Volkswagen
T-Roc Cabrio

De Volkswagen T-Roc Cabrio: Grenzeloze mogelijkheden

Een symbool van innerlijke kracht en grenzeloze vrijheid. Perfect voor dagelijks gebruik, vakanties en elk avontuur. Met zijn indrukwekkende cross-over design maakt hij elk moment bijzonder.

 

Maak een afspraak en ontdek de Volkswagen T-Roc Cabrio bij Top Motors

Prachtig koetswerk.

Nieuwe bumpers, ledkoplampen, glanzende chroomlijsten: met zijn opvallende trekken en een volledig elektrisch stoffen dak is het vernieuwde cross-overdesign de mooiste combinatie geworden van SUV en cabriolet. U hebt de keuze uit in totaal acht koetswerkkleuren, nieuwe lichtmetalen 17-, 18- of 19-duimsvelgen, de uitrustingslijnen Style en R-Line en het optionele designpack Black Style dat u boven de massa doet uitsteken.

.

Interieur.

Het interieur zorgt niet alleen voor meer zitcomfort, maar ook voor meer rijplezier. Dat is in de eerste plaats te danken aan de merkbaar hoogwaardige uitvoering, zoals het zachte dashboard met siernaad, in de volledig gedigitaliseerde cockpit, maar ook aan het progressieve bedieningscomfort zelf. Centraal staat hier het multifunctionele stuurwiel waarmee u bijvoorbeeld het 20,3 cm (8 inch) grote display van het audiosysteem Ready 2 Discover bedient. App-Connect geeft u ook draadloos toegang tot geselecteerde smartphone-apps.

Ruimte genoeg

Dankzij zijn SUV-proporties beschikt u in de T-Roc Cabrio over indrukwekkend veel hoofd- en beenruimte voor bestuurder en voorpassagier. Maar bovenal: veel flexibiliteit en heel wat ruimte voor tot 284 liter bagage, waarmee de cross-over de ruimste cabriolet in zijn klasse is. De neerklapbare achterbank biedt extra opbergruimte, die niet wordt beperkt als de kap geopend is. De rugleuning van de achterbank kan overigens met ontgrendeling op afstand rechtstreeks vanuit de bagageruimte worden neergeklapt.

kofferruimte vw t-roc cabrio

De sportieve R-Line uitvoering.

Til je rijplezier naar een hoger niveau dankzij de sportieve R-Line uitvoering. Soms heb je geen sportwagen nodig om je sportief te voelen. Daar zorgt de R-Line uitvoering voor. Dit unieke afwerkingsniveau voegt het allerbeste van Volkswagen toe aan je wagen. Aan de buitenkant herken je de R-Line uitvoering onder andere door de lichtmetalen velgen en de speciaal ontworpen R-Line bumpers. Het interieur wordt afgewerkt met sportzetels, pedalen in aluminiumlook en een lederen sportstuur.

Open dak

Deur dicht, dak open: met de volautomatische stoffen kap rijdt u met één druk op de knop onder de open hemel en laat u in slechts enkele seconden de zon aan boord. Om u met al uw zintuigen van de omgeving te laten genieten, kunnen alle zijruiten tegelijk worden neergelaten, terwijl het windscherm de geluidsontwikkeling en de tocht in het interieur kanaliseert. Als u meteen wilt instappen met geopende kap, kan die ook gemakkelijk van tevoren van buitenaf worden geopend met Keyless Access en uw autosleutel. De automatisch uitschuivende kantelbeveiligingsinrichting achter de achterbank biedt extra bescherming.

open dak t-roc cabrio

IQ.LIGHT

Het maakt niet uit of u overdag, 's nachts of bij slecht weer onderweg bent: de vanaf T-Roc Style optionele IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen zorgen voor een beter zicht. Terwijl de Dynamic Light Assist ondersteunt om bochtige wegen vooruitziend te verlichten en tegenliggers niet te verblinden, zelfs als het grootlicht actief is, zorgen de afzonderlijke ledsegmenten van het hightech verlichtingssysteem voor een betere lichtverdeling doordat ze, afhankelijk van de rijsituatie, gericht in of uit worden geschakeld. Dit verhoogt niet alleen uw veiligheid, maar ook die van de andere weggebruikers.

IQ.LIGHT T-Roc Cabrio

.

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem