Škoda

De Škoda Octavia: De stijlvolle en ruime familiewagen

De Octavia charmeert met zijn prachtige design en zijn vele uitrustingen en comfortfuncties. De nieuwe ledachterlichten met geanimeerde richtingaanwijzers geven de auto een unieke, tijdloze look. Met zijn spitstechnologie en vele uitrustingen is de Octavia een sterke gezel waar je altijd op kunt rekenen.
 

Maak een afspraak en ontdek de Škoda Octavia bij Top Motors

 

Een indrukwekkend, modern design

Laat je meeslepen door het verfrissende en ontroerende design van de Škoda Octavia. De slanke lijnen, de kristallijne accenten van de ledkoplampen en achterlichten en het elegante, coupéachtige silhouet geven de auto een moderne, dynamische aantrekkingskracht.

De opvallende neus kreeg een breed rooster met verticale latjes dat naadloos overgaat in smalle ledmatrixkoplampen van de tweede generatie, met een lichtfunctie voor elke weersomstandigheid en een Crystallinium-design. Het elegante design van de voorkant van de auto wordt kracht bijgezet met een motorkap met opvallende karakterlijnen en een nieuw 2D-logo dat bij de merkidentiteit van Škoda past. De hele auto ademt zelfverzekerdheid, tijdloze stijl en kwaliteit. Hij past dus perfect bij jou, waar je ook gaat.

Een perfect gebalanceerd silhouet

Met zijn perfecte verhoudingen en strakke vlakken ziet de Octavia er stijlvol en sportief uit. Het vloeiende, elegante silhouet van de wagen roept de contouren van een coupé op. Het ontroerende design wordt kracht bijgezet door de velgen die tot 19 inch groot zijn. De expressieve tornadolijn lijkt het koetswerk te verlengen en geeft de auto een dynamische look. Ook het opvallende, geraffineerde design met aerodynamisch gevormde buitenspiegels stroomlijnt de auto.

Tijdloze elegantie

De tweedelige ledachterlichten zijn opzij gesierd met kristallijne elementen. Ze kregen bovendien geanimeerde richtingaanwijzers. Die zien er niet alleen fantastisch uit, ze maken het voor andere weggebruikers ook duidelijker dat je gaat afslaan. Andere opvallende en authentieke designelementen zijn de achterbumper met ingebouwde reflectoren en de Škoda-letters op de achterklep.

De belangrijkste informatie, altijd in het zicht

Een van de beste en nuttigste functies van de Škoda Octavia is het head-updisplay dat de gereden snelheid, de gps-instructies en andere informatie op de voorruit projecteerd. De 10" Virtual Cockpit met verschillende lay-outs biedt meer gedetailleerde informatie. En je kan kiezen welke informatie er weergegeven wordt. Bij het tot wel 13" grote infotainmentdisplay, dat comfortabel in het gezichtsveld van de bestuurder ligt, hoort Apple CarPlay en Android Auto. Het biedt ook de nieuwste informatie van de Škoda Connect-onlinediensten.

Een veelzijdig interieur voor elke gelegenheid

De Octavia wordt niet alleen bejubeld om zijn opvallende design, maar ook zijn praktisch gebruiksgemak. Maak je een uitstapje met de kids of moet je lange ritten doen voor het werk? Je zult hoe dan ook in je nopjes zijn met de hoogwaardige materialen, de grote bagageruimte, de uitgebreide connectiviteitsopties en de moderne technologie.

Genoeg plaats voor je gezin én je werk

De uitzonderlijke ruime Octavia biedt een antwoord op al je zakelijke noden in de week en die van je gezin in het weekend. Ga comfortabel achter het stuur zitten en geniet van nog meer ruimte voor hoofd, schouders en ellebogen. Met zoveel ruimte op de achterbank kun je vlotjes één been over het andere zwaaien. De opmerkelijke beenruimte tovert een glimlach op het gezicht van elke passagier.

Veiligheid voorop

De nieuwste rijhulpsystemen en een perfect afgesteld chassis staan garant voor een veilige rit. Is een aanrijding onvermijdelijk? Bij een ongeval worden de inzittenden beschermd door een stevig koetswerk en tot wel 10 airbags. Die laatste werken perfect samen met de automatische driepuntsveiligheidsgordels en veiligheidshoofdsteunen. Onder de veiligheidsfuncties vinden we ook nog moderne elektronische systemen die de gevolgen van een ongeval beperken, zoals de anti-multicrashfunctie en Crew Protect Assist voor en achter.

Bagageruimte

De bagageruimte is nu maar liefst 600 liter groot, waarmee hij zijn concurrenten ver achter zich laat. Als je de achterste stoelen neerklapt, beschik je over een mooie 1.555 liter. Bij het inladen van de kofferruimte zul je de regelmatige vorm waarderen, net als de langere vloer en de vele Simply Clever-oplossingen om je lading veilig op zijn plaats te houden: vier haken, drie netjes en handige cargo-elementen.

Handige compartimenten

Het interieur van de Octavia zit vol praktische opbergruimte, waaronder houders voor flessen van 1,5 liter in de deuren, een grote Jumbo Box onder de armsteun en zakken op de achterkant van de voorste stoelen. Al die spulletjes die je gezin overal mee naartoe zeult, worden dus elegant maar altijd bij de hand weggestopt.

5-sterren

Euro NCAP heeft de Škoda Octavia beloond met de hoogst mogelijke score van 5 sterren en bevestigde zo dat de auto al zijn inzittenden maximaal beschermt. Voor de bescherming van kinderen in de auto kreeg de Octavia een score van 88%. Dit leverde de Octavia een plek op in de top van alle geteste wagens. Voor de bescherming van alle volwassenen in de auto kreeg de Octavia een score van 92%.

.

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem