De betrouwbare partner

De nieuwe Transporter vestigt nieuwe normen en zet de deuren open naar gloednieuwe mogelijkheden. Met zijn unieke Volkswagen Bedrijfsvoertuigen design, duidelijk verbeterde eigenschappen en veel nieuwe, toekomstgerichte features biedt hij niet alleen meer rijcomfort en laadvolume maar ook een grotere moduleerbaarheid.

Dankzij de focus op functionaliteit en de grote verscheidenheid aan modellen en aandrijvingen past de Transporter zich flexibel aan je behoeften aan – of het nu gaat om stadsverkeer of lange trajecten, om een bestelwagen in verschillende lengte- en hoogteuitvoeringen, om een pick-up met dubbele cabine, om een diesel of een plug-inhybride (eHybrid), of om een uitvoering met elektrische aandrijving. Dit voertuig is intelligent, robuust en betrouwbaar – net wat je als professional tijdens je dagelijkse werk nodig hebt en gewend bent van de Transporter: een betrouwbare partner.

Werk gecombineerd met comfort: de bestuurdersplaats in de nieuwe Transporter is zowel cockpit, bureau als pauzeruimte. Behoud onderweg het overzicht met de innovatieve Digital Cockpit terwijl de moderne rijhulpsystemen jouw dagelijkse werkdag vergemakkelijken. Ergonomische stoelen, nieuwe bedrijfsvoertuiginnovaties, zoals de optionele 230V-powerhub voor externe verbruikers, en de mobiele online diensten van We Connect zorgen ervoor dat je ontspannen op je bestemming aankomt. Verder houden de vele opbergvakken en aansluitingen alles goed georganiseerd, of het nu gaat om je smartphone of je brooddoos. Met een indrukwekkend nuttig laadvermogen van maximaal een ton en met nog meer laadvolume en laadlengte is de nieuwe Transporter klaar voor vrijwel elke uitdaging.

Indrukwekkend design

De opvallende look met de typische, korte frontpartij maakt de nieuwe Transporter tot een instant blikvanger, terwijl de optionele moderne ledmatrixkoplampen voor een uitstekend zicht zorgen – zowel op de weg als op de bouwplaats. De nieuwe Transporter biedt nu nog meer laadvolume en laadoppervlak. Nooit eerder was het zo gemakkelijk om een europallet in de Transporter te laden, onder andere dankzij de grotere deuren van de laadruimte. Geniet naast de indrukwekkende verscheidenheid aan varianten ook van de vele mogelijkheden om het voertuig te personaliseren en van een sterk partnernetwerk van gespecialiseerde koetswerkbouwers.

Grote diversiteit aan motorisaties

De nieuwe Transporter wordt leverbaar leverbaar in TDI(diesel), plug-in hybride(eHybrid) en in een volledige elektrische(e-Transporter) aandrijving.

.