Cupra Born

CUPRA gaat een ​​nieuw tijdperk in met de eerste 100% elektrische CUPRA Born. Door zijn prestatiegerichte aandrijflijn- en batterijtechnologieën, samen met een sportief ontwerp, onderscheidt deze CUPRA zich van de rest.

 

Ontdek er alles over

Cupra Formentor

Ontdek jouw partner in crime.
Laat je meeslepen door een gespierdere nieuwe look. Compleet met een vernieuwde radiatorrooster, voorspoiler en Full-ledkoplampen.

Voor een leven in volle actie.
SEAT CONNECT opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden door jou via je smartphone toegang te geven tot je SEAT. Zo kun je op afstand een groot aantal functies bedienen en maximaal van jouw rijervaring genieten.

Digital Cockpit van 10,25”
Een groter scherm laat je meer zien en doen. Het volledig digitale scherm geeft je een beter zicht op je rijgegevens. Maak er je eigen scherm van met gepersonaliseerde instellingen die jij nodig hebt.

HIGHEST TECH
Volledige vrijheid, dat is wat u voelt als u weet dat u op de toptechnologie kan rekenen. De Adaptive Cruise Control houdt uw snelheid in alle veiligheid op peil, Beam Assist dimt de grootlichten om anderen niet te verblinden, Travel Assist combineert alle veiligheidssystemen zodat u onbezorgd kan genieten. Ook dat is rijplezier.

CUPRA Stockwagens

Cupra

Cupra Tweedehandswagens

Topway

Hybride en elektrische wagens

Steven stelt de nieuwe Cupra Formentor voor

De nieuwe Cupra Formentor

Top Motors Roeselare CUPRA

Topweg 1
8800 Roeselare
België

Top Motors Wevelgem CUPRA

Kortrijkstraat 347
8560 Wevelgem
België