COMING SOON: de nieuwe CUPRA Tavascan

Met onze eerste volledig elektrische SUV bent u verzekerd van kracht en performance. Twee elektromotoren leveren samen 340 pk op alle vier de wielen. En dankzij het 77 kWh accupakket komt u tot 517 kilometer ver. Wil je als eerste weten wanneer de CUPRA Tavascan bestelbaar is? Volg onze sociale media en ontvang alle updates via onze nieuwsbrief

 

Ontdek er alles over

CUPRA Born

CUPRA gaat een ​​nieuw tijdperk in met de eerste 100% elektrische CUPRA Born. Door zijn prestatiegerichte aandrijflijn- en batterijtechnologieën, samen met een sportief ontwerp, onderscheidt deze CUPRA zich van de rest.

 

Ontdek er alles over

CUPRA Formentor

Een geaccentueerde motorkap, gewaagde gesculpteerde lijnen en een schitterende achterspoiler. Een uniek, prestatiegericht design dat opvalt in elk detail.

 

Ontdek er alles over

CUPRA Leon e-HYBRID

Geniet van het beste van twee werelden: zinderende prestaties, plus 60 km uitstootvrij rijbereik in de stad als u voor de e-HYBRID gaat. Of u voor benzine of de combo gaat, dit is een rijervaring die blijft plakken, met dank aan spitstechnologie en een sportieve feel in elke bocht.

 

Ontdek er alles over

cupra leon

CUPRA Leon Break e-HYBRID

Tot 1.600 liter bagageruimte voor de benzineversie en 1.450 voor de e-HYBRID, plus een ruime achterbank voor boodschappen, hobby’s en spontane avonturen met de hele familie. De wereld ontdekt u voortaan met zonnestralen op uw hoofd door het panoramische schuifdak.

 

Ontdek er alles over

cupra leon

Steven stelt de nieuwe CUPRA Formentor voor

De nieuwe CUPRA Formentor
 

Top Motors Roeselare CUPRA

Topweg 1
8800 Roeselare
België

Top Motors Wevelgem CUPRA

Kortrijkstraat 347
8560 Wevelgem
België