fbpx
Tm Fleet V2
tm-fleet-v2

Fleet Business Unit

Groep Top Motors is zich bewust dat een goed vlootbeheer op vandaag geen gemakkelijke opdracht is. Het economisch klimaat, steeds nieuwe fiscale maatregelen, aangepaste wetgeving en nieuwe technologieën vragen een deskundige begeleiding en advies. Daarom hebben wij onze Fleet Business Relations Unit (FBU) opgericht. Deze bestaat uit 2 contactpersonen, zijnde Jean-Luc Hellin en Sofie Vanneste die fungeren als centraal aanspreekpunt voor alle merken en concessies binnen de groep Top Motors.

Fleet services

Het doel van onze FBU bestaat erin de fleetklant te begeleiden in het optimaliseren en economiseren van de vloot. Op maat wordt een studieproject uitgewerkt aangepast aan de behoeften en visie van uw bedrijf. Dit kan in de vorm van een TCO (Total Cost of Ownership)-studie, opstellen van carpolicylist en budgetten, ondersteuning voor het opstellen van interne carpolicy tussen Werkgever en Werknemer, SLA voor de verkoop, aftersales en/of met de leasingmaatschappij.

Hiermee wil de groep Top Motors niet alleen fungeren als leverancier  van een nieuwe wagen of onderhoud van de vloot, maar is onze FBU de schakel voor onze fleetklant om een duurzame relatie uit te bouwen. Groep Top Motors wil door middel van deze continue ondersteuning en ontzorging in vlootbeheer dienen als een samenwerkingspartner voor onze fleetklanten.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons