Škoda

De Škoda Scala: Ruim, comfortabel en elegant

Met zijn tijdloze, moderne design en zijn baanbrekende technologie laat de Škoda Scala niemand onberoerd. De Scala toont zich steeds elegant en praktisch, klaar om elke hindernis het hoofd te bieden.
 

Maak een afspraak en ontdek de Škoda Scala bij Top Motors

 

Dynamische schoonheid

Het scherpe lijnenspel, het tijdloze design en de gestroomlijnde vormgeving van de Škoda Scala gaan hand in hand met zijn sportieve inborst om hem tot de perfecte compagnon voor dagelijks gebruik te maken. De zwarte achterdiffuser en uitgerekte achterklepspoiler geven de Scala een stijlvolle en tegelijk sportieve uitstraling. Samen met het glas dat doorloopt over de achterklep en de achterlichten, maken ze de onmiskenbare look achteraan compleet.

Toekomstige klassieker

Het interieur put inspiratie uit het dynamische koetswerkdesign. Het combineert de typische Škoda-eregonomie met een emotioneel geladen design met tal van elegante rondingen. De inzittenden worden omgeven door zachte materialen, een groot scherm en een zee van ruimte in alle richtingen.

Een nieuw perspectief

Wie plaatsneemt aan het stuur van de Scala krijgt een heel nieuwe kijk op de notie 'rijplezier'. Je zit op comfortabele stoelen met een geraffineerde bekleding in Suedia-microvezel, kijkt uit over een multifunctioneel lederen sportstuur met schakelhendels en blijft op de hoogte van alle parameters via de optionele personaliseerbare Virtual Cockpit. Bijkomende details, zoals informatie over parkeerplaatsen en weervoorspellingen voor je route, vind je in het infotainmentsysteem, dat pal in je gezichtsveld staat.

Bagageruimte XXL

De praktische, regelmatig gevormde bagageruimte met tal van bevestigingspunten en haken biedt een royale inhoud van 467 liter. En wanneer de 60/40 neerklapbare achterbank plat ligt, stijgt het koffervolume tot een overvloedige 1.410 liter.

Een berekende gok

Wat de aandacht voor de veiligheid betreft, inspireert de Scala zich op auto's uit de hogere segmenten en biedt hij een complete waaier geavanceerde rijhulpsystemen, tot 9 airbags en eCall. Het uitmuntende veiligheidsniveau van de Škoda Scala wordt bevestigd door zijn topscore van vijf sterren, waardoor de auto alle inzittenden maximaal beschermt. Voor de bescherming van volwassenen in de auto kreeg de Scala een score van 97%. Dat is een van de hoogste scores ooit in de geschiedenis van Euro NCAP.

Technologie van de bovenste plank

De Scala staat op het hypergeavanceerde MQB-platform met een uiterst modern design, de nieuwste motoren en tal van geavanceerde rijhulpsystemen die normaal zijn voorbehouden aan grotere wagens. Als je van dynamisch rijgedrag houdt, dan is de Sport Chassis Control beslist iets voor jou. Het systeem omvat verstelbare schokdempers met twee modi: Normal en Sport. De dynamische Sport-modus onderscheidt zich door een sportievere rijervaring en een meer intense verbinding met de weg. Het systeem wordt altijd gecombineerd met Driving Mode Select.

Driving Mode Select biedt je de mogelijkheid om de parameters en het gedrag van de auto af te stemmen op je behoeften of humeur. Het hoofdprincipe is dat je uit vier rijmodi kunt kiezen: Normal, Sport, Eco en Individual. Deze modi regelen de afstelling van de motor, de DSG-transmissie, het Sport Chassis Control-systeem, de stuurbekrachtiging, de airconditioning, etc.

.

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem