Volkswagen
de nieuwe Volkswagen tiguan

De Volkswagen Tiguan: voor een leven vol verrassingen

Het leven is veelzijdig en zit boordevol onverwachte wendingen. De nieuwe Tiguan helpt u erbij met zijn omvangrijke en innovatieve uitrusting om u te begeleiden bij vrijwel elke uitdaging. Zijn aantrekkelijke en dynamische ontwerp weet te boeien, zowel op emotioneel als op esthetisch vlak.

 

Maak een afspraak en ontdek de Volkswagen Tiguan bij Top Motors

Elke kant heeft een uniek design.

Met zijn sportieve en opvallende design maakt de nieuwe Tiguan één zaak onmiddellijk duidelijk: hier komt een SUV aan die is voorbereid op het alledaagse leven. Krachtige proporties en dynamische lijnen kenmerken zijn nieuwe silhouet. Vooruitstrevende design-highlights zoals de hertekende frontpartij met optionele IQ.Light HD-matrixkoplampen, de gespierde achterzijde met ledlichtlijst en een keuze uit verschillende nieuwe velgen onderstrepen zijn zelfzekere karakter. Kortom: de nieuwe Tiguan maakt langs alle kanten indruk.

Tiguan Top Motors
Tiguan Top Motors voorkant
Top Motors Tiguan achterkant
Top Motors Tiguan licht
Top Motors Tiguan achterlicht
Top Motors Tiguan achter
Foto 1 / 1

Stap in en vergeet al uw zorgen.

De nieuwe Tiguan heet u welkom op een nieuw niveau! Hiermee bedoelen we niet alleen zijn hoogwaardige interieur, maar ook het multifunctionele stuurwiel met goed aanvoelende toetsen, de middenconsole met nieuwe functies, het optionele navigatiesysteem Discover Pro Max met 15"-infotainmentscherm, de geïntegreerde tablethouder in de middelste armleuning van de achterbank en de sfeerverlichting naar keuze met wel 30 kleuren en verlichte sierelementen in het instrumentenpaneel en de voorste deuren. De geslaagde combinatie van vooruitgang en comfort: de nieuwe Tiguan.

Top Motors Tiguan inside
Tiguan Top Motors display
Tiguan Top Motors stuur
Tiguan Top Motors rijbeleving
Tiguan Top Motors rijbeleving
Tiguan Top Motors rijbeleving
Tiguan Top Motors drank
Tiguan Top Motors binnen
Tiguan Top Motors display
Tiguan Top Motors binnen
Tiguan Top Motors rijbeleving
Foto 1 / 1

U kiest volledig zelf uw rijbeleving.

In een handomdraai van sportief naar comfortabel en terug? Met de rijbelevingsschakelaar in de nieuwe Tiguan is het kinderspel. Een druk op de knop volstaat en daarmee kunt u met de nieuwe 'Atmosphere' zelfs meerdere instellingen tegelijkertijd aanpassen, gaande van de samenstelling van de sfeerverlichting over de weergave van de muziek tot de airco. Het is alsof u tijdens het rijden van Volkswagen bent gewisseld.

Verschillende uitrustingen.

De gloednieuwe Volkswagen Tiguan presenteert een scala aan keuzes met vier verschillende uitrustingsniveaus: Tiguan (basis), Life (midden), Elegance (verfijnd), en R-Line (dynamisch). Zelfs in zijn meest elementaire vorm, de Tiguan, is voorzien van ultramoderne functionaliteiten zoals een Digital Cockpit, een 12,9-inch centraal display, een rijmodusschakelaar en een uitgebreid assortiment rijhulpsystemen, waaronder Side Assist, Front Assist, en Lane Assist. De Life-variant voegt een extra laag van luxe toe met functies zoals een drievoudige klimaatregeling, comfortabele stoelen, parkeerhulp, en nog veel meer. Voor degenen die streven naar de top van het spectrum, bieden Elegance en R-Line uiterst geavanceerde eigenschappen zoals verfijnde verlichting, akoestische beglazing, massagestoelen, een elektrische achterklep (exclusief voor Elegance), en de sportieve flair van R-Line styling.

display tiguan

Veilige nachtelijke ritten.

In de Tiguan heeft de bestuurder toegang tot een scala aan verschillende lichtfuncties. Bijvoorbeeld, met de IQ.LIGHT-HD-matrixkoplampen wordt een slimme functie genaamd Lane Light geactiveerd, waarbij een lichttapijt op de rijstrook van de Tiguan wordt geprojecteerd. Deze innovatieve rijstrookverlichting biedt een aanzienlijk comfort tijdens nachtelijke ritten, doordat het heldere lichttapijt nauwgezet de rijstrook volgt. Bovendien wordt de bestuurder bij wegwerkzaamheden en op smalle wegen bijgestaan door oriëntatielicht. Een andere opmerkelijke eigenschap van de nieuwe koplampen is het niet-verblindende permanente groot licht. Dit kan indien gewenst, afhankelijk van de snelheid en het omgevingslicht, permanent ingeschakeld blijven. Dankzij de nauwkeurigheid van de 38.400 afzonderlijk regelbare leds worden tegen- en voorliggers nu beter gemaskeerd dan ooit tevoren. Dit resulteert in aanzienlijk verbeterd comfort en veiligheid tijdens nachtelijke ritten, dankzij de verbeterde verlichting van zowel de weg als de omgeving voor de Tiguan.

matrixkoplampen tiguan

.

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem