Volkswagen
passat

De Volkswagen Passat: De unieke mix van prestaties, stijl en functionaliteit.

Welkom bij de Volkswagen Passat, waar design, prestaties en technologie samenkomen om een ongeëvenaarde rijervaring te creëren. Met zijn verfijnde uitstraling en geavanceerde functies belichaamt de Passat de toewijding van Volkswagen aan vakmanschap en innovatie.

 

Maak een afspraak en ontdek de Volkswagen Passat bij Top Motors

Modellen die perfect passen bij jouw rijbehoeften en voorkeuren.

De Volkswagen Passat biedt een breed scala aan uitvoeringen, elk ontworpen om aan verschillende behoeften en smaken te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige en dynamische rijervaring met de Passat GT, de efficiënte en milieubewuste Passat GTE, of de luxueuze Passat Highline met zijn overvloed aan premium functies, er is een Passat die bij jouw levensstijl past.

Volkswagen Passat Top Motors
Volkswagen Passat Top Motors achterlicht
Volkswagen Passat Top Motors voorlicht
Volkswagen Passat Top Motors voorkant
Volkswagen Passat Top Motors koffer
Volkswagen Passat Top Motors wit
Volkswagen Passat Top Motors trekhaar
Volkswagen Passat Top Motors achterkant
Volkswagen Passat Top Motors zijkant
Foto 1 / 1

Moderniteit en tijdloze klasse komen samen in een verfijnd ontwerp.

Het tijdloze ontwerp van de Volkswagen Passat straalt klasse uit vanuit elke hoek. De gestroomlijnde carrosserie, gecombineerd met scherpe lijnen en elegante details, geeft de Passat een moderne en toch tijdloze uitstraling. Het doordachte interieur biedt niet alleen comfortabele zitplaatsen voor elke inzittende, maar ook een scala aan luxe details en hoogwaardige materialen die het rijplezier naar een hoger niveau tillen.

Volkswagen Passat Top Motors design

Een unieke mix van prestaties, stijl en functionaliteit.

Onder de motorkap is de Passat uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een soepele en krachtige rijervaring. Met verschillende motoropties, waaronder efficiënte benzine- en dieselvarianten, biedt de Passat prestaties op maat van jouw voorkeuren. De nieuwste innovaties op het gebied van veiligheid en connectiviteit zorgen ervoor dat je altijd in controle bent, waar je ook bent.

Volkswagen Passat Top Motors opladen
Volkswagen Passat Top Motors interieur
Volkswagen Passat Top Motors schakelaar
Volkswagen Passat Top Motors dashboard
Volkswagen Passat Top Motors stuur
Volkswagen Passat Top Motors schakelaar
Volkswagen Passat Top Motors zetels
Foto 1 / 1

Geavanceerde Veiligheidsfuncties

De Passat is uitgerust met een scala aan veiligheidstechnologieën, zoals adaptieve cruisecontrol, noodremassistentie en lane-keeping assist, om jou en jouw passagiers te beschermen.

Connectiviteit

Met het geavanceerde infotainmentsysteem heb je naadloze toegang tot navigatie, entertainment en smartphone-integratie, allemaal binnen handbereik.

Milieuvriendelijk

Kies voor de Passat GTE en draag bij aan een duurzame toekomst met zijn hybride aandrijflijn, waardoor je kunt genieten van zuinigheid zonder concessies te doen aan prestaties.