De Volkswagen Golf Variant: Voldoende plaats voor uw plannen

Veelzijdig en dynamisch - net zoals u! Met de Golf Variant geniet u van meer vrije ruimte voor ontplooiing. De optionele Easy Open & Close-functie zorgt bovendien voor comfortabel in- en uitladen van de kofferruimte.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte over updates van onze modellen

 

Een echte blikvanger
 

De Golf Variant is de ideale auto voor u als u meer plaats wenst en tegelijk wilt genieten van het unieke Golf-gevoel. Het oplichtende Volkswagen-logo, de aantrekkelijke bumper, de nieuwe koplampen en de achterlichten met optionele dynamische richtingaanwijzers zorgen voor een moderne look.

de nieuwe golf variant - een echte blikvanger

Onmiskenbaar een Golf. Onvergelijkbaar meer plaats

De Golf Variant beschikt over een groot laadvolume van maximaal 1.642 liter. En met de optionele Easy Open & Close-functie kunt u de kofferruimte zelfs openen en sluiten wanneer u geen handen vrij hebt: een kleine beweging met de voet onder de achterkant van de wagen volstaat.

Infotainment

De Golf Variant biedt voldoende plaats voor vrienden of familie: met de stoelbekledingen van stof of ArtVelours, of met de optionele, geventileerde lederen stoelen worden uw ritten comfortabele reizen. Geniet van een uitgebreid aanbod infotainment op een optioneel 32,7 cm groot infotainmentscherm en verheug u over de voordelen van het multifunctionele stuurwiel met klassieke drukknoppen.

En toen was er licht

Om het even waar en wanneer u onderweg bent: wij willen dat u steeds een uitstekend zicht hebt. De optionele IQ.Light-ledmatrixkoplampen zorgen met hun high performance-grootlicht voor een beter zicht 's nachts en kunnen de rijweg tot wel 550 meter ver verlichten. De matrixtechnologie maakt rijden met continu grootlicht mogelijk zonder andere weggebruikers te verblinden. Verder onderscheiden de energiebesparende koplampen zich door hun hoge efficiëntie.

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem