MyWay

Stijn Vanhoutte – Brand Manager ‘Top Way’ bij Top Motors


“We hebben meer dan 50 tweedehandswagens onder de €20.000"

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke en kwalitatieve tweedehandswagen. Bij Top Way kun je kiezen uit meer dan 50 tweedehandswagens van onder de €20.000. "Perfect voor mensen die op zoek zijn naar een goede wagen voor weinig geld. Daarnaast kunnen onze klanten kiezen uit meer dan 3.000 snel leverbare voertuigen”, weet Brand Manager Stijn Vanhoutte. “Voor elke klant en voor elk budget een mobiliteitsoplossing, dat is de missie van Top Motors.”

Top Way is de merknaam waarmee de groep Top Motors tweedehandswagens aanbiedt. Het zijn wagens afkomstig van overnames (van particulieren en bedrijven) en import uit het buitenland.

“De groep kan rekenen op een grote fysieke stock in de showroom in Wevelgem, maar op https://stock.topmotors.be vindt de klant ons volledige aanbod terug. En vanaf nu zijn dat dus nog meer merken, wat heel goed nieuws is voor mensen die een mobiliteitsoplossing wensen maar geen merkvoorkeur hebben.”

“Zo kan ons enthousiast en ervaren team van adviseurs de zoektocht starten vanuit een behoefte, en gaandeweg filteren we richting een merk en model. Een gezinswagen, een sportieve wagen, een hybride, … Met meer dan 3.000 snel leverbare stockwagens, vinden we gegarandeerd voor iedereen een oplossing op maat.”

“Letterlijk elke wagen die men ons aanbiedt, wordt door onze mecanicien gecheckt op 111 punten.”

Extreem betrouwbaar

Stijn, die al 8 jaar aan het roer staat bij Top Way, zag de afgelopen jaren een stijging in de verkoop van tweedehandsvoertuigen. Dat komt volgens hem doordat het aanbod bij Top Motors extreem betrouwbaar is. “Letterlijk elke wagen die men ons aanbiedt, wordt door onze mecanicien gecheckt op 111 punten. Pas als we zeker zijn van de kwaliteit, gaat Top Motors over tot de aankoop ervan en krijgen ze het ‘My Way’- of ‘Audi Approved Plus’-kwaliteitslabel.”

“We bieden op alle My Way-producten standaard een garantie van 1 jaar. Wagens met het Audi Approved Plus-label genieten van twee jaar garantie. Beide garanties zijn bovendien uitbreidbaar tot vijf jaar!”

Meer wagen voor hetzelfde budget

Een andere reden voor de stijgende verkoop ziet Stijn in het prijskaartje. “Wie kiest voor een tweedehandswagen krijgt – in vergelijking met een nieuw voertuig – meer wagen voor zijn of haar budget. Zeker als er gekozen wordt voor een combinatie met een persoonlijke financieringsoplossing van Top Motors. Klanten zijn dan niet verplicht om het totale aankoopbedrag in één keer op tafel te leggen, maar kiezen voor behapbare, maandelijkse aflossingen. Vandaag kiest trouwens meer dan de helft van onze klanten voor zo’n financieringsoplossing, wat wel te begrijpen valt in het huidige financiële klimaat.”

"Zo kwam hier vorige week een leuk koppel binnen, jonge ouders op zoek naar een veilige gezinswagen. In de showroom viel hun oog op een Skoda Octavia. Een mooie wagen, en – dachten ze – het maximaal haalbare uit hun budget."

“Wel, na wat rekenwerk met onze adviseur, bleek dat met een financieringsoplossing een prachtige Skoda Superb ook binnen hun financiële mogelijkheden lag. Meer wagen voor hetzelfde budget dus, en lang hebben ze dan ook niet getwijfeld. Nog geen twee weken later waren alle paperassen in orde en konden ze de baan op met een prachtige Skoda Superb.”

Top Motors dossier starterswagens