Zoveel meer

Gericht op de esthetiek van een dynamische rijstijl: het interieur van de Audi e-tron GT quattro² biedt alle nodige functionaliteit voor dagelijks gebruik, met een hoogwaardige afwerking. Het ontwerp van de Audi e-tron GT quattro² is de ultieme belichaming van elektrische mobiliteit met het onmiskenbare Audi dna. Dankzij intelligent thermisch beheer kan het acceleratieproces meerdere keren herhaald worden³ zonder het vermogen en de prestaties te verminderen. De ontwerpers ontwikkelden een volledig leervrij interieur. Zo zijn er bijvoorbeeld zo'n 120 petflessen verwerkt in de zetelbekleding van één voertuig.

e-tron gt quattro

Exterieur design

Ideeën geven de toekomst. De proporties van deze Gran Turismo – laag, breed, met een lange wielbasis – maken meteen duidelijk dat de wagen sportiviteit en dagelijks gebruikscomfort combineert. Het sculpturale ontwerp van het koetswerk straalt kracht en topprestatie uit.

De schoonheid van functionaliteit

Perfect aerodynamische lijnen worden functionele details, van de intelligente luchtinlaten vooraan tot de geventileerde wielkasten en de opvallende achterdiffusor.

Panoramisch dak

Via het panoramische glazen dak brengt u de horizon dichterbij en laat u het interieur rijkelijk baden in het licht.

Matrix-ledkoplampen

De Matrix-ledkoplampen met Audi laserlicht⁸ maken fundamenteel deel uit van een vooruitstrevende designtaal. De opvallende lichtsignatuur met het blauwe X-element in Audi laserlicht⁸ is een ijzersterk statement. De bewegende lichtstrook strekt zich uit over de volledige breedte van de achterkant en wordt aan de buitenranden omlijst door individuele v-vormige ledsegmenten in de verlichtingseenheden. De dubbele achteruitrijlicht- en knipperlichtfunctie is een primeur voor Audi.

e-tron GT quattro voorlicht
e-tron GT quattro  achterlicht

Interieur

De Audi e-tron GT quattro² is een hedendaags toonbeeld van vooruitgang. Hij straalt sportiviteit, exclusiviteit en comfort uit. De sportzetels plus vooraan⁸ met geïntegreerde hoofsteunen hebben verstevigde zijflanken die extra steun bieden in bochten en bij een sportieve rijstijl.

e-tron gt quattro interieur

Ruimte en comfort

Als elektrisch voertuig biedt de e-tron GT quattro² twee bagageruimtes met een inhoud van 85 liter vooraan en maar liefst 405 liter achteraan. Indien nodig kan de achterbank ook in een verhouding van 40:20:40 neergeklapt worden.

koffer e-tron GT quattro

Opladen

Meer dan 500.000 laadpunten in 27 Europese landen. Met tarieven voor occasioneel gebruik of regelmatig opladen, ook tijdens lange ritten. U kunt de Audi e-tron GT quattro thuis opladen met een standaard laadvermogen van 11 kW. De grootste prestaties van de Audi e-tron GT quattro zijn ook duidelijk bij het opladen: standaard tot 270 kW bij laadstations met 800 volt. Voldoende opladen voor de volgende 100 km duurt een vijftal minuten. In ongeveer 22,5 minuten laadt de batterij van 5% weer op tot ongeveer 80%.

e-tron GT quattro laden thuis
e-tron GT quattro laadstation
e-tron GT quattro laden onderweg
e-tron GT quattro driving
Foto 1 / 1

Dynamisch rijden

De volledig variabele quattro-aandrijving zorgt er in combinatie met de elektrische motoren voor dat het vermogen intelligent wordt verdeeld over de afzonderlijke wielen. Wanneer er voldoende tractie is, wordt het vermogen voornamelijk naar de vooras gestuurd.

e-tron gt quattro dynamisch rijden

Ontdek de RS e-tron GT

Het sculpturale ontwerp verzoent de dynamische proporties van een Gran Turismo met de onmiskenbare trekken van een Audi RS-model.

Ontdek de RS e-tron GT

RS e-tron GT

.

.

Disclaimer
1 De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2 Audi charging wordt aangeboden door Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstrasse 1, 10178 Berlijn, Duitsland. Toegang en netwerk: het aantal toegankelijke laadpunten is voortdurend in ontwikkeling. Audi charging is alleen te gebruiken voor de geëlektrificeerde modellen van Audi. Als verificatiebewijs dient het voertuigidentificatienummer. Europese beschikbaarheid: op 1 januari 2023 was Audi charging beschikbaar in België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Het aantal aangesloten laadpunten is voortdurend in ontwikkeling. Dit aantal verschilt per land en is afhankelijk van het tempo waarin de infrastructuur voor elektrisch rijden wordt ontwikkeld. Audi Charging geeft niet het prviliege van toegang tot elke laadlocatie in elk land. AUDI AG is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor de werking, de beschikbaarheid, het geleverde vermogen en andere eigenschappen van de laadinfrastructuur. De informatie over de locatie van en het aantal laadaansluitingen wordt regelmatig bijgewerkt, maar de volledigheid ervan is niet te garanderen. Voor authenticatie via de myAudi-app i.c.m een qr-code op de laadpaal is een actieve dataverbinding nodig. De mogelijkheden voor authenticatie kunnen per laadlocatie verschillen. Binnen een Europees land zijn de tarieven gelijk, maar tussen de landen kunnen ze verschillen.
3 Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
4 Beschikbaarheid kan variëren naargelang het land. Compatibel vanaf Apple iOS 10.0 en Android 6. Voorafgaande registratie op my.audi.com vereist. Actieve WLAN-verbinding tussen smartphone en Audi MMI vereist voor mediastreaming.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem