Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Bent u een groot deel van uw werkdag onderweg? Dan is uw utilitair voertuig niet enkel een vervoermiddel. Het is de plek waar u documenten sorteert, afspraken maakt, uw telefoon oplaadt of uw middagpauze neemt. Met talrijke opbergvakken en aansluitpunten, optionele geveerde ergoComfortstoelen en indien gewenst verwarmd multifunctioneel lederen stuur is de Volkswagen Crafter op al die zaken voorbereid.

 

Altijd op de hoogte, geen seconde verveling.

Op een gewone werkdag brengt u vaak behoorlijk wat tijd door op de weg. U rijdt van opdracht naar opdracht, moet tussendoor nog even naar het magazijn en dan naar de bouwmarkt om een vervangstuk te gaan bezorgen. Het is dan des te belangrijker dat u desondanks van alles op de hoogte blijft. Dankzij de geïntegreerde interface voor het mobiele vlootbeheer Connected Van en de online diensten Car-Net bent u in de nieuwe Crafter zo goed als altijd mee met de jongste stand van zaken en wordt u goed geëntertaind.

Eenvoudiger inladen

Zware pakketten in uw utilitair voertuig tillen. Grote palletten in de laadruimte stapelen. Onhandig materiaal door de kofferdeur manoeuvreren. In- en uitladen is zwaar werk. De Volkswagen Crafter Bestelwagen maakt het u gemakkelijker.

  • 1.311 millimeter brede deuropening aan de schuifdeur
  • 2.196 millimeter hoge laadruimte
  • 100 millimeter lage laaddrempel
  • optionele treeplanken

Meer ontspannen onderweg

Op onoverzichtelijke bouwwerven en smalle bospaden, in krappe woonstraten of bij windstoten op de snelweg: in de Volkswagen Crafter ondersteunen talrijke innovatieve rijhulp- en veiligheidssystemen u wanneer de situatie netelig wordt. Zo komt u goed en vooral ontspannen op uw bestemming aan.

Alles vast op z’n plaats

Wanneer pakketten heen- en weer schuiven, planken omvallen en het onderweg rammelt in de laadruimte is dat niet alleen vervelend. Duur materiaal kan beschadigd raken of de bestuurder afgeleid. Om alles goed en schadevrij op de bestemming te brengen biedt dit utilitair voertuig u de beste ladingbeveiliging van zijn klasse: dankzij 14 optionele sjorbeugels en een grote keuze aan sjorrails.

Foto 1 / 1