De mobiliteit van morgen

Als mobiliteitspartner bieden wij, naast hoogwaardige producten voor de mobiliteit van vandaag en morgen, ook de passende oplossing voor uw specifieke profiel en noden. 

Voor elke doelgroep en elk budget beschikken we over een breed gamma producten en diensten. Die vertalen wij in transparante voorstellen op maat voor zowel bedrijven en zelfstandigen als voor gezinnen. Beter dan ooit kunnen we uw mobiliteit ontzorgen, dankzij een totaalaanbod van producten en diensten: financiering, verzekering, onderhoud, koetswerkherstelling, verlengde garantie, wegbijstand, laadinfrastructuur, enz. Zo beheerst u perfect uw maandelijks budget, zonder verrassingen.

De one-stop-shop waar velen van dromen, vind je bij Top Motors!

Onderhoud & herstellingen

Als erkend service center onderhouden wij in Wevelgem, Roeselare, Kortrijk, Oudenaarde, Kruisem en Waregem uw Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen bedrijfsvoertuig, volgens de specificaties van de constructeurs. Wij beschikken over gekwalificeerd  personeel dat permanent bijgeschoold wordt bij de constructeur.

Carrosserie

Onder de Top Motors groep beschikken wij ook over een erkende carrosserie voor alle merken, nl. Top Repair. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de traditionele herstellingen als in Smart repair.
Onder Smart repair verstaan wij hoogtechnologische herstellingen zoals uitdeuken zonder spuiten, kunststof herstellen, reparatie ruitschade, etc. Wij trachten voortdurend onze service en kwaliteit te verbeteren. Alleen op deze manier kunnen wij het vertrouwen van onze klanten verdienen. Hiervoor staat een professioneel team van vakmensen steeds voor u klaar met een heel snelle service!

Top Motors Carrosserieherstellingen

Van Center

Als professional heeft u specifieke wensen en noden. Daarom hebben we bij Top Motors Wevelgem een Volkswagen Van Center opgericht. U vindt er alle Volkswagen bedrijfsvoertuigen, wordt in uw keuze begeleid door mensen met kennis van zaken, en uw voertuig wordt gepersonaliseerd volgens uw professionele wensen. 

Van Center Roeselare

Bandenhotel

U kiest voor veiligheid dus ook voor winterbanden. Voor een vaste prijs stockeren wij uw zomer- en winterbanden voor u per seizoen.

Bandenhotel Top Motors

Zomercheck

Rij zorgeloos de zomer tegemoet dankzij onze zomercheck. Laat uw wagen grondig controleren op meer dan 20 punten (o.a. batterij, remmen, vloeistoffen, ...).

Leasing & financiering

Kies de ideale formule op maat van uw noden en geniet van onze voordelige tarieven. Wij behartigen alle financiële en administratieve kanten, zodat u volop kunt genieten achter het stuur. U weet nog niet welke formule het meest voordelig is voor u? Ontdek ze hier!

Technische controle

Bereid uw periodieke autokeuring voor om tijdverlies en extra kosten te vermijden: kom eerst even langs bij ons voor u naar de keuring gaat. Wij kijken uw wagen na op alle punten die bij een keuring belangrijk zijn. Het professioneel advies van Top Motors zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Directe receptie

Hoe werkt een directe receptie?

  1. Directe toegang

U rijdt met uw wagen tot voor de poort die speciaal is toegewezen aan de directe receptie. Bij groen licht rijdt u meteen de directe receptie binnen, waar onze klantenadviseurs u zullen verder helpen. Wij ontvangen u – achter het stuur van uw wagen – rechtstreeks in onze garage. Bij rood licht vragen wij u vriendelijk even geduld te willen uitoefenen. De poorten van de directe receptie openen automatisch als u ervoor rijdt.

  1. Diagnose van uw wagen

We bekijken samen uw wagen en checken wat er moet gebeuren om te garanderen dat uw wagen veilig rijdt en goed functioneert. Uiteraard beslist u welke interventies u wenst te laten uitvoeren. Op basis daarvan stellen we een herstelorder op.

  1. Offerte op maat

Meteen nadat u het herstelorder hebt goedgekeurd, beginnen onze technici te werken aan uw wagen. Ondertussen kunt u wachten in een comfortabele werkruimte waar u beschikt over gratis wifi, met een lekkere tas verse koffie.

Pechverhelping

Met onze depannagedienst bieden wij een optimale service, dit 24u op 24 en 7 dagen op 7

  • Volkswagen assistance: 02/756.86.88
  • Audi assistance: 02/756.86.81
  • Seat assistance: 02/756.86.87
  • Skoda assistance: 02/756.86.89

Ook buiten de openingsuren kan uw wagen worden binnengebracht. Hiervoor beschikken wij over een sleutelkluis.

Gerelateerde vragen

Kan ik me behoeden voor onvoorziene kosten?
Waar kan ik terecht voor een verzekering en info?
Moet een elektrische wagen op onderhoud komen?
Benzine, elektrisch, hybrid, diesel of CNG?

Gerelateerde video's

Is het onderhoud van een elektrische wagen duur?Welke motor kies ik voor mijn auto?
 

Contacteer onze verkoopsdienst

Hiermee doet u een aanvraag om een vrijblijvend informatief gesprek te houden met één van onze verkopers. Wij contacteren u zo snel mogelijk na ontvangst van de aanvraag.

Boek verkoopsafspraak

Ontdek al onze vestigingen

Volkswagen

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem

Vanhoonacker Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Vanhoonacker Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Vergotte Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Audi

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem

Vanhoonacker Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Vergotte Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

SEAT

TOP MOTORS ROESELARE SEAT

Topweg 1, 8800 RUMBEKE
Enkel verkoopsdiensten

Top Motors Roeselare SEAT

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem SEAT

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem

CUPRA

CUPRA Top Motors Wevelgem

Kortrijkstraat 347, 8560 Wevelgem

Škoda

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem

Vanhoonacker Kruishoutem ŠKODA

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem