Volkswagen
volkswagen polo

De Volkswagen Polo: Kan meer dan je denkt

Wie zegt dat van een kleine auto geen geweldige functies verwacht mogen worden? Ontdek vooruitstrevend design en intelligente technologie in de Polo.

 

Maak een afspraak en ontdek de Volkswagen Polo bij Top Motors

 

Individueel uiterlijk, typisch voor de Polo

Met zijn compacte afmetingen en verfrissende designaccenten toont de Polo zijn persoonlijkheid op het eerste gezicht. Bijzonder opvallend is hier de nieuw vormgegeven voorkant met de optionele ledlichtbalk in combinatie met de IQ.LIGHT – ledmatrixkoplampen. Als u beter kijkt, is het niet alleen de keuze van de kleuren die individueel wordt. Elk van de vier uitrustingslijnen Polo, Life, Style of R-Line scoort met zijn eigen kenmerken. Bijvoorbeeld decoratieve chroomaccenten en andere als optie selecteerbare voorzieningen zoals een kleurcontrasterend dak of mistlampen. Wat heeft u het liefst?

Foto 1 / 1

Volledig uitgerust

Adembenemend, van binnen en van buiten. De Polo maakt nu al indruk met een hele reeks standaard hoogtepunten op het vlak van uitrusting, zoals de overzichtelijke Digital Cockpit, het verfrissende airconditioningsysteem en het audiosysteem Composition met digitale DAB+ radio-ontvangst en telefooninterface. Wil u nog meer, zoals een individueel instelbare Digital Cockpit Pro, een Climatronic-airconditioningsysteem dat intuïtief via aanraakvlakken kan worden geregeld, of sfeerverlichting? Geen probleem, deze zijn standaard of optioneel, afhankelijk van het uitrustingsniveau. Neem gerust een kijkje door de uitrustingslijnen van Polo, Polo Life, Polo Style en Polo R-Line.

Belangrijke informatie in een oogopslag

Het Digital Cockpit-instrumentenpaneel toont u standaard (*) klassieke inhoud zoals de snelheidsmeter en de kilometerteller op een 20,32 cm (8 duim) kleurenscherm met hoge resolutie. Met de Digital Cockpit Pro (**) kan de weergave in het 26,04 cm (10,25 duim) scherm aan uw individuele wensen worden aangepast. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor de visuele weergave van uw rijhulpsystemen of voor een combinatie van navigatiekaart en mediaweergave – alles in aantrekkelijke graphics en animaties.

(*) Standaard in de Polo, Polo Life en Polo R-Line

(**) Optioneel voor de Polo Life, Polo Style en Polo R-Line

Foto 1 / 1

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem