Matexpo, de internationale vakbeurs voor machines en materieel voor de bouwsector, viert dit jaar haar veertigste editie. U vindt er de nieuwste machines, technieken en materialen uit de bouwsector. De performante bedrijfsvoertuigen van Volkswagen Commercial Vehicles kunnen er dus niet ontbreken ….

… en dat is ook niet het geval. Top Motors en Raes Autogroep slaan dit jaar opnieuw de handen in elkaar. Kom en ontdek op onze stand 406 een selectie van onze betrouwbare bedrijfsvoertuigen. Maak er kennis met de nieuwe Amarok, de verrassend flexibele Transporter, de volledig elektrische ID Buzz Cargo en de extreem betrouwbare Crafter.

Een ombouwing nodig, liever een andere motoruitvoering of wenst u informatie over onze financieringsoplossingen? Spreek zeker met één van onze adviseurs over uw specifieke noden. Want service op maat, daar staan we voor! Dit alles onder het genot van een drankje en borrelhapje in onze unieke Rooftop-bar.

Bent u niet meteen op zoek naar een nieuwe oplossing, maar gewoon nieuwsgierig naar wat er vandaag allemaal mogelijk is, en wat morgen brengt op vlak van mobiliteit? Ook dan bent u welkom op onze stand. We maken graag kennis met u en uw business, wie weet kunnen we later nog iets voor elkaar betekenen. Want een top-beurs als Matexpo is niet alleen het moment om bestaande relaties te versterken, maar zeker ook om nieuwe relaties aan te gaan.

Top Motors en Raes Autogroep promoten er de Volkswagen VAN Centers. Dat is het antwoord van Volkswagen op de specifieke noden van de professional. In elk VAN Center vindt u er het bedrijfsvoertuig dat het beste bij uw beroep past en u geniet er van een snelle en professionele service. Bovendien geniet u er gegarandeerd van dertien voordelen, ontdek ze via deze link.

Praktisch

Matexpo, van 6 tot 10 september in Kortrijk Xpo.

  • 6 september: 10u-18u
  • 7 september: 10u-18u
  • 8 september: 10u-20u (toegang tot 19u)
  • 9 september: 9u-17u
  • 10 september: 9u-17u