De Volkswagen ID.4: gemaakt voor grootse dingen

Een onversneden SUV die met zijn robuust en tegelijk vloeiend lijnenspel meteen in het oog springt: de ID.4 werd in 2021 niet voor niets verkozen tot World Car of the Year. Krachtig en zelfzeker, zoals het een SUV betaamt, en als 100% elektrische allrounder ideaal voor langere ritten, met een rijbereik tot 549 kilometer.

 

Maak een afspraak en ontdek de Volkswagen ID.4 bij Top Motors

100% elektrisch rijplezier

De ID.4 combineert het beste van twee werelden: hij is de eerste Volkswagen die de kracht van een SUV verbindt met de duurzame rijervaring van een ID. Ervaar de  inspirerende elektrische prestaties.

ID.4 uitgeroepen tot World Car Of The Year

Dynamische SUV

Een stads-SUV met een geweldig designconcept en de draaicirkel van een kleine wagen: de ID.4 bewijst hoe aantrekkelijk e-mobiliteit kan zijn. Met de perfect gevormde lichtmetalen 18-duims- of de als optie verkrijgbare lichtmetalen 19- tot 21-duimsvelgen, een dakrail voor extra bagage, ingewerkte deurgrepen voor een betere aerodynamica, optionele 3D-ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzers en een verder zeer bijzondere highlight: een lichtlijn die vooraan en achteraan naar het vernieuwde Volkswagen-logo wordt doorgetrokken.

Comfortabel instappen

Dankzij de optionele Keyless Access herkent de ID.4 ook uw autosleutel in uw zak en gaat de deur open zodra u met uw hand in de buurt van de deurgreep komt. En dankzij de optionele Easy Open & Close-functie volstaat een kleine beweging met uw voet onder de achterkant van het voertuig om de elektrisch bediende kofferklep te openen of te sluiten. U ziet het: met innovatieve technologie wordt het leven veel eenvoudiger.

IQ.LIGHT

De ID.4 denkt met u mee. Verhelderend voorbeeld: de stijlvolle als optie verkrijgbare IQ.LIGHT-matrixledkoplampen. Deze koplampen stralen tijdens het rijden dankzij de dynamische grootlichtregeling, zonder dat daarbij andere verkeersdeelnemers worden verblindZodra u uw ID.4 nadert, begroet het voertuig u met een kort lichtsignaal, waardoor uw ID.4 bijna menselijk lijkt.

IQ.LIGHT

Sit back, and relax!

Het interieur van de ID.4 is zo intelligent en ruim ontworpen dat het u en uw gezin een indrukwekkend ruimtegevoel geeft. Dat merkt u al bij het instappen: veel beenruimte, een variabel configureerbare middenconsole en gemakkelijke stoelen, indien gewenst met elektrische instelmogelijkheden en een geheugenfunctie. Met daar bovenop ook nog een tot 30,5 cm (12 duim) groot centraal aanraakscherm en een multifunctioneel stuurwiel met aanraakbediening en haptische feedback. De sfeerverlichting in uw gekozen kleuren onderstreept het loungekarakter. Samen met het als optie verkrijgbare panoramisch dak geniet u zo van een ontspannen rit.

interieur ID.4
Foto 1 / 1

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem