Onze mobiliteitsoplossingen

We zien dat particulieren vaker op zoek gaan naar alternatieven om hun wagen te financieren. Want ondanks bovenstaande belemmeringen, is de nood om mobiel te zijn er nog steeds. U moet gaan werken, uw kinderen moeten naar school en er moeten boodschappen gedaan worden.

¹ Private Lease

Met een Private Lease(1) huurt u een wagen op lange termijn en geniet u van alle voordelen die normaal gezien voorbehouden zijn aan zelfstandigen, vrije beroepen en bedrijven.

² AutoCredit

AutoCredit(2) is een flexibele financieringsformule die u toelaat lagere maandelijkse bedragen te betalen. Bij afloop van dit contract behoudt u uw wagen of kiest u een nieuw model.

³ Klassieke Financiering

Met een Klassieke Financiering(3) weegt de aankoop van uw wagen minder op uw budget: uw betalingen worden gespreid in de tijd. Bovendien kent u onmiddellijk het bedrag van de maandelijkse afbetalingen.

¹ Private Lease

Een populaire oplossing is de 'Private lease'. De particulier kiest hierbij à la carte een wagen, al dan niet met bijhorende opties en verzekeringen en zal die via Top Motors huren op lange termijn (van 24 maanden tot 60 maanden). Bij deze formule wordt de klant volledig ontzorgt voor een behapbaar maandelijks bedrag (afhankelijk van de wagen).

Op het einde van het contract zal de klant de wagen opnieuw inleveren. Hij kan natuurlijk een nieuw contract aangaan en kiest hierbij ook een nieuwe wagen. Deze succesformule is overgewaaid van de professionele markt van de bedrijfswagens.
 

Neem contact op met een Top Motors specialist

² AutoCredit

Een andere mogelijkheid bij de aankoop van een wagen, is het unieke 'Autocredit'. Dat is een flexibele financiering met lage maandelijkse afbetalingen waarbij de klant slechts het werkelijke gebruik van de wagen betaalt. Op het einde van het contract heeft de klant drie opties:

  • hij wordt eigenaar van de wagen door de laatste verhoogde maandaflossing te betalen
  • hij levert de wagen in en kiest een nieuw model bij de verdeler
  • hij levert de wagen in zonder verdere verplichtingen.
Zorgeloze mobiliteit, Private leasing, Top Motors

³ Klassieke Financiering

Er is natuurlijk ook nog steeds de 'Klassieke financiering', waarbij de klant elke maand een vast bedrag terugbetaalt en de auto bezit op het einde van het contract, wanneer de wagen volledig is afbetaald.

 

WeCare-onderhoudscontract

De particulieren en bedrijven krijgen bovendien de mogelijkheid om hun nieuw aangekochte wagen te voorzien van een 'WeCare-onderhoudscontract'. Dit betekent dat de klant ook bij pech niet voor financiële verrassingen komt te staan.
 

Neem contact op met een weCare-specialist

Stappenplan richting zorgeloze mobiliteit

Zorgeloos genieten, het gaat sneller dan u denkt. Na drie eenvoudige stappen zit u voor u het weet te genieten van uw herwonnen mobiliteit.

  1. Kies uw wagen
  2. Kies uw financiering
  3. Ga voor volledige ontzorging

 

Volg de stappen hier

Gerelateerde vragen

Benzine, CNG, diesel, hybride of elektrisch?
Elektrisch laden, hoe werkt dat?
Wat is mijn auto waard?
Wat is mijn auto waard?
Uw vraag niet gevonden?

Wenst u meer informatie?

Disclaimer

(1) Private Lease = product afgesloten bij D'Ieteren Lease N.V. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D'Ieteren Finance KBO 0841046715). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058)
(2) Er wordt steeds een kredietcheck uitgevoerd. Private leasing is niet geschikt voor: Bedrijven en zelfstandigen; Niet-inwoners van België; Houders van een voorlopig rijbewijs.
(3) AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag. Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen. Adverteerder: Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, en verbonden agent (FSMA 109705A) van Cardif Assurance Vie (Code 979), rekenning IBAN: BE 97 4829 0680 3149; info@vdfin.be