Audi A1 - sportief en karaktervol

Met zijn karakteristieke, vlotte design scoort de A1 meteen punten. Door zijn dynamisch afgestemde onderstel en de elektromechanische stuurbekrachtiging rijdt de Audi A1 Sportback strak en sportief. Behalve de standaard wielophanging is ook een steviger sportonderstel leverbaar. Verder zijn er optionele dynamische pakketten die speciaal zijn afgestemd op de motor.

Meer over de A1

 

Audi RS3 - adembenemende allrounder

In elke Audi-showroom van Top Motors staat een RS3, waarmee u een testrit kan maken. Want een Audi RS wagen moet u  kunnen voelen, aanraken, ruiken en ervaren.

 

Meer over de RS3

 

 

 

Audi Q4 - opent uw geest. Verbreedt uw horizon

Het heldere design van de Audi Q4 e-tron verleent een karakteristieke vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Een eyecatcher van formaat: De gefocuste voorpartij en de krachtige achterpartij. Opwindend: Het geaccentueerde zijsilhouet en de vrij zwevende daklijn.

 

Meer over de Q4

 

 

Audi Q5 Sportback TFSI e

Na het succes van de Q3 sportback is ook de ruimere Q5 heruitgevonden. De Q5 sportback biedt ruimte, design en ademt één en al sportiviteit.

 

Meer over de Q5 

Audi Q7 en Q8

De Audi Q7 en Q8 combineren modern design, krachtige prestaties en milieubewustzijn. Met hun imposante verschijning, geavanceerde hybride systemen en luxueuze interieurs bieden de Q7 en Q8 een comfortabele en efficiënte rijervaring met een sterke focus op duurzaamheid.

Meer over de Q7

Meer over de Q8

Audi Q7 TFSI e

Audi A8 TFSI e

Welkom bij de Audi A8 60 TFSI e - de businessberline die een hoge mate van comfort met innovatief rijgedrag combineert. 

Ervaar het uitstekende systeemvermogen dat wordt gegenereerd door de combinatie van een dynamische TFSI-motor en een efficiënte elektrische aandrijving. In uw plug-in hybride regelt intelligent aandrijfmanagement de interactie tussen elektromotor en verbrandingsmotor. 

 

Meer over de A8 TFSI e

 

Audi e-tron GT

Het aanbod van elektrische wagens bij Audi breidt uit en snel! Deze 100% elektrische volbloed GT lieten wij kennis maken met de wegen in en rond Kortrijk. Hetzelfde deden we in Waregem en dit om zijn troeven te testen en in de verf te zetten (klik hiervoor op onderstaande link).

De Audi E-tron GT kan bij Top Motors geleverd worden als jonge directiewagen, wat een pak sneller is dan de huidige levertermijnen vooropgesteld door de fabrikant.

 

Meer over de e-tron GT

 

Audi Q8 e-tron

Als topuitvoering van de elektrische SUV's en crossovers maakt de Audi Q8 e-tron indruk met zijn geoptimaliseerde aandrijvingsconcept, verbeterde aerodynamica, toegenomen oplaadvermogen en batterijcapaciteit en vergrote rijbereik tot 582 km in de SUV-versie (volgens WLTP) en tot 600 km in de Sportback-versie (volgens WLTP).

 

Meer info over de Q8 e-tron

q8 e-tron

AUDI E-TRON GT TOUR

Externe video URL
De nieuwe Audi Q4 E-tron

De nieuwe Audi Q4 E-tron.

Opent uw geest. Verbreedt uw horizon

Audi

Geert Devolder getuigt over zijn ervaring met een Audi E-tron


Geert devolder

Getuigenis Geert Devolder

Onze Audi-vestigingen

Wevelgem

Wevelgem

Roeselare

Roeselare

Waregem

Waregem

Oudenaarde

Oudenaarde

Gerelateerde vragen

Wat is de wachttijd van een auto op bestelling?
Hebben jullie wagens voor 7 personen?
Kan ik als particulier een wagen huren?
Kan iedereen elektrisch rijden?

Gerelateerde video's

Hoe kan ik snel laden?Zijn er verschillende soorten stekkers?