Audi RS3 - adembenemende allrounder

In elke Audi-showroom van Top Motors staat een RS3, waarmee u een testrit kan maken. Want een Audi RS wagen moet u  kunnen voelen, aanraken, ruiken en ervaren.

 

Ik wil meer weten over de Audi RS3

 

 

 

Audi Q4 - opent uw geest. Verbreedt uw horizon

Het heldere design van de Audi Q4 e-tron verleent een karakteristieke vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Een eyecatcher van formaat: De gefocuste voorpartij en de krachtige achterpartij. Opwindend: Het geaccentueerde zijsilhouet en de vrij zwevende daklijn.

 

Meer over de Audi Q4

 

 

De Audi Q5 Sportback TFSI e

Na het succes van de Q3 sportback is ook de ruimere Q5 heruitgevonden. De Q5 sportback biedt ruimte, design en ademt één en al sportiviteit.

 

Ontdek hem hier

Audi Q7 en Q8

De plug-in hybride versies van de Audi Q7 en Q8 combineren kracht, efficiëntie en comfort. Vanaf nu zijn de Audi Q7 en Q8 plug-in hybrides beschikbaar met gunstigere verbruikscijfers waardoor de CO2-uitstoot onder de fiscaal aantrekkelijke grens van 50 g/km komt.

 

Meer over de Q7

 

Meer over de Q8

Audi Q7 TFSI e

Audi A8 TFSI e

Welkom bij de Audi A8 60 TFSI e - de businessberline die een hoge mate van comfort met innovatief rijgedrag combineert. Dankzij zijn duurzaam karakter is de nieuwe A8 tot 100% fiscaal aftrekbaar.

Ervaar het uitstekende systeemvermogen dat wordt gegenereerd door de combinatie van een dynamische TFSI-motor en een efficiënte elektrische aandrijving. In uw plug-in hybride regelt intelligent aandrijfmanagement de interactie tussen elektromotor en verbrandingsmotor. 

 

Meer over de Audi A8 TFSI e

 

Audi E-tron GT

Het aanbod van elektrische wagens bij Audi breidt uit en snel! Deze 100% elektrische volbloed GT lieten wij kennis maken met de wegen in en rond Kortrijk. Hetzelfde deden we in Waregem en dit om zijn troeven te testen en in de verf te zetten (klik hiervoor op onderstaande link).

De Audi E-tron GT kan bij Top Motors geleverd worden als jonge directiewagen, wat een pak sneller is dan de huidige levertermijnen vooropgesteld door de fabrikant.

 

Meer over de Audi E-tron GT

 

Audi Q8 e-tron

Als topuitvoering van de elektrische SUV's en crossovers maakt de Audi Q8 e-tron indruk met zijn geoptimaliseerde aandrijvingsconcept, verbeterde aerodynamica, toegenomen oplaadvermogen en batterijcapaciteit en vergrote rijbereik tot 582 km in de SUV-versie (volgens WLTP) en tot 600 km in de Sportback-versie (volgens WLTP).

 

Meer info over de Q8 e-tron

q8 e-tron
De nieuwe Audi Q4 E-tron

De nieuwe Audi Q4 E-tron.

Opent uw geest. Verbreedt uw horizon

Audi

Geert Devolder getuigt over zijn ervaring met een Audi E-tron

Getuigenis Geert Devolder


Geert devolder

Onze Audi-vestigingen

Wevelgem

Wevelgem

Roeselare

Roeselare

Waregem

Waregem

Oudenaarde

Oudenaarde

Gerelateerde vragen

Wat is de wachttijd van een auto op bestelling?
Hebben jullie wagens voor 7 personen?
Kan ik als particulier een wagen huren?
Kan iedereen elektrisch rijden?

Gerelateerde video's

Hoe kan ik snel laden?Zijn er verschillende soorten stekkers?