Krachtige SUV

De nieuwe Audi Q7 straalt kracht en elegantie uit aan de buitenkant. Met zijn klassieke quattro architectuur en een krachtige schouderlijn, toont hij duidelijk zijn offroad DNA. De opvallende Audi Singleframe, de vlakke Audi ringen in 2D en de designelementen van de S line² dragen allemaal bij aan de sportieve uitstraling van deze indrukwekkende SUV.

Q7 blauw

Groots design, buitengewone Stijl

De Audi Q7 imponeert met zijn royale proporties, vooral in de opvallende koetswerkkleur Ascari blauw, metallic. Deze indrukwekkende afmetingen worden ook weerspiegeld in het interieur, waar er ruimschoots plaats is voor maximaal zeven personen.

Dynamisch rijgedrag

Geniet van dynamisch rijden op weg naar avontuur. De standaard quattro vierwielaandrijving, krachtige motoren en ophanging met demperregeling zorgen voor een sublieme rijervaring, zelfs bij hoge snelheden. Bereid u voor op de sensationele rijdynamiek die de Audi Q7 biedt.

Verbluffende lichtinnovatie

De HD Matrix LED-koplampen, in combinatie met Audi laserlicht², en de digitale OLED-achterlichten² met vier verschillende lichtsignaturen bieden niet alleen uitzonderlijke verlichting, maar ook een onderscheidende uitstraling. Met dynamische lichtsequenties die de perfecte aanvulling vormen op het algehele design.

Ontspannende ritten

Laat intelligente assistentiesystemen de rit ontspannend maken, of u nu in de stad bent of lange afstanden aflegt. Met functies zoals remote park assist plus²,³ kunt u zelfs het parkeren aan uw Audi overlaten, zonder zelfs maar in de auto te zitten

Comfort primeert

Kom thuis in een premium omgeving. Ervaar het gevoel en de esthetiek van zorgvuldig geselecteerde materialen, samen met uitstekend comfort dankzij functies zoals massage-² en zetelventilatie². Optioneel is er zelfs een derde zitrij² beschikbaar, waardoor flexibiliteit gegarandeerd is.

Sportief en vooruitstrevend

De sportieve achterkant van de Audi Q7 wordt gekenmerkt door de diffuser met geïntegreerde uitlaatpijpen, wat getuigt van de rijkracht van deze SUV. De Audi ringen aan de voor- en achterzijde in 2D zijn onderscheidende kenmerken van de nieuwe designtaal. Optioneel maakt het S line-exterieur² met S dakrandspoiler de exclusieve look compleet, waardoor de sportieve uitstraling van de Q7 wordt versterkt.

Het vooruitstrevende uiterlijk van de Audi Q7 wordt verder benadrukt door de S line², die is uitgerust met het Pack chroom en adaptive air suspension sport. Tegelijkertijd wordt de opvallende voorzijde van de wagen gedefinieerd door de S line-bumper met volledige koetswerkkleur en ruime luchtinlaten.

Audi Q7 achterkant

Lichttechnologie

De Audi Q7 straalt vooruitgang uit dankzij zijn geavanceerde lichttechnologie. Met HD Matrix LED-koplampen voorzien van Audi laserlicht² en digitale OLED achterlichten² heeft u de keuze uit vier verschillende lichtsignaturen, waardoor u een expressieve lichtanimatie kunt creëren. Bovendien zijn de achterlichten uitgerust met nabijheidsdetectie⁴, wat alle OLED-segmenten van de stilstaande wagen activeert zodra andere weggebruikers naderen.

Wilt u een bijzondere uitstraling? Kies dan een van de vier verschillende lichtsignaturen via de MMI voor de HD Matrix LED-koplampen met Audi laserlicht en digitale OLED achterlichten. Deze technologie maakt indruk met verlichting die bijna twee keer zo ver reikt als standaardverlichting. Bij stilstand vertoont de lichttechnologie dynamische lichtsequenties van de functie 'thuiskomen en vertrekken', die perfect aansluiten bij de gekozen lichtsignatuur.

q7 lichttechnologie

Voor het hele gezin

Maak ruimte voor tot wel zeven personen dankzij de optionele derde zitrij². ISOFIX-bevestigingen met top tether zijn beschikbaar voor kinderzitjes bij alle achterzetels, waardoor de veiligheid van uw jonge passagiers gewaarborgd is. Voor opbergruimte tot wel 1.908 liter kunt u de tweede en derde zitrij neerklappen², waardoor er voldoende ruimte is voor al uw bagage, of het nu gaat om boodschappen of bagage voor een uitgebreide vakantie.

Q7 top motors drive

Avontuurlijke ritten

Achter het stuur van de Audi Q7 ervaart u een gevoel van vrijheid en zelfverzekerdheid. De combinatie van sportieve prestaties, offroadcapaciteiten en een indrukwekkend trekgewicht tot 3,5 ton, met de optionele elektrisch zwenkbare trekhaak, maakt uw wagen ongelooflijk wendbaar en klaar voor diverse uitdagingen op de weg en daarbuiten. Bovendien maakt Trailer Assist manoeuvreren eenvoudig en stuurt de (aanhang)wagen in de gewenste richting wanneer u achteruitrijdt, waardoor elke rit een naadloze en plezierige ervaring wordt.

Q7 trekhaak

Dynamische kracht

Ervaar de krachtige dynamiek van de Audi Q7 met een selectie aan TDI- en TFSI-motoren die uw rijervaring een gevoel van lichtheid geven. Kies voor de optionele adaptive air suspension sport² en geniet van sportieve luchtvering, wat zorgt voor uitstekende rijdynamiek en maximaal comfort.

Groter rijplezier

Met standaard quattro vierwielaandrijving biedt de Audi Q7 nauwkeurige besturing en sublieme tractie op verschillende terreinen. Dankzij een verhoogde bodemvrijheid tot wel 254 millimeter kunt u genieten van diverse rijervaringen op een hoger niveau.

Slimme ondersteuning voor onderweg

Laat rijhulpsystemen u onderweg bijstaan met intelligente assistentie. Met remote park assist plus²,³ kunt u parkeerplaatsen in- en uitrijden zonder zelfs maar in uw wagen te hoeven zitten, waardoor het parkeren gemakkelijker en moeiteloos wordt.

Q7 blauw
Q7 zetels
Q7 blauw
slimme ondersteuning Q7
Q7 surround music
Q7 interieur
Q7 stuur
Foto 1 / 1

.

.

Disclaimer
1 De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2 De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
3 De functionaliteit kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie. Let op: De systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en bieden ondersteuning tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet te allen tijde oplettend zijn. Het parkeerproces moet actief worden gecontroleerd door de knop >>P in de auto of de knop van de myAudi App op de smartphone ingedrukt te houden en het volledige parkeermanoeuvre volledig te bewaken.
4 Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
5 Neem voor informatie over de beschikbaarheid contact op met uw Audi verdeler.
Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music is onderdeel van Audi connect navigatie & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is landspecifiek. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk gewenst moment te deactiveren. Gelieve uw Audi verdeler te contacteren voor extra informatie.
6 Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
7 Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
8 Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem