Škoda

De Škoda Kodiaq: Een nieuwe dimensie voor comfort en technologie

Wees niet zuinig met je nieuwe wagen. De Kodiaq zit boordevol nieuwe technologie en is je trouwe partner op of naast de weg en op ruwer terrein.

Maak een afspraak en ontdek de Škoda Kodiaq bij Top Motors

Opvallend dynamisch silhouet

Dankzij de snedige, elegante lijnen in combinatie met een opvallende lichtsignatuur, zwart generfde kunststof elemanten en velgen tot 20" is de Kodiaq een robuuste maar dynamische en stijlvolle wagen met een tijdloos design. Vooraan vallen vooral de vier ogen van de tweede generatie TOP-ledmatrixkoplampen op. Die kunnen optioneel met elkaar worden verbonden via een horizontale lichtstrip op het radiatorrooster, voor een unieke lichtsignatuur. Een voorspoiler in robuuste fijnkorrelige kunststof, een brede continue luchtinlaat met honinggraatstructuur omlijst door twee 'kubistische' luchtgordijnen, een stevig achthoekig radiatorrooster en een sculpturale motorkap accentueren de krachtige look van de Kodiaq.

Rauw en sportief design

Van opzij springt de aerodynamisch geoptimaliseerde en uitgerekte daklijn, in combinatie met platte dakrails in geanodiseerd zilver, meteen in het oog. Door de tornadolijn die over de lengte aan de zijkant van de wagen loopt, oogt de Kodiaq dynamischer. Het gesculpteerde koetswerk dat over de voor- en achterwielen loopt en de wielkasten accentueert, benadrukt dan weer zijn robuustheid. Het krachtige, stijlvolle design wordt onderstreept door velgen tot 20" en elementen in zwarte generfde kunststof, net zoals de zeshoekige wielkasten en de deurdrempels.

Aantrekkelijk vanuit elke hoek

De achterzijde van de Kodiaq wordt visueel verbreed door de traditionele C-vormige achterlichten met dynamische richtingaanwijzer. Maar ook door de rode strip met 3D-kristalstructuur tussen de achterlichten. Samen met de volumineuze achterbumper met brede diffuser geeft dit onderdeel de Kodiaq een unieke uitstraling.

Ruim en innovatief interieur

Een groot gezin of veel vrienden? Geen probleem. De Kodiaq biedt spitstechnologie, oneindig veel connectiviteitsopties en innovatieve oplossingen.

De bestuurdersruimte wordt gedomineerd door een multifunctioneel stuur met het nieuwe 2D Škoda-logo in het midden. En ze is voorzien van decoratieve elementen in een unieke, mat zwarte chroomkleur. Het vrijstaande moderne aanraakscherm van het infotainmentsysteem steekt boven het dashboard uit en bevindt zich steeds binnen handbereik van de bestuurder. Met de automatische versnellingspook dichter bij het stuur is er nu meer plaats op de middenconsole en ziet die er ook strakker uit. De sfeerverlichting in het dashboard en de deurpanelen geeft het interieur een gezellige toets.

Dankzij de optionele derde stoelenrij is de Kodiaq een uiterst praktische wagen, met plaats voor maximaal 7 inzittenden.

Gulle bagageruimte

Met de Kodiaq hoef je je geen zorgen meer te maken dat je iets moet achterlaten. Het is eenvoudig - je kan er alles in kwijt wat je nodig hebt. De bagageruimte biedt plaats aan 910 L in de basisconfiguratie met 5 zitplaatsen, oplopend tot 2.105 L als de achterstoelen neergeklapt zijn. Daardoor is de koffer van de Kodiaq een van de grootste in zijn klasse.

Belangrijkste informatie in je gezichtsveld

Het head-up display is een handige assistent op de weg, door je huidige snelheid, navigatie-instructies en andere informatie te projecteren op de voorruit. De 10" Virtual Cockpit met vijf verschillende lay-outs biedt meer getailleerde informatie. En je kan kiezen welke informatie er weergegeven wordt.

Panoramisch dak

Het panoramisch dak brengt meer licht binnen en zorgt voor een luchtig gevoel in de wagen. Het bestaat uit twee delen: de voorkant kan gekanteld of naar achteren geschoven worden. Voor maximaal comfort in de Kodiaq is het glas van het panoramisch dak getint. Hierdoor wordt maar weinig warmte en veel aangenaam licht verspreid in het interieur.

Een nieuwe dimensie voor comfort, in elke situatie

Naast het ruime interieur biedt de Kodiaq ook nog een hele rits comfortfuncties die elke rit nog aangenamer maken. Dankzij de massagestoelen en airconditioning met drie zones kom je nooit meer vermoeid aan op je bestemming.

Krachtige en zuinige motoren

De Škoda Kodiaq komt met efficiënte viercilinder diesel- en benzinemotoren met verschillende vermogens, altijd in combinatie met een automatische DSG-versnellingsbak en voor- of vierwielaandrijving. De motoren voldoen aan de laatste emissienormen. Een 100% benzinemotor, een mild-hybride variant, een plug-inhybride benzinemotor (meer dan 100 km elektrische autonomie) en twee 100% dieselmotoren zijn beschikbaar.

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem