Volkswagen
T-roc

De Volkswagen T-Roc: De nieuwe vorm van soevereiniteit

Het verscherpte SUV-design van de nieuwe T-Roc toont karakter - dat van u. Dankzij het strakke exterieurdesign, het hoogwaardige interieur en de moderne technologie straalt de T-Roc zelfvertrouwen uit.

 

Maak een afspraak en ontdek de Volkswagen T-Roc bij Top Motors

Een SUV met karakter.

Het verscherpte SUV-design van de nieuwe T-Roc toont karakter - dat van u. Daartoe draagt ook een selectie opvallende designhighlights bij, bijvoorbeeld de ledkoplampen en chroomlijsten, die de markante look van zijn sportieve front benadrukken. Om uw T-Roc uniek te maken, hebt u ook de keuze uit acht lakafwerkingen. Optioneel kunt u nog meer accenten leggen met een dak in een contrasterende kleur en lichtmetalen 19-duimsvelgen Misano in zwart.

.

Interieur.

De binnenkant van de T-Roc verwelkomt u met een hoogwaardige inrichting. Een zacht dashboard met decoratief stiksel versterkt de hoogstaande haptiek van de gedigitaliseerde cockpit. Klassieke knoppen hebben hier plaatsgemaakt voor moderne, aanraakgevoelige oppervlakken - ook op het multifunctionele sportstuurwiel, dat standaard is voor de uitrustingslijn R-Line. Bij de nieuwe hoogstaande kwaliteit van het interieur passen ook de stoelen, bijvoorbeeld in de uitrustingslijn Style met hoogwaardige en optisch aantrekkelijke bekledingen in Artvelours. Als u voor nog meer comfort gaat, kiest u voor de vernieuwde lederen stoelen met 14-voudige, elektrische verstelling en stoelverwarming.

interieur T-Roc

.

interieur T-Roc zetels

De sportieve R-Line uitvoering.

Til je rijplezier naar een hoger niveau dankzij de sportieve R-Line uitvoering. Soms heb je geen sportwagen nodig om je sportief te voelen. Daar zorgt de R-Line uitvoering voor. Dit unieke afwerkingsniveau voegt het allerbeste van Volkswagen toe aan je wagen. Aan de buitenkant herken je de R-Line uitvoering onder andere door de lichtmetalen velgen en de speciaal ontworpen R-Line bumpers. Het interieur wordt afgewerkt met sportzetels, pedalen in aluminiumlook en een lederen sportstuur.

T-Roc R-Line

Veilige nachtelijke ritten.

Van voor tot achter inspireert de T-Roc met zijn vernieuwde lichtdesign: zelfs op afstand springen de kenmerkende leddaglichtkoplampen en de moderne, verduisterde achterlichten in het oog. Optioneel geeft het verlichte radiatorrooster het markante front een bijzondere uitstraling. Nog twee highlights: de sfeerverlichting voorin in het interieur en een projectie van het logo met SUV-signatuur, die bij het openen van de voorste deuren het instappen goed verlicht. Voor een moderne finishing touch zorgen de donkerrode achterlichten, optioneel met dynamische richtingaanwijzer, waarbij een geanimeerde lichtband de richting aangeeft.

lichten t-roc

Veiligheid voorop

De standaard Digital Cockpit brengt alle voor u relevante informatie in de T-Roc samen op een 20,3 cm (8 inch) kleurendisplay met aantrekkelijke graphics. Zo heeft u tijdens de rit gemakkelijk toegang tot functies als audio, telefonie of rijhulpsystemen op het instrumentenpaneel, dat via het multifunctionele stuurwiel kan worden bediend. Optioneel kunt u uw T-Roc ook uitrusten met de Digital Cockpit Pro (vanaf de T-Roc Style). Met een 26,04 cm (10,25 inch) groot hogeresolutiescherm biedt het u een breed scala aan opties voor individuele configuratie en extra weergaven, zoals de weergave van de navigatiekaart direct achter het stuurwiel.

cockpit t-roc

IQ.LIGHT

Het maakt niet uit of u overdag, 's nachts of bij slecht weer onderweg bent: de vanaf T-Roc Style optionele IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen zorgen voor een beter zicht. Terwijl de Dynamic Light Assist ondersteunt om bochtige wegen vooruitziend te verlichten en tegenliggers niet te verblinden, zelfs als het grootlicht actief is zorgen de afzonderlijke ledsegmenten van het hightech verlichtingssysteem voor een betere lichtverdeling doordat ze, afhankelijk van de rijsituatie, gericht in of uit worden geschakeld. Dit verhoogt niet alleen uw veiligheid, maar ook die van de andere weggebruikers.

IQ.LIGHT T-Roc

.

Foto 1 / 1

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem