houd uw blik op de baan gericht en rijd heel eenvoudig met behulp van de intuïtieve spraakbediening: bedien zo het audiosysteem, het optionele navigatiesysteem of uw telefoon. Zeg gewoon “Hallo ID.” en het systeem zal u verstaan.

IQ.LIGHT

Al bij de eerste aanblik toont de nieuwe ID.5 zich optioneel met een echt highlight: het innovatieve IQ.LIGHT. De matrixtechnologie maakt rijden met continu grootlicht mogelijk zonder andere weggebruikers te verblinden. Een elegante lichtband loopt tussen de fraai gevormde ledmatrixkoplampen en het Volkswagen-logo. Wat aan de voorkant indruk maakt, mag aan de achterkant niet ontbreken: het pack omvat de optionele 3D-ledachterlichten met dynamisch remlicht en geïntegreerd dynamisch knipperlicht, dat met vloeiende lichtbewegingen de richting aangeeft.

IQ.LIGHT ID.5
Foto 1 / 1

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem