Škoda

De Škoda Superb Combi: Een combinatie van ruimte, elegantie en luxe

De Superb Combi staat bekend om zijn ruim interieur en grote kofferruimte. In combinatie met de nieuwste technologie, talloze innovatieve oplossingen en een groot aantal connectiviteitsopties is de Superb Combi een betrouwbare partner waar je op kunt vertrouwen, of je nu naar een zakelijke vergadering rijdt of een uitstap met het gezin maakt.
 

Maak een afspraak en ontdek de Škoda Superb Combi bij Top Motors
 

 

Schoonheid in alle eenvoud

De bestuurdersruimte wordt gedomineerd door een multifunctioneel stuur met het nieuwe 2D Škoda-logo in het midden. En ze is voorzien van decoratieve elementen in een unieke, mat zwarte chroomkleur. Het vrijstaande moderne aanraakscherm van het infotainmentsysteem steekt uit boven het decoratief geribbelde dashboard en bevindt zich steeds binnen handbereik van de bestuurder. Met de automatische versnellingspook dichter bij het stuur is er nu ook meer plaats op de middenconsole en ziet die er ook strakker uit. De sfeerverlichting in het dashboard en de deurpanelen geeft het interieur een gezellige toets.

Belangrijke informatie in je gezichtsveld

Het head-updisplay is een handige assistent op de weg, door je huidige snelheid, navigatie-instructies en andere informatie te projecteren op de voorruit. De Virtual Cockpit (10") met vijf verschillende lay-outs biedt meer gedetailleerde informatie. En je kan kiezen welke informatie er weergegeven wordt.

Slank en modern design

De Škoda Superb Combi heeft een prachtig design gekregen met slanke maar uitgesproken en duidelijk gedefinieerde lijnen, evenals nieuwe ledmatrixkoplampen met het traditionele kristallijne design geïnspireerd op Boheems kristal. De opvallende voorbumper, het achthoekige radiatorrooster met een gedurfd gevormde omlijsting in mat Dark Chrome en de in het midden geribbelde motorkap met het nieuwe Škoda-logo geven de Superb Combi een frisse look.

De aerodynamisch gevormde buitenspiegels en de tornadolijn die zich uitstrekt van de voorste wielkasten tot de achterlichten geven de auto een dynamische en atletische uitstraling. De algemene krachtige uitstraling van de Superb Combi wordt nog versterkt door velgen tot 19", die verkrijgbaar zijn in verschillende designs.

Bagageruimte

Met de Superb Combi hoef je je geen zorgen meer te maken dat je iets moet achterlaten. Het is eenvoudig - je kan er alles in kwijt wat je nodig hebt. De bagageruimte biedt plaats aan 690 liter, oplopend tot 1.920 liter als de achterstoelen neergeklapt zijn. Daardoor is de koffer van de Superb Combi een van de grootste in zijn klasse.

Panoramisch dak

Het panoramisch dak brengt meer licht binnen en zorgt voor een luchtig gevoel in de wagen. Het bestaat uit twee delen: de voorkant kan gekanteld of naar achteren geschoven worden. Voor maximaal comfort in de Superb Combi is het glas van het panoramisch dak getint. Hierdoor wordt maar weinig warmte en veel aangenaam licht verspreid in het interieur.

Kwaliteit en ecologie gaan hand in hand

Elk onderdeel in het interieur van de Superb Combi werd gemaakt met een scherp oog voor kwaliteit, met hoogwaardige materialen én met duurzaamheid in het achterhoofd. Daarom wordt het leder van de Design Selection ecoSuite Cognac geverfd met afvalwater van de olijvenproductie. Alle textielonderdelen in elk interieur zijn gemaakt van 100% gerecycleerd polyester. Ook de paraplu en de ijskrabber zijn gemaakt van duurzame materialen.

Topcomfort in alle omstandigheden­

Je hoeft niet per vliegtuig te reizen om topcomfort te ervaren. De verwarmde en geventileerde massagestoelen, de airconditioning met drie zones en tal van andere comfortfuncties zorgen voor een unieke rijervaring.

Jouw veiligheid is onze prioriteit

We sluiten geen compromissen als het gaat om de veiligheid van onze auto's. De meest geavanceerde rijhulpsystemen houden de inzittenden van de Superb Combi veilig en helpen botsingen met andere weggebruikers te voorkomen. Als een ongeval onvermijdelijk is, worden de inzittenden beschermd door maar liefst 10 airbags en kan je terugvallen op het cCall-systeem om hulp in te roepen.

Een uitgebreide keuze aan motoren

De Škoda Superb Combi komt met efficiënte viercilinder diesel- en benzinemotoren met verschillende vermogens, altijd in combinatie met een automatische DSG-versnellingsbak en voor- of vielwielaandrijving. De motoren voldoen aan de laatste emissienormen. Twee 100% benzinemotoren, een mild-hybride variant, een plug-inhybride benzinemotor en twee 100% dieselmotoren zijn beschikbaar.

Vierwielaandrijving

Met de Superb Combi heb je nog steeds de keuze tussen benzine- en dieselmotoren, waarbij de krachtigste versies van beide types verbrandingsmotoren altijd gekoppeld zijn aan vierwielaandrijving. De vierwielaandrijving met elektronisch geregelde meervoudige plaatkoppeling rekent in milliseconden af met de geringste verandering onder de wielen van de Superb Combi. Dit verbetert de wegligging en verhoogt de veiligheid.

.

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem