Volkswagen

De Volkswagen Taigo: Karakter. Elke dag.

De nieuwe Taigo. Voor iedereen die zijn eigen trends zet. Die zich niet laat veranderen, maar liever zelf het verschil maakt. Die niet alleen stijl, maar ook karakter toont. En die zelfs in het dagelijkse leven het buitengewone vindt.

 

Maak een afspraak en ontdek de Volkswagen Taigo bij Top Motors

 

Een nieuw gezicht

Al op het eerste gezicht is de Taigo sportief en modern. Een hoogtepunt: de stijlvolle ledlichtlijst die zich over de hele voorkant uitstrekt tot aan het Volkswagen-logo en een verbinding maakt met de bijbehorende IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen2 met indrukwekkend lichtsignatuur. De mistlampen zijn geïntegreerd in de zijkant van de brede bumper.

Expressief in alle opzichten

Sportief is ook de schuin aflopende achterkant met zijn moderne achterlichtsignatuur. Het coupédesign wordt onderstreept door slanke donkerrode ledachterlichten met een doorlopende lichtband - en laat van de markante dakrand tot de dynamische achterschort zien dat de nieuwe Taigo het leven van alledag graag achter zich laat.

Uitnodigend innovatief

Het interieur van de nieuwe Taigo begroet u uitnodigend. Met een hoogwaardig Soft Touch-dashboard als standaard en optioneel zelfs een gekleurd decor in de Style-uitrustingslijn. Vanaf de Life-uitrustingsvariant kan u uw toestellen ook gemakkelijk op de achterbank opladen via de USB-aansluiting op de middenarmsteun van de voorstoelen. Maar ook het multifunctionele lederen stuurwiel dat standaard is vanaf de Life-uitrustingslijn, laat zien dat deze cockpit in het teken staat van een geconnecteerde levensstijl.

Foto 1 / 1

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem