Presentatiefilmpjes Škoda

Originele accessoires

Kofferschalen

Fietsendragers

Roof Box Pack

Accessoires Thule

Dakdragers

Antimartersysteem

Dakkoffers

Rubberen tapijten

Convenience Pack

.

Top Motors bestsellers - Škoda

1  Dakdrager

Of u nu fietsen, ski's, snowboards of andere bagage moet vervoeren, deze handige transporter zal u van onschatbare hulp zijn. U kunt het eenvoudig monteren in de opening tussen de deuren en het dak van uw auto. Dit zal helpen om de laadcapaciteit van uw auto naar een hoger niveau te tillen.
dakdrager skoda

--------------------------------------------------

2  Beschermkussen

De beschermmat onder het kinderzitje is niet alleen een ideale oplossing voor afdrukken op de zetel, maar beschermt bovendien de bekleding van het zitje tegen slijtage en vlekken. Dankzij anti-slip plekken is hij bestand tegen verplaatsing.
bechermkussen voor onder kinderzitje

--------------------------------------------------

3  Dakkoffer

Eenvoudige manier om extra bagage mee te nemen op reis. Het is uitgerust met een centrale veiligheidsvergrendeling die meerdere vergrendelingspunten bedient. De geoptimaliseerde vorm met verlaagde bodem heeft een positief effect op de rijstabiliteit en beperkt trillingen.
dakkoffer skoda

--------------------------------------------------

4  Kofferbakmat

De mat is precies op de bagageruimte afgestemd, licht van gewicht, bestand tegen chemicaliën en gemakkelijk te onderhouden. Het is eenvoudig in de bagageruimte te plaatsen. Hij kan snel en eenvoudig worden verwijderd, zonder dat er vuil in de bagageruimte komt.
kofferbakmat skoda

--------------------------------------------------

5  Bescherming achterbank

De hoes is voldoende groot om het gebied van de achterbank te bedekken om deze te beschermen tegen verharing en vuil van de vervoerde dieren. Het is gemaakt van sterke, waterdichte en gemakkelijk afwasbare stof. Antislipbehandeling van het gezicht van de hoes helpt het dier te stabiliseren en verhoogt de veiligheid.
bescherming achterbank

 Ontdek hier een uitgebreider assortiment accessoires.
 

Logo VW    Logo Audi          Logo Seat Logo CUPRA    nieuw logo skoda     Logo VW CVI