Škoda

De Škoda Karoq: Een veelzijdige SUV met een vernieuwd design

Een stoer gezicht, gespierde houding en dynamische verhoudingen in een compact pakket. Je ziet meteen dat de nieuwe ŠKODA KAROQ klaar is om op te vallen en om elk avontuur met je aan te gaan.

Maak een afspraak en ontdek de Škoda Karoq bij Top Motors

Zelfverzekerde voorkant

De hooggeplaatste koplampen en radiatorrooster stralen vertrouwen uit en laten er geen twijfel over bestaan dat ze getuige zijn van de komst van de nieuwe ŠKODA KAROQ. Het samenspel van sierlijke lijnen, dynamische welvingen en robuust uiterlijk heeft een evenwichtig koetswerk voortgebracht.

Kenmerkende achterkant

De achterzijde wordt gedomineerd door de kenmerkende ŠKODA-naam in letters en de wigvormige Top full-ledachterlichten, waarvan de buitenste delen doorlopen tot aan de flanken van het koetswerk. De hoge achterbumper dwingt respect af, en vertelt luid en duidelijk met wie ze te maken hebben.

Opvallend uitzicht

De optionele full-ledmatrixkoplampen bieden niet alleen een ongeëvenaard uitzicht, maar geven de wagen ook een hoogwaardige uitstraling. Ook de achterlichten maken gebruik van deze geavanceerde ledverlichtingstechnologie. In de buitenste delen  van de achterlichten is een duidelijke kristallijne structuur verwerkt die van opzij zichtbaar is.

Een warm welkom

Als je de deur opent, zie je een welkomstlogo op het asfalt geprojecteerd, dat je uitnodigt in een interieur dat verlicht wordt door sfeerverlichting met tien kleuren waaruit je kan kiezen. De sfeerverlichting wordt geactiveerd wanneer de buitenverlichting wordt ingeschakeld en is eenvoudig te bedienen via het infotainmentsysteem, zodat je de kleuren en intensiteit kan aanpassen aan jouw stemming.

Plaats genoeg

In de KAROQ is genoeg ruimte voor jou, voor je gezin en je bagage, voor je vrienden, hobby’s en sportactiviteiten, voor je werk, reizen en ontspanning – er is genoeg ruimte voor jou en je hele leven. Er is een grote variabiliteit met veel slimme details en veel ruimte voorin, op de stoelen van de tweede rij en zelfs in de kofferbak. Wat wil je nog meer?

Hoogwaardige comfortfuncties

De nieuwe KAROQ kan bijna elke wens die je hebt in vervulling laten gaan. Omring je met voorzieningen die elke rit zo leuk en comfortabel maken dat je niet meer uit de wagen wil stappen.

Virtual cockpit

Een perfect overzicht wordt geboden door de Virtual Cockpit, die de specificaties van de boordcomputer kan weergeven in combinatie met andere informatie, zoals navigatie bijvoorbeeld. Je kan kiezen uit vijf gespecialiseerde lay-outs die worden bediend via de View-toets op het multifunctioneel stuurwiel.

Panoramisch elektrisch dak

Het tweedelige panoramisch dak van de KAROQ is elektrisch bedienbaar. Om een optimaal binnenklimaat te garanderen is het gemaakt van getint glas dat een verminderde licht-warmtetransmissie heeft. Bovendien kan een windscherm verlengd worden om lawaai te verminderen en de luchtstroom naar het interieur te leiden, zodat het comfort van de passagiers op geen enkele manier in het gedrang komt.

Ruime koffer

Met de KAROQ hoef je je geen zorgen meer te maken dat je iets moet achterlaten. Het is eenvoudig – je kan er alles in kwijt wat je nodig hebt. De bagageruimte biedt plaats aan 521 liter in de basisconfiguratie van vijf zitplaatsen. De rugleuningen van de achterbank kunnen van de bagageruimte ontgrendeld worden om het bagageruim te vergroten tot 1.630 liter.

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem