Škoda

De Škoda Kamiq: Perfect huwelijk tussen de wereld van de SUV's en de compacte voertuigen

De Kamiq is een crossover voor de stad, die de voordelen van een SUV in een opvallend Škoda-design met dynamische vormen en scherpe randen giet. Perfect voor mensen die hun eigen trends creëren in plaats van ze slaafs te volgen.

 

Maak een afspraak en ontdek de Škoda Kamiq bij Top Motors

 

Ongeëvenaarde aantrekkingskracht

De snedige lijnen van de Škoda Kamiq geven hem een moderne look, nog benadrukt door het smalle bovendeel van de TOP-ledmatrixkoplampen, die vertrekken aan het zeshoekige radiatorrooster. Velgen tot 18 inch, een achterklepspoiler met vinnen en een zilverkleurige onderste sierlijst van de ruiten en zilverkleurige dakrails maken het elegante design van de auto compleet.

skoda kamiq

Ontworpen voor de stadsjungle

Omdat de Kamiq een crossover is, verenigt hij het beste van de SUV-wereld met een compact formaat dat perfect is afgestemd op smalle stadsstraten. De hogere bodemvrijheid geeft je een beter zicht op de omgeving en vereenvoudigt de instap. Het robuuste design wordt bovendien aangevuld met beschermende addenda voor de bumpers en drempels. De Kamiq ademt kracht en veiligheid, een gevoel dat je overal volgt.

Een interieur dat vertrouwen inboezemt

Kracht en moed komen steeds van binnenin, De Kamiq is geen uitzondering op die regel en kan schermen met een emotioneel geladen design voor het koetswerk en het interieur. De aantrekkelijke interieurergonomie blijft onberispelijk en de inzittenden worden omgeven door de fijnste materialen.

Vorm volgt functie

Het ruime interieur wordt gedomineerd door een dashboard met een zacht aanvoelend schuimoppervlak en een vrijstaand scherm met een sierlijst en warm geperste afwerking.

interieur kamiq

Bagageruimte

De praktische, regelmatig gevormde bagageruimte met tal van bevestigingspunten en haken biedt een royale inhoud van 400 liter. En wanneer de 60/40 neerklapbare achterbank plat ligt, stijgt het koffervolume tot een overvloedige 1.395 liter.

bagageruimte kamiq

Een veilige plaats

Zoals bij elke Škoda staat veiligheid ook in de Kamiq centraal. Zo heeft hij niet minder dan negen airbags, waaronder een knieairbag en tal van geavanceerde rijhulpsystemen, zoals Travel Assist, Side Assist en Crew Protect Assist. De maximumscore van 5 sterren onderstreept de uitstekende veiligheidsprestaties van de Škoda Kamiq.

De Monte Carlo

Gun uzelf de klasse en elegantie van Monte Carlo, de inspiratiebron voor deze tijdsloze stads-SUV. De glanzend zwarte onderdelen - de sierlijsten op het radiatorrooster en de voorbumper - tooien de robuuste neus met TOP-ledmatrixkoplampen. De zwarte onderdelen passen perfect bij om het even welke koetswerkkleur.

De achterkant zet de sportieve geest van de Kamiq Monte Carlo onmiddellijk in de verf met zijn glanzend zwarte dakrails en standaard gemonteerde ledachterlichten van de topversie met dynamische richtingaanwijzers. De achterbumper wordt gedomineerd door een krachtige zwarte diffuser en de zwarte afwerking van het Škoda-opschrift en de modelnaam vormt een uniek detail.

Opwindende sfeer

Neem het multifunctionele lederen sportstuur met schakelhendels stevig in de hand en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt dankzij de optionele, personaliseerbare Virtual Cockpit met sportieve graphics. De sierlijsten in imitatiecarbon met rode warm geperste afwerking en de sfeerverlichting met instelbare kleur dragen bij tot de dynamische look van het interieur.

Om de rijervaring van dit dynamische model te vervolledigen is het interieur voorzien van passende sportstoelen. Deze robuuste, maar comfortabele sportstoelen met het unieke Monte Carlo-design en zijdelingse steun zullen je omarmen in elke bocht. Het grote panoramische dak met zonnescherm zorgt voor veel daglicht in het interieur. Het glas is zwart getint, zodat alleen een comfortabele hoeveelheid licht en warmte het voertuig binnenkomt.

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem