volkswagen ID.7 tourer

De Volkswagen ID.7 Tourer: voor meer vrijheid

De nieuwe ID.7 Tourer overtuigt door zijn design gecombineerd met een ruime koffer. Met zijn riante laadcapaciteit en de optionele Easy Open/Close-functie zet deze volledig elektrische ID. nieuwe maatstaven op het gebied van comfort en functionaliteit.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte over updates van onze modellen

Functionaliteit op zijn best

Maak kennis met het fascinerende design van de nieuwe ID.7 Tourer. Tegelijk sportief en functioneel. De luchtinlaten in de voorzijde leiden de luchtstroom via de flanken van het voertuig naar achteren. Zo vormen ze een luchtgordijn (Air Curtain) dat een rustige luchtstroom over de zijkanten verzekert. Het elegante en krachtige ontwerp van de verlengde hatchback maakt van de ID.7 Tourer een break.

ID7 Tourer achterkant

Comfortabele ervaring

De nieuwe ID.7 Tourer biedt ruim plaats aan maximaal vijf personen en ademt dankzij de hoogwaardige materialen en voorzieningen zoals de sfeerverlichting of het elektrisch dimbare glazen panoramadak Smart Glas het loungekarakter van een luxueuze break met een bijzonder ruimtelijk gevoel. Het interieur van de nieuwe ID.7 Tourer blinkt standaard uit door een hoog aandeel speciale materialen en zit tegelijk boordevol gerecycleerde grondstoffen.

Panoramisch dak

Het optionele elektrische Smart Glass-panoramadak van de nieuwe ID.7 (Tourer) biedt een hemels uitzicht. Het grote glasoppervlak is niet alleen een blikvanger, maar laat zich ook comfortabel bedienen met het bedieningspaneel in de hemelbekleding of met de spraakbesturing. Het kan naar keuze transparant of ondoorzichtig worden gemaakt. De lichttransmissie wordt geregeld via elektrochrome spanning. 

Meer laadvolume

Meer ruimte voor sportuitrusting, bagage en alles wat u nodig hebt voor actieve weekends. Dankzij de optie om de hellingshoek van de achterbank te verstellen, kunt u het interieur en ook de zit- en bagageruimte van het voertuig snel naar wens aanpassen. Afhankelijk van de achterbank die wordt neergeklapt, kunt u het volume van de laadruimte doen toenemen van ongeveer 545 liter tot 1.714 liter. Hierdoor komen de voordelen van het geoptimaliseerde design beter tot hun recht en beschikt u over nóg meer flexibiliteit.

Een ander highlight is de optionele Easy Open/Close-functie. Hiermee kunt u met een voetbeweging de kofferklep moeiteloos openen en sluiten zonder uw handen te gebruiken.

IQ.LIGHT

Al bij de eerste aanblik toont de nieuwe ID.7 Tourer zich optioneel met een echt highlight: het innovatieve IQ.LIGHT. De matrixtechnologie maakt rijden met continu grootlicht mogelijk zonder andere weggebruikers te verblinden. Een elegante lichtband loopt tussen de fraai gevormde ledmatrixkoplampen en het verlichte Volkswagen-logo. Wanneer u uw voertuig nadert, lichten de koplampen kort op alsof ze naar u knipogen, waardoor de ID.7 Tourer bijna menselijk lijkt.

koplampen ID.7 tourer

Wat aan de voorkant indruk maakt, mag aan de achterkant niet ontbreken: het pack omvat ook de optionele 3D-ledachterlichten met dynamisch remlicht en geïntegreerd dynamisch knipperlicht, dat met vloeiende lichtbewegingen de richting aangeeft. Een logo dat eveneens verlicht is, maakt het harmonieuze designconcept compleet, van de voorkant tot de achterkant.

Het geluid van Volkswagen ID.-modellen

Het klinkt uniek en dat is het ook: het ID. Sound, het geluid van Volkswagens ID.7 Tourer bij lage snelheden. Met het oog op de verkeersveiligheid is uw ID.7 Tourer bij een snelheid van 30 km/u binnen stiller en buiten iets duidelijker te horen. Het kunstmatige rijgeluid maakt de bijna geruisloze elektrische aandrijvingen akoestisch herkenbaar voor voetgangers en fietsers. Het is te horen bij het starten, bij het achteruitrijden en bij snelheden tot 30 km/u. Bij hogere snelheden worden de rolgeluiden van de banden luid genoeg om het extra akoestische signaal uit te schakelen.

Foto 1 / 1

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem