Volkswagen ID.7

De Volkswagen ID.7: verleg je grenzen

Met deze nieuwe 100% elektrische ID.7 tilt Volkswagen de prestaties van elektrische voertuigen naar nieuwe hoogten. De zuiver elektrische berline verenigt een groot rijbereik, een hoog laadvermogen, een royaal plaatsaanbod en een intuïtieve bediening om nieuwe premiumnormen te vestigen bij Volkswagen.

 

Maak een afspraak en ontdek de Volkswagen ID.7 bij Top Motors

 

Rijbereik tot

700 km

 

Onderweg opgeladen tot 80% in

28 minuten

 

Ruimte voor genoeg bagage

532 liter

De nieuwe ID.7 Tourer.
Vanaf nu bestelbaar bij Top Motors!

Deze 100% elektrische break biedt een fantastische combinatie van ruimte, comfort en efficiëntie. En dankzij z’n aerodynamische koetswerk wordt hij je perfecte partner tijdens lange avonturen met het hele gezin.

Ben jij er klaar voor? Je kan de ID.7 Tourer al configureren en bestellen. Boek een afspraak met onze verkopers, zodat jouw Tourer als eerste wordt afgewerkt!

Afspraak boeken    Ontdek de ID.7 Tourer

ID.7 tourer

Verleg je grenzen.

Met de nieuwe 100% elektrische ID.7 hebben we een Volkswagen in ons arsenaal waar we alleen maar blij van worden. Dankzij het Smart Glass panoramisch dak, de ergoActive premium‑stoelen en het elegante berlinedesign zullen de gelukshormonen ongetwijfeld door je lijf gieren. Een kruisbestuiving tussen hoogwaardig comfort, ruim interieur, technologie, en een uitgebreid rijbereik.

Het elegante design van de ID.7 kenmerkt zich door de aerodynamisch vormgegeven neus en de aflopende dakpartij, die doet denken aan een fastback. De luchtinlaten in de voorzijde leiden de luchtstroom via de flanken van het voertuig naar achteren. Zo vormen ze een luchtgordijn (Air Curtain) dat een rustige luchtstroom over de zijkanten verzekert. Het schuin aflopende dak draagt bij tot de uitstekende luchtweerstandscoëfficiënt (Cw-waarde) van slechts 0,237, die het energieverbruik en rijbereik van de ID.7 optimaliseert.

ID.7

Comfortabele ervaring

De nieuwe ID.7 biedt ruim plaats aan maximaal vijf personen en ademt dankzij de hoogwaardige materialen en voorzieningen zoals de sfeerverlichting of het elektrisch dimbare glazen panoramadak het loungekarakter van een luxueuze sedan met een bijzonder ruimtelijk gevoel, ook achterin. De 500 liter grote bagageruimte legt bovendien geen beperkingen op voor de bagage. Het interieur van de nieuwe ID.7 is standaard vrij van dierlijke producten en gebruikt tal van gerecycleerde materialen. Bovendien zal de nieuwe ID.7, net als de andere ID.-modellen CO₂-neutraal worden geleverd aan de klanten.

interieur volkswagen id.7

Panoramisch dak

Een hemels uitzicht is standaard met het elektrische Smart Glass-panoramadak van de nieuwe ID.7. Het grote glasoppervlak is niet alleen een blikvanger, maar laat zich ook comfortabel bedienen met het bedieningspaneel in de hemelbekleding of met de spraakbesturing. Het kan naar keuze transparant of ondoorzichtig worden gemaakt. De lichttransmissie wordt geregeld via elektrochrome spanning. 

panoramadak

Ruimte voor meer

Met een rijbereik tot 700 kilometer opent uw ID.7 vele wegen. Bovendien kunt u in de ruime koffer tot 532 liter bagage kwijt. Zo hoeft u zich niet te beperken tot het hoogst noodzakelijke.

kofferruimte ID.7

IQ.LIGHT

Al bij de eerste aanblik toont de nieuwe ID.7 zich optioneel met een echt highlight: het innovatieve IQ.LIGHT. De matrixtechnologie maakt rijden met continu grootlicht mogelijk zonder andere weggebruikers te verblinden⁠. Een elegante lichtband loopt tussen de fraai gevormde ledmatrixkoplampen en het Volkswagen-logo. Wanneer u uw voertuig nadert, lichten de koplampen kort op alsof ze naar u knipogen, waardoor de ID. bijna menselijk lijkt.

voorlichten ID.7
achterlichten ID.7

Wat aan de voorkant indruk maakt, mag aan de achterkant niet ontbreken: het pack omvat ook de optionele 3D-ledachterlichten met dynamisch remlicht en geïntegreerd dynamisch knipperlicht, dat met vloeiende lichtbewegingen de richting aangeeft. 

volkswagen id.7

Het geluid van Volkswagen ID.-modellen

Het klinkt uniek en dat is het ook: het ID. Sound, het geluid van Volkswagens ID.-modellen bij lage snelheden. Met het oog op de verkeersveiligheid is uw ID. bij een snelheid van 30 km/u binnen stiller en buiten iets duidelijker te horen. Het kunstmatige rijgeluid maakt de bijna geruisloze elektrische aandrijvingen akoestisch herkenbaar voor voetgangers en fietsers. Het is te horen bij het starten, bij het achteruitrijden en bij snelheden tot 30 km/u. Bij hogere snelheden worden de rolgeluiden van de banden luid genoeg om het extra akoestische signaal uit te schakelen.

Foto 1 / 1

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem