Audi RS3 - adembenemende allrounder

In elke Audi-showroom van Top Motors staat een RS3, waarmee u een testrit kan maken. Want een Audi RS wagen moet je kunnen voelen, aanraken, ruiken en ervaren.

De Audi RS 3 Sportback biedt indrukwekkende prestaties over de hele lijn. Zijn krachtige design, uitstekende rijdynamiek en 2,5-liter TFSI-motor zorgen elke dag voor nieuwe sensaties.

Accentueer uw Audi: de mat zwarte afwerking is standaard en zorgt voor een mooi contrast met de koetswerkkleur. Als alternatief zijn er nog twee andere aantrekkelijke opties om nog meer expressieve accenten toe te voegen: de Shadow look plus of het aluminium exterior package.

Voel het karakter: het vooruitstrevende karakter van de Audi RS 3 komt op verschillende manieren tot uiting. De voorpartij springt meteen in het oog met zijn platte, brede Audi Singleframe grille met RS-honingraatpatroon, geflankeerd door grote luchtinlaten aan de zijkant.

 

 

 

Audi Q4: Nu in onze toonzalen

“De Audi Q4 e-tron en de Q4 Sportback e-tron: De compacte elektrische SUV’s van het merk met de vier ringen, reeds vanaf             € 41.990.

Bij Top Motors kunnen we de Q4 leveren als jonge directiewagen, dat betekent een pak sneller dan de huidige vooropgestelde levertermijnen vooropgesteld door de fabrikant.

Het Q4 e-tron gamma omvat drie aandrijfversies, als topper, het quattro-model met een maximumvermogen van 220 kW (299 pk). Hun gemeenschappelijke eigenschappen zijn de plaatselijke nuluitstoot en een groot rijbereik.De achterwielaangedreven Q4 40 e-tron haalt een rijbereik van tot 520 kilometer in de WLTP-cyclus.

Audi E-tron GT in Kortrijk & Waregem

Het aanbod van elektrische wagens bij Audi breidt uit en snel! Deze 100% elektrische volbloed GT lieten wij kennis maken met de wegen in en rond Kortrijk. Hetzelfde deden we in Waregem en dit om zijn troeven te testen en in de verf te zetten (*).

De Audi E-tron GT kan bij Top Motors geleverd worden als jonge directiewagen, wat een pak sneller is dan de huidige levertermijnen vooropgesteld door de fabrikant.

 

 

(*) ontdek hier de video

AUDI Q7 en Q8

De plug-in hybride versies van de Audi Q7 en Q8 combineren kracht, efficiëntie en comfort. Vanaf nu zijn de Audi Q7 en Q8 plug-in hybrides beschikbaar met gunstigere verbruikscijfers waardoor de CO2-uitstoot onder de fiscaal aantrekkelijke grens van 50 g/km komt.

De 3.0 liter V6-turbobenzinemotor met 340 pk gaat in de plug-in hybride versies een soepel samenspel aan met een krachtige elektromotor. De lithium-ion batterij kan nu netto 14,4 kWh aan energie opslaan (bruto: 17,9 kWh) – meer dan voorheen. Audi koppelt de efficiënte plug-in hybride technologie aan de quattro permanente vierwielaandrijving en een 8-traps tiptronic automaat.

De Q7 en Q8 55 TFSI e quattro beschikken nog steeds over een systeemvermogen van 381 pk en over een gecombineerd maximumkoppel van 600 Nm. De krachtige Q7 en Q8 60 TFSI e quattro zetten daar 462 pk en 700 Nm tegenover.

Audi Q7 TFSI e

De nieuwe A8 60 TFSIe

Het beste van twee werelden!

Welkom bij de Audi A8 60 TFSIe - de businessberline die een hoge mate van comfort met innovatief rijgedrag combineert. Dankzij zijn duurzaam karakter is de nieuwe A8 tot 100% fiscaal aftrekbaar.

Ervaar het uitstekende systeemvermogen dat wordt gegenereerd door de combinatie van een dynamische TFSI-motor en een efficiënte elektrische aandrijving. In uw plug-in hybride regelt intelligent aandrijfmanagement de interactie tussen elektromotor en verbrandingsmotor. 
 

Gemiddelde CO2-emissie: WLTP: 49–39 g/km (NEDC: ) - Gemiddeld brandstofverbruik: Benzine : 2,1–1,7 l/100km | Stroomverbruik: 23,7–21,9 kWh/100 km

De nieuwe Audi Q4 E-tron

De nieuwe Audi Q4 E-tron.

Opent uw geest. Verbreedt uw horizon

Audi

Geert Devolder getuigt over zijn ervaring met een Audi E-tron

Getuigenis Geert Devolder


Geert devolder

De Audi Q5 Sportback TFSI e

Na het succes van de Q3 sportback is ook de ruimere Q5 heruitgevonden.
De Q5 sportback biedt ruimte, design en ademt één en al sportiviteit.

Ontdek hem hier

Direct leverbare Audi

Audi Stockwagens

A3

Audi Approved Plus

Wevelgem

Onze Audi-vestigingen

Wevelgem

Wevelgem

Roeselare

Roeselare

Waregem

Waregem

Oudenaarde

Oudenaarde

Gerelateerde vragen

Wat is de wachttijd van een auto op bestelling?
Hebben jullie wagens voor 7 personen?
Kan ik als particulier een wagen huren?
Kan iedereen elektrisch rijden?

Gerelateerde video's

Hoe kan ik snel laden?Zijn er verschillende soorten stekkers?