Dossier Starterswagens

De TOP-gids voor het scoren van je eerste droomwagen!

Ben je geslaagd voor het rijexamen en sta je te popelen om de vrijheid op te zoeken met jouw eerste eigen wagen? Of heb je een nieuwe job en zoek je een vierwieler? Top, maar hoe begin je hieraan? Welke documenten heb je nodig, wat kost zo’n auto eigenlijk en waarop moet je letten bij de aankoop van een tweedehandswagen?

In dit dossier leggen we het jou graag uit.

Wil je graag dit dossier lezen als magazine? Dit kan op https://issuu.com/topmotorsbe/docs/dossier_starterswagens_2_

Top Motors dossier starterswagens

Een stappenplan van A tot Z

Rijprofiel

Alvorens je gaat shoppen als een pro, denk je best even na welke wagen bij jou past. Kun je volgende vragen beantwoorden? Dan ben je al een heel eind weg! 

Modelverkenning

Rijprofiel - check? Nu is het aan jou om een juiste keuze te maken tussen de vele modellen? Nieuw of tweedehands, onze sales advisors selecteerden voor jou per merk alvast hun favoriete starterswagen.

Budgetslalom

Een goeie keuze gemaakt, proficiat! Je weet nu hoeveel jouw nieuwe wagen zal kosten. Maar ken je al de verschillende financieringsmogelijkheden? En welke (terugkerende) kosten zijn eigenlijk verbonden aan het bezit van een wagen?

Reis naar rijplezier

Bestelbon getekend? Top, nu zal het niet lang meer duren alvorens je de vrijheid tegemoet rijdt. Toch moet je nog even wachten, want achter de schermen wordt de administratie voor jou geregeld. Benieuwd naar de verschillende stappen? 

Een occasie kopen - ontdek de geheimen

De ultieme gids voor dummies

 

Meer dan de helft van de nieuwe bestuurders kiest voor een tweedehandswagen. De lagere prijs en de directe beschikbaarheid zijn de twee voornaamste redenen hiervoor. Maar hoe voorkom je dat je een kat - euh wagen - in een zak koopt? Ook al ben je zelf geen autokenner? Kevin, één van onze ervaren mecaniciens, legt de belangrijkste valkuilen voor jou bloot. 

 

Lees het hier

Top Motors heeft een uitgebreide afdeling met occassie-wagens. Ideaal voor prijsbewuste shoppers op zoek naar een direct leverbare auto. Waarom Top Way kiezen? Brand Manager Stijn Vanhoutte legt het graag uit.

"Meer dan 50 tweedehandswagens onder de €20.000 op voorraad"

 

Meer over Top Way

Veelgestelde vragen over uw wagen

Is een nieuwe wagen altijd een grote investering?
Waar kan ik terecht voor een verzekering?
Kan ik me behoeden van onvoorziene kosten?
Uw vraag niet gevonden?

Wenst u meer informatie?