Stockfestival

Vier feest bij Škoda!

Het is feest bij Top Motors, want we pakken uit met een stockfestival! Deze stockwagens gaan de deur uit tegen onverslaanbare prijzen! OP=OP!

Bekijk het aanbod van Škoda

Visual stockfestival skoda

Originele accessoires van Škoda

Zoekt u een origineel merkaccessoire, zoals een kofferbak beschermer of een rubberen mattenset? Of wilt u uw auto met chrome buitenspiegels een persoonlijk tintje geven? Ontdek alle originele onderdelen en accessoires die speciaal zijn ontwikkeld voor uw auto.

- COMING SOON -
De Škoda Elroq

Prikkel je nieuwsgierigheid met onze jongste telg. Gekleed in Modern Solid, met trotse Škoda-letters op de motorkap. Kijk in de betoverende ledmatrixogen, met een slankere bovenkant die naadloos overgaat in de vleugels. Zie het plezier in zijn vlakkere en bredere ‘Tech-Deck’-gezicht, innovatief en toch vertrouwd. Wil je als eerste weten wanneer de Škoda Elroq bestelbaar is? Volg onze sociale media en ontvang alle updates via onze nieuwsbrief.

Meer info   Hou mij op de hoogte

Fabia - Een ster binnen je bereik

De Fabia plaatst de Škoda-designtaal weer een stap vooruit. In zijn verschijning is hij zelfverzekerd en toch benaderbaar. We hebben hem zo ontworpen dat je interessante details kan ontdekken, vanuit welke hoek je er ook naar kijkt.

Meer over de Fabia

.

Scala - Ruim, comfortabel en elegant

Met zijn tijdloze, moderne design en zijn baanbrekende technologie laat de Škoda Scala niemand onberoerd. De Scala toont zich steeds elegant en praktisch, klaar om elke hindernis het hoofd te bieden.

Meer over de Scala

.

Octavia - De stijlvolle en ruime familiewagen

De Octavia charmeert met zijn prachtige design en zijn vele uitrustingen en comfortfuncties. De nieuwe ledachterlichten met geanimeerde richtingaanwijzers geven de auto een unieke, tijdloze look. Met zijn spitstechnologie en vele uitrustingen is de Octavia een sterke gezel waar je altijd op kunt rekenen.

Meer over de Octavia

.

Superb Combi - Een combinatie van ruimte, elegantie en luxe

De Superb Combi staat bekend om zijn ruim interieur en grote kofferruimte. In combinatie met de nieuwste technologie, talloze innovatieve oplossingen en een groot aantal connectiviteitsopties is de Superb Combi een betrouwbare partner waar je op kunt vertrouwen, of je nu naar een zakelijke vergadering rijdt of een uitstap met het gezin maakt..

Meer over de Superb Combi

.

Karoq - Een veelzijdige SUV met een vernieuwd design

Een stoer gezicht, gespierde houding en dynamische verhoudingen in een compact pakket. Je ziet meteen dat de nieuwe ŠKODA KAROQ klaar is om op te vallen en om elk avontuur met je aan te gaan.

Meer over de Karoq

.

Kamiq - Perfect huwelijk tussen de wereld van de SUV's en de compacte voertuigen

De Kamiq is een crossover voor de stad, die de voordelen van een SUV in een opvallend Škoda-design met dynamische vormen en scherpe randen giet. Perfect voor mensen die hun eigen trends creëren in plaats van ze slaafs te volgen.

Meer over de Kamiq

.

Kodiaq - Een nieuwe dimensie voor comfort en technologie

Wees niet zuinig met je nieuwe wagen. De Kodiaq zit boordevol nieuwe technologie en is je trouwe partner op of naast de weg en op ruwer terrein.

Meer over de Kodiaq

.

Enyaq - Een elektrische SUV van topklasse

Met de SUV's van Škoda ben je gewend geraakt aan een stijlvolle en zelfzekere look. De Enyaq bouwt voort op deze traditie en pakt uit met een innovatief design met harmonieuze lijnen. Zijn elegante verhoudingen suggereren binnenin een zee van ruimte.

Meer over de Enyaq

.

Testrit

Benieuwd naar meer? Vraag vrijblijvend een testrit aan en ervaar het helemaal zelf!

Blijf op de hoogte over alle nieuwtjes binnen Top Motors

Benieuwd waar we bij Top Motors zoal mee bezig zijn? Schrijf je in en ontdek de nieuwste modellen, lopende acties en nieuwtjes over onze vestigingen.

  • Nieuws van onze merken
  • Toegang tot events en wedstrijden
  • Updates over nieuwe modellen in onze showrooms
  • De beste aanbiedingen in het gamma

Schrijf je hier in

Onze stockwagens

NEW Superb Combi Selection 1.5 TSI m-HEV 110kW (150pk) DSG7
Totaalprijs
€48.220,00
Aanbevolen catalogusprijs
€48.354,99
Bekijk details
Octavia Combi Selection 1.5 TSI m-HEV 110kW (150pk) DSG7
Totaalprijs
€57.600,00
Aanbevolen catalogusprijs
€57.765,00
Bekijk details
Octavia Combi Selection 1.5 TSI m-HEV 110kW (150pk) DSG7
Totaalprijs
€51.255,00
Aanbevolen catalogusprijs
€51.420,00
Bekijk details

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem