Volkswagen
Van Center

Als professional heeft u specifieke wensen en noden. Daarom hebben we de Volkswagen Van Centers opgericht. U vindt er het bedrijfsvoertuig dat het best bij uw beroep past en u krijgt er een snelle en professionele service. Bovendien geniet u er van 13 voordelen zoals testritten op maat en een groot aantal vervangwagens.

 

Ontdek de 13 voordelen

ID. Buzz / ID. Buzz Cargo
Nu bestelbaar bij Top Motors 

 

De nieuwe generatie van de mobiliteit komt eraan: de innovatieve ID. Buzz en de ID. Buzz Cargo. De allereerste 100% elektrische busjes van Volkswagen: multifunctioneel, volledig geconnecteerd en helemaal nieuw bedacht. Beleef een nieuw gedefinieerd ruimtelijk gevoel in een interieur dat gedeeltelijk uit gerecycleerde materialen bestaat. Laat u inspireren door de omvangrijke connectiviteit en de digitale functies. Laat de moderne e-mobiliteit in de nieuwe ID. Buzz u overtuigen.

Meer info over de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo

   Ontdek hier de andere modellen van VW Bedrijfsvoertuigen    

 

Ombouwingen
op maat
 

Ook voor alle soorten ombouwingen kan u bij ons terecht.  Een kipper, een aluminium opbergrek... Het kan allemaal.

Gespecialiseerde 
naverkoop
 

Ons 'Van' atelier is volledig aangepast naar de normen en waarden van 'Van's'. Met aangepaste machines en aangepast materiaal bezorgen wij u de beste service.

Onze
stockwagens
 

Als professional mag u van ons eisen is dat wij ook professioneel zijn. Naast gespecialiseerd advies betekent dat ook een voorraad bedrijfsvoertuigen. 

Uw mobiliteitsadviseur

Gunther Reyntjens

Wens je meer info of een afspraak met Gunther? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend.