Škoda

De Škoda Fabia: Een ster binnen je bereik

De Fabia plaatst de Škoda-designtaal weer een stap vooruit. In zijn verschijning is hij zelfverzekerd en toch benaderbaar. We hebben hem zo ontworpen dat je interessante details kan ontdekken, vanuit welke hoek je er ook naar kijkt.
 

Maak een afspraak en ontdek de Škoda Fabia bij Top Motors
 

Betoverend om te zien

De Fabia plaats de Škoda-designtaal weer een stap vooruit. In zijn verschijning is hij zelfverzekerd en toch benaderbaar. We hebben hem zo ontworpen dat je interessante details kan ontdekken, vanuit welke hoek je er ook naar kijkt. We zijn er trots op dat we de laagste weerstandscoëfficiënt in onze klasse hebben (van 0.28).

Zelfzeker profiel

Het dynamische uiterlijk van de Fabia wordt geaccentueerd door de naar achteren oplopende ondersta raamlijn en, omgekeerd, de dalende daklijn. De tornadolijn die zich over de hele zijkant van de wagen strekt, van de koplampen tot de achterlichten, is een typisch Škoda-kenmerk. Het zijn tijdloze details die bevestigen dat er schoonheid is in eenvoud.

Mooi en functioneel tegelijk

De ledkoplampen geven de gloednieuwe FABIA een gerichte look. Samen met het kenmerkende radiatorrooster en de inventief gevormde motorkap zijn ze er de oorzaak van dat de gloednieuwe FABIA zo succesvol verfijnde elegantie combineert met aantrekkelijke dynamiek. De actieve afsluitkleppen achter het radiatorrooster dragen bij aan de beste luchtweerstandscoëfficiënt in zijn klasse (van 0,28), met als resultaat minder ritjes naar het benzinestation.

Kenmerkende achterkant

De achterkant wordt gedomineerd door hooggeplaatste wigvormige achterlichten, waarvan de buitenste delen doorlopen tot aan de zijkanten van het koetswerk, en de kenmerkende uitgeschreven Škoda-naam.

Een wereld vol kleur

Druk je persoonlijkheid uit met kleur. Kies uit het kleurenpalet dat voor de Fabia is voorbereid en voeg het 'Colour Concept' toe. Hiermee kan je een andere kleur kiezen voor het dak en de buitenspiegels, met de keuze tussen Black Magic of Graphite Grey.

Past als gegoten

Je mag je verwachten aan een ruim en goed ingericht interieur, kwaliteitsmaterialen en ingenieuze Simply Clever-oplossingen. Je aandacht wordt meteen getrokken door het elegante tweespaaks stuurwiel, het nieuwe instrumentenpaneel en het multimediasysteem met een scherm tot 9,2” groot. Details die de aandacht verdienen zijn de vormgeving van de binnenste deurgrepen en de dashboardbekleding, die zich visueel over de hele breedte van het interieur uitstrekt en waarvan de uiteinden uitkomen in de ronde luchtroosters.

Een verfijnd en ruim interieur

Verfijnd tot in het kleinste detail en ruim in alle opzichten, dat is het interieur van de gloednieuwe Fabia. Het comfort van alle passagiers voor en achter wordt perfect aangevuld door een uitgebreide reeks ongeëvenaarde Simply Clever-oplossingen. Dat een Škoda de grootste bagageruimte in zijn klasse heeft, is tegenwoordig bijna vanzelfsprekend.

Ruimte voor iedereen

Of je nu met z’n vieren of vijven bent, je hoeft niet bang te zijn. De gloednieuwe FABIA heeft genoeg ruimte voor iedereen. De buitenste stoelen zijn doordacht gevormd zodat je comfortabel kan reizen. Als je kinderen in kinderzitjes vervoert, zijn Isofix en TopTether bevestigingspunten een godsgeschenk. Standaard op de achterste buitenste zitplaatsen, zijn ze nu ook als optie leverbaar voor de voorste passagiersstoel.

Er wordt voor je bagage gezorgd

De gloednieuwe FABIA blijft topklasse op het vlak van functionaliteit en vernuft. De bagageruimte is vergroot tot 380 liter, waarmee hij zijn concurrenten ver achter zich laat. Door de rugleuningen van de achterbank neer te klappen, vergroot je de kofferruimte tot wel 1.190 liter. Bij het inladen van de kofferruimte zal je de regelmatige vorm waarderen en de talrijke Simply Clever-oplossingen om je lading veilig op zijn plaats te houden.

Geavanceerde technologie

De modernste comfort- en veiligheidsuitrusting draagt tijdens elke reis zorg voor jou. Je kan rekenen op een modern en veilig design, tot 9 airbags, en rij- en parkeerhulp. Airconditioning met twee zones, uitgebreide connectiviteitsopties, een optioneel zonnedak en meer, zijn beschikbaar voor je comfort en gemak.

Veiligheid boven alles

Tot 9 airbags, die een fijn afgestemde interactie met driepunts automatische veiligheidsgordels en veiligheidshoofdsteunen leveren, beschermen de bestuurder en de passagiers tegen verwondingen. Even belangrijk is het stijve frame van de wagen en de uitgebreide reeks veiligheidssystemen en rijhulpsystemen. Al bij al zal je je echt veilig voelen in de gloednieuwe FABIA.

Knap en slim

Veel mensen zouden genoegen nemen met schoonheid, maar de gloednieuwe FABIA is ook slim. Het topinstrumentenpaneel heeft een Virtual Cockpit met een 10,25” TFT scherm dat keuze biedt uit 5 lay-outs en de mogelijkheid om een navigatiekaart weer te geven. Je kan je FABIA uitrusten met een multimediasysteem waarin een tot 9,2” scherm in het midden van het dashboard is verwerkt, sfeerverlichting en het ŠKODA Sound System.

.

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem