CUPRA

De nieuwe CUPRA Leon: Innovatie op alle fronten

De esthetiek van de hatchback is herzien met een dynamisch silhouet en een cabine waarin de bestuurder centraal staat. Een opvallende voorkant belichaamt het gedurfde design van de CUPRA, waardoor je deel uitmaakt van de evolutie.
De eerste nieuwe CUPRA Leons worden deze zomer verwacht.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte over updates van onze modellen

Gedurfd design

Een nieuw hoofdstuk in het gamma: ga op lange avonturen dankzij een indrukwekkend elektrisch bereik. De CUPRA Leon is ontworpen om de afstand te overbruggen - en verder. Met opwindend e-Hybride vermogen blijft de Leon voorop lopen in hybride technologie, met ongeëvenaarde efficiëntie en opwindende prestaties. Een krachtig en gespierd koetswerk, emotief interieur. Dominant en dynamisch, voor meeslepende reizen.

De nieuwe CUPRA Leon Sportstourer

Stap in een nieuwe fase met verbeterde e-hybrid efficiëntie, een dynamisch interieur en pure opwinding met de krachtigste en efficiëntste CUPRA Leon Sportstourer ooit. Deze indrukwekkende e-hybride motor brengt de ziel in vervoering, terwijl het voertuig rijk is aan technologie en intuïtief is ontworpen voor sensatiezoekers. Ervaar meeslepende connectiviteit en geniet van de ultieme rijervaring met de nieuwe CUPRA Leon Sportstourer.

Uitdagende prestaties

De nieuwe CUPRA Leon kent een grenzeloze kracht en heeft eindeloze mogelijkheden. Een nieuw tijdperk is in beweging, met zijn toekomstgerichte e-HYBRID-technologie. De nieuwe CUPRA Leon krijgt een nieuwe generatie plug-inhybridetechnologie (eHybrid), die tot 272 pk (200 kW) levert en een zuiver elektrisch rijbereik biedt van meer dan 100 km.

Een nieuwe benzineversie (TSI) van 333 pk (245 kW), met koppelsplittertechnologie en Akebono-remmen, is exclusief verkrijgbaar voor de CUPRA Leon Break.

Een nieuw tijdperk

Van het emblematische radiatorrooster tot de opvallende ledmatrixkoplampen van de CUPRA – hier springt het dominante karakter van de CUPRA Leon in het oog.

Soepele en revolutionaire interieurs, met zijn merktypische details en stoelen geïnspireerd door racekuipjes.

Stay CUPRA Connected

Ervaar een naadloze connectiviteit met CUPRA Connect, dankzij het navigatiesysteem met 12,9-duimscherm. Geniet van online kaarten, entertainment, spraakherkenning en meer.

Ontgrendel een wereld van gebruiksgemak met My CUPRA-app. Beheer de toegang tot uw nieuwe CUPRA Leon in alle eenvoud met de functie vergrendelen & ontgrendelen vanop afstand.

.

Top Motors Roeselare CUPRA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem CUPRA

Kortrijkstraat 347, 8560 Wevelgem