De Volkswagen ID.3: de elektrische pionier

Met de ID.3 blijft elektrische mobiliteit aan kracht winnen bij Volkswagen: aan de buitenkant geven de strakke lijnen de ID.3 een volwassener gezicht, terwijl het interieur standaard is voorzien van hoogwaardige materialen en talloze rijhulpsystemen. Kortom: zuiver elektrische mobiliteit op het scherpst van de snede.

 

Maak een afspraak en ontdek de Volkswagen ID.3 bij Top Motors

Evolutie van de elektrische mobiliteit

Met de nieuwe ID.3 blijft elektrische mobiliteit aan kracht winnen bij Volkswagen: aan de buitenkant geven de strakke lijnen de ID.3 een volwassener gezicht, terwijl het interieur standaard is voorzien van hoogwaardige materialen en talloze rijhulpsystemen. Kortom: zuiver elektrische mobiliteit op het scherpst van de snede.

ID.3 uitgeroepen tot Beste Koop door Testaankoop

De laadtijden, het rijgedrag, de afwerking, de betrouwbaarheid… bij de beruchte productevaluaties van Testaankoop wordt niets aan het toeval overgelaten.

De autotests van Testaankoop worden met ontzettend veel oog voor detail afgewerkt. De auto’s worden op maar liefst 350 punten getest, waarna ze ook nog eens meer dan 2.000 testkilometers onder de wielen geschoven krijgen, op circuit zowel als op de openbare weg.

beste koop ID.3

Telkens maar beter

Doorlopende bumpers, opwindende nieuwe kleuren zoals Dark Olivine Green Metallic en geraffineerde details vooraan geven de nieuwe ID.3 een frisse uitstraling zonder afbreuk te doen aan het iconische uiterlijk van de ID.-familie. Ook de motorkap oogt voortaan scherper en laat zien dat zelfs een goed ontwerp altijd verder ontwikkeld kan worden – bijvoorbeeld met nieuw ontworpen achterlichten met optionele dynamische richtingaanwijzers. De innovatieve IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen kunnen deze indruk nog versterken.

Hemels uitzicht

Met het grote glasoppervlak dat haast over de volledige breedte van het dak loopt, is het optionele glazen panoramadak zelf al een blikvanger. Nog mooier: het open zicht op de hemel. Het getinte glas zorgt bovendien voor aangename temperaturen. De zonwering beschermt niet alleen tegen te veel zonlicht, maar kan ook heel gemakkelijk met de stem worden bediend. Zo hoeft u alleen “Hello ID., toon me de sterren” te zeggen en de zonwering gaat open.

panoramadak ID.3

Het interieur

De nieuwe ID.3 biedt de ruimte van een berline in compact formaat: de lange wielbasis – typisch voor zuiver elektrische auto's – zorgt niet alleen voor een stabiele wegligging, maar maakt vooral het intelligent ontworpen interieur uiterst variabel en flexibel in gebruik. Zo biedt de ID.3 ruim en comfortabel plaats aan vijf inzittenden.

Daarvoor zorgen behalve het plaatsaanbod ook de nieuwe afwerkingen, bijvoorbeeld op het instrumentenpaneel of de deurbekleding, die bijdragen aan de hoogwaardige sfeer in de nieuwe ID.3. Dat alles laat u van elke seconde van uw reis genieten.

interieur ID.3

Sit back, and relax!

Bedrijfsstilte is een wezenlijk kenmerk van elektrische auto's. De optionele elektrisch verstelbare stoelen van de nieuwe ID.3 dragen nog meer bij tot een ontspannen rit met een massagefunctie. En nieuwe, hoogwaardige stoffen zorgen voor de gewenste duurzaamheid.

Foto 1 / 1

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem