ŠKODA FABIA - BETOVEREND OM ZIEN

De gloednieuwe FABIA plaats de ŠKODA-designtaal weer een stap vooruit. In zijn verschijning is hij zelfverzekerd en toch benaderbaar. We hebben hem zo ontworpen dat je interessante details kan ontdekken, vanuit welke hoek je er ook naar kijkt. We zijn er trots op dat we de laagste weerstandscoëfficiënt in onze klasse hebben (van 0.28).

 

Meer over de ŠKODA FABIA

ŠKODA SCALA - Dynamische schoonheid

Het snedige koetswerkdesign dat voortbouwt op de sportieve conceptstudie VISION RS, onderscheidt zich door zijn gebeitelde vormen, dynamische accenten en spectaculaire interactie tussen licht en schaduw.

 

ŠKODA SCALA - meer info

ŠKODA OCTAVIA - KNAP DESIGN

De volledig nieuwe generatie van de OCTAVIA is groter en oogt dankzij zijn silhouet - dat veel weg heeft van een elegante coupé - emotioneler en dynamischer dan ooit tevoren. De hele wagen ademt zelfvertrouwen, tijdloosheid en kwaliteit en zal u dus perfect vertegenwoordigen, waar u ook heen rijdt.

 

Ontdek hier de ŠKODA OCTAVIA

ŠKODA SUPERB -NAUWKEURIG, AUTHENTIEK EN DYNAMISCH

De ŠKODA SUPERB steunt op de sensationele designtaal van de designstudie ŠKODA VisionC en brengt die taal van het tekenbord naar de productielijn.

 

Ontdek meer over de ŠKODA SUPERB

ŠKODA KAMIQ - ZIT ALS GEGOTEN

De KAMIQ is de perfecte wagen voor de stad, die de voordelen van een sIV in een opvallend ŠKODA-design met dynamische vormen en scherpe randen giet. Perfect voor mensen die hun eigen trends creëren in plaats van ze slaafs te volgen.

 

Meer over de ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAROQ - STIJLVOL DESIGN

Een stoer gezicht, gespierde houding en dynamische verhoudingen in een compact pakket. Je ziet meteen dat de nieuwe ŠKODA KAROQ klaar is om op te vallen en om elk avontuur met je aan te gaan.

 

Meer info over de ŠKODA KAROQ

ŠKODA KODIAQ - GEDURFD DESIGN

De nieuwe ŠKODA KODIAQ wordt gekenmerkt door zijn perfecte samenspel van sierlijke lijnen, dynamische welvingen en robuuste uiterlijk, waardoor hij direct herkenbaar is.

 

Meer info over de ŠKODA KODIAQ

ENYAQ COUPÉ iV COUPÉ

De gloednieuwe ENYAQ COUPÉ iV is ontworpen met het oog op een grotere aerodynamische efficiëntie. Dit design heeft het aangename voordeel dat het de aantrekkingskracht van de auto in zijn geheel vergroot. De gloednieuwe ENYAQ COUPÉ iV onderscheidt zich van de ENYAQ iV niet alleen door zijn silhouet, maar ook door zijn drempels in koetswerkkleur en opvallende bumpers.

 

Ontdek de Škoda ENYAQ COUPÉ