Škoda

De Škoda Enyaq: Een elektrische SUV van topklasse

Met de SUV's van Škoda ben je gewend geraakt aan een stijlvolle en zelfzekere look. De Enyaq bouwt voort op deze traditie en pakt uit met een innovatief design met harmonieuze lijnen. Zijn elegante verhoudingen suggereren binnenin een zee van ruimte.
 

Maak een afspraak en ontdek de Škoda Enyaq bij Top Motors

 

Stevigheid en veiligheid eerst

De zelfverzekerde uitdrukking van het voorste gedeelte, met koplampen die eruit zien als toegeknepen ogen, verwijst naar de sterke punten van de Enyaq. De stevigheid van de auto maakt dat je je er zeker en veilig in voelt.

 

Nieuw concept, dezelfde kwaliteit

Het nieuwe interieurdesign is gebaseerd op de kwaliteiten die je al gewend bent. Bovendien is er nog meer ruimte, met nog meer slimme oplossingen. Zo heeft het dashboard de vorm van de motorkap in zijn uitsteeksel voor het Škoda-logo. Het heeft een gelijkaardig verhoogd gedeelte om je hand te ondersteunen wanneer je het infotainmentscherm bedient. Het spreekt voor zich dat er, zoals gebruikelijk, een groot aantal opberkvakken zijn voor alle passagiers.

Niet alleen de rit is duurzaam

Het nieuw ontworpen interieur legt nog meer nadruk op de ruimte in de Enyaq, inclusief de grote koffer die typisch is voor Škoda. De kwalitatieve afwerking en de talloze praktische opbergvakken staan garant voor comfort. De milieuvriendelijke materialen zijn de kers op de taart.

De Enyaq iV heeft aandacht voor de natuur, niet alleen omdat hij emissievrij is, maar ook door de milieuvriendelijke materialen in het interieur. De Cognac-kleurige zittingen gebruiken bijvoorbeeld leer dat geverfd is met olijfblaadjes, die anders een vorm van afval zijn dat niet hergebruikt kan worden. In het Lodge interieur zijn de stoelen voor 40% gemaakt van gecertificeerde natuurwol, de overige 60% is gemaakt van polyester uit gerecycleerde plastic flessen.

Digital Cockpit

Een van de onderdelen van het nieuw ontworpen interieur is de nieuwe Digital Cockpit, die compact is en alleen de meest essentiële informatie weergeeft. De Enyaq heeft dit in zijn standaarduitrusting opgenomen. Die kan gepaard gaan met een head-updisplay, dat ook voor het eerst met augmented reality wordt geleverd in een Škoda. Het gedeelte boven de gegevens die door de head-updisplay worden geprojecteerd dient voor deze augmented reality.

Jij hebt alles in handen

Het 10" of 13" infotainmentscherm is maar een begin. Je kunt er alle basisfuncties van de auto mee instellen, zoals de ventilatie en de veiligheidshulpmiddelen. De Enyaq biedt ook een brede waaier aan connectiviteitsopties, waaronder USB-C-poorten, draadloze koppeling met je smartphone en afstandsbediening via Škoda Connect.

Een SUV met achterwiel- of vierwielaandrijving

De achterwielaandrijving keert terug naar Škoda, met alle voordelen van dien. Als je achter het stuur zit, is het eerste wat opvalt de verbeterde aandrijving bij het starten. Andere voordelen zijn de kortere draaicirkel (tot 2,3 m ten opzichte van de Kodiaq) en het rijden met een groter gevoel van rust. De elektrische motor op de achteras kan worden aangevuld met een andere elektrische motor op de vooras. Dit maakt van de Enyaq iV een wagen met vierwielaandrijving.

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem