Zoveel meer

De ambitie om een wagen te herdefiniëren komt tot uiting in het pure design, geïnspireerd door aerodynamische prestaties. De vooruitstrevende luxe maakt dat de emotierijke rijervaring nóg intenser wordt. Het ontwerp maakt indruk met opvallende elementen die kenmerkend. Zo valt het lage zwaartepunt van de wagen op door de geaccentueerde drempels en de lange wielbasis. De knap gevormde schouderlijn en de opvallende achterdiffusor stralen pure kracht uit. Door de zacht glooiende daklijn die uitloopt in de achterzijde van de Audi RS e-tron GT² is het alsof dit voertuig altijd vertrekkensklaar is, zelfs wanneer het stilstaat.

Interieur

Bij de Audi RS e-tron GT² ligt de nadruk volledig op het functionele epicentrum van het interieur: de bestuurderspositie.

Exterieur

Het sculpturale ontwerp verzoent de dynamische proporties van een Gran Turismo met de onmiskenbare trekken van een Audi RS-model.

Acceleratie

Intelligent thermisch beheer zorgt ervoor dat de prestaties van de wagen adembenemend blijven, zelfs bij meerdere sprints³ na elkaar.

Matrix-ledkoplampen

De Matrix-ledkoplampen met Audi laserlicht⁷ maken fundamenteel deel uit van een vooruitstrevende designtaal. IJzersterk statement: de opvallende lichtsignatuur met het blauwe X-element in Audi laserlicht die uitdeint als een horizontale lichtgolf. De bewegende lichtstrook strekt zich uit over de volledige breedte van de achterkant en wordt aan de buitenranden omlijst door individuele v-vormige ledsegmenten in de verlichtingseenheden - een primeur voor Audi.

matrix ledkoplampen audi RS e-tron GT
achterlichten audi rs e-tron gt

Interieur

De vereenvoudigde cockpit met een volledig digitaal 12,3" kleurendisplay en de middenconsole zijn ergonomisch 100% op de bestuurder gericht. De sportzetels voorin bieden goede zijdelingse ondersteuning, zelfs in bochten tegen hoge snelheden. De gevormde buitenste achterzetels accentueren het sportieve karakter van de wagen. De materialen die in het interieur gebruikt zijn illustreren de vooruitgang. U kunt kiezen tussen hoogwaardige lederen bekleding en een ledervrij interieur.

Vlot opladen, thuis en onderweg

De lithium-ionbatterij van 800 V die in het vlakke onderstel verwerkt is, biedt absolute topprestaties — zowel bij het opladen als tijdens het rijden. In combinatie met het recuperatiesysteem biedt ze een bereik tot 501 km volgens de WLTP-meetprocedure (Stroomverbruik¹: 21,6–19,6 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

De grootste prestaties van de Audi e-tron GT zijn ook duidelijk bij het opladen: standaard tot 270 kW bij laadstations met 800 volt. Voldoende opladen voor de volgende 100 km duurt een vijftal minuten. In ongeveer 22,5 minuten laadt de batterij van 5% weer op tot ongeveer 80%.

U kunt de wagen thuis opladen met een standaard laadvermogen van 11 kW. Wilt u sneller opladen met 22 kW? Dan hebt u het optionele e-tron-laadsysteem nodig, in combinatie met de lader van 22 kW (AC) die in de wagen gemonteerd is.

Dynamisch rijden

Het geleverde vermogen van de Audi RS e-tron GT² met zijn volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving is bijzonder indrukwekkend. Met zijn elektrische aandrijving op zowel de voor- als de achteras levert hij tot 440 kW vermogen (Stroomverbruik¹: 22,1–19,8 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

audi RS e-tron gt

Ontdek de e-tron GT quattro

Het sculpturale ontwerp verzoent de dynamische proporties van een Gran Turismo met de onmiskenbare trekken van een Audi RS-model.

Ontdek de e-tron GT quattro

.

.

Disclaimer
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²RS e-tron GT: Stroomverbruik¹: 22,1–19,8 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Informatie over brandstof/stroomverbruik en CO₂-emissies is afhankelijk van de geselecteerde uitrusting van het voertuig. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.
³ Door fysieke beperkingen kan de maximale output voor de gegeven versnellingscijfers meerdere keren, maar niet onbeperkt, na elkaar herhaald worden.
⁴Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁵De oplaadtijd van de batterij kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder omgevingstemperatuur, het gebruik van andere landspecifieke connectoren en het gebruik van de voorconditioneringsfunctie (b.v. op afstand bedienbare airconditioning van het voertuig). Bij het gebruik van huishoudelijke connectoren beperkt het e-tron-oplaadsysteem de laadcapaciteit.
⁶Voor AC-laden raadt Audi aan om de hoogspanningsbatterij op te laden bij industriële stopcontacten, bij laadstations of bij een wandlader. Dit is efficiënter en aanzienlijk sneller dan opladen via een stopcontact. Het voertuig mag niet regelmatig opgeladen worden via stopcontacten met behulp van het mobiele e-tron-oplaadsysteem ( compact and connect) als er toegang is tot een industrieel stopcontact met wisselstroom (AC) of een openbaar AC- of DC-laadstation. Het laadvermogen is afhankelijk van het type gebruikte netconnector, courante netspanning van het land en het aantal beschikbare fasen van het elektriciteitsnet, evenals de eigen binnenlandse installatie van de klant. Het laadvermogen kan daarom in sommige gevallen lager zijn.
⁷De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁸Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹¹De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem