Avontuurlijk en dynamisch

De Audi Q8 belooft niet alleen avontuur, maar levert het ook. Met zijn standaard quattro vierwielaandrijving, krachtige motoren en geavanceerde dempingregeling in de ophanging biedt hij superieure grip en controle, zowel op de weg als off-road. Of je nu over gladde snelwegen zoeft of ruig terrein verkent, de Audi Q8 staat garant voor een opwindende rijervaring waarbij dynamiek en avontuur samenkomen.

Q8 dynamisch op avontuur

Vooruitstrevende lichttechnologie

Breng uw auto tot leven met de fascinerende mogelijkheden van HD Matrix ledkoplampen² en digitale oledachterlichten², waarbij u kunt kiezen uit vier unieke lichtsignaturen en dynamische lichtanimaties die uw voertuig een onderscheidende uitstraling geven.

Comfort primeert

Laat al uw zintuigen verwennen door de hoogwaardige materialen en het voortreffelijke comfort binnenin. Geniet van extra luxe met optionele, op maat gemaakte voorstoelen, inclusief massage²- en zetelventilatiefunctie².

Betrouwbare assistentie

Geniet van ontspannen rijden dankzij intelligente rijhulpsystemen, die u bijstaan tijdens zowel stadsritten als lange afstanden. Laat het parkeren gerust aan uw Audi over, want met Remote Park Assist plus²,³ hoeft u zelfs niet achter het stuur te zitten.

Geavanceerde verlichting

Ervaar innovatieve verlichting met HD Matrix ledkoplampen² en digitale oledachterlichten², waarmee u kunt kiezen uit vier verschillende lichtsignatuurcombinaties die fascinerende animaties genereren. Bovendien zijn de achterlichten uitgerust met nabijheidsdetectie⁵, waardoor alle oledsegmenten van het stilstaande voertuig geactiveerd worden zodra andere weggebruikers naderen.

Q8 achterlicht
Audi Q8 achterlicht donker

Voor een unieke uitstraling kunt u in de MMI een van de vier verschillende lichtsignatuurcombinaties kiezen voor de HD Matrix ledkoplampen² en de digitale oledachterlichten².

Audi Q8 voorlichten
Audi Q8 voorlichten donker

De HD Matrix ledkoplampen met Audi laser light² overtuigen met bijna twee keer zo veel lichtbereik. Wanneer de auto stilstaat, toont de verlichtingstechnologie de dynamische lichtvolgorde van de coming home/leaving home-functie, die aansluit bij de lichtsignatuur die u hebt geselecteerd.

Elegantie

De Audi Q8 belichaamt de perfecte balans tussen kracht en elegantie. Met zijn klassieke quattro architectuur en indrukwekkende schouderlijn straalt hij offroad-DNA uit. De gestroomlijnde daklijn, het kenmerkende Audi Singleframe en de vlakke 2D-look van de Audi ringen versterken zijn sportieve uitstraling, terwijl het S line exterieurpakket² zijn onderscheidende karakter benadrukt.

Ga voor een gedurfde uitstraling

Laat het sportieve karakter van de Audi Q8 nog meer spreken met het S line exterieurpakket². Hiermee wordt het Audi Singleframe uitgevoerd in scandiumgrijs en het S-radiatorrooster in titaniumzwart, waardoor de voorzijde een krachtige uitstraling krijgt. De S line-bumper met volledige lakafwerking en de imposante luchtinlaten benadrukken de vooruitstrevende look van deze SUV.

Audi Q8 S line
Audi Q8 zijkant

Veelzijdige ruimte

Het ruime interieur wordt nog lichter en ruimer met het panoramische glazen schuifdak². Dankzij de verschuifbare driedelige achterbank plus² kunt u de ruimte flexibel aanpassen aan uw behoeften. Als u meer laadruimte nodig heeft, kunnen de achterbanken volledig worden neergeklapt, waardoor een bagageruimte van 1.755 liter ontstaat.

Q8 ruimte zetels

Dynamische kracht

Met de Audi Q8 aan het stuur ervaart u een gevoel van vrijheid en vertrouwen. Zijn sportieve prestaties, offroad-capaciteiten en een indrukwekkende trekkracht tot 3,5 ton maken hem buitengewoon veelzijdig.

TDI-motoren

De krachtige TDI-motoren van de Audi bieden een gevoel van lichtheid tijdens het rijden. Voor een nog betere rijervaring kunt u ook kiezen voor adaptieve luchtvering sport², waardoor u kunt genieten van superieure rijdynamiek en verbeterd comfort.

Genieten op hoog niveau

Genieten van een dynamische rijervaring staat voorop. Met zijn standaard quattro vierwielaandrijving biedt hij nauwkeurig rijgedrag en superieure tractie op verschillende soorten terrein. Bovendien is de Q8 uitgerust met een grotere bodemvrijheid tot 254 millimeter, waardoor u diverse rijervaringen kunt beleven.

Q8 visual zij

.

.

Disclaimer
¹ De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
³De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie. Let op: De systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en bieden ondersteuning tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet op elk moment oplettend zijn. Het parkeerproces moet actief worden aangestuurd door de >>P-knop in het voertuig of de knop van de myAudi-app op de smartphone ingedrukt te houden en het gehele parkeermanoeuvre volledig te monitoren.
⁴Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁵Let op: De systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en bieden ondersteuning tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet te allen tijde oplettend zijn.
⁶Dinamica Frequency microfiber is een microvezelmateriaal dat is gemaakt met gerecycleerde polyestervezels.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹¹In combinatie met adaptieve luchtvering of adaptieve luchtvering sport.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem