Volkswagen

Met zijn moderne technologie en nieuwe design vestigt de volledig nieuw ontworpen Amarok nieuwe normen in het premiumsegment van Volkswagen Commercial Vehicles. Want waar en wanneer de nieuwe Amarok ook wordt ingezet, met zijn talrijke moderne rijhulpsystemen biedt hij meer ondersteuning dan zijn voorgangers.

Zijn hoogwaardige karakter wordt ondersteund door uitrusting zoals de sfeerverlichting1 en het premium geluidssysteem van Harman Kardon2. Als metgezel voor de wijde natuur blinkt hij uit door zijn verbeterde offroadcapaciteiten en de krachtreserves van zijn optionele V6. En voor wie op zoek is naar een robuust en betrouwbaar bedrijfsvoertuig, biedt hij kenmerken zoals de trekhaak met een sleepvermogen van 3,5 ton voor alle automatische transmissies en andere doordachte details voor dagelijks gebruik. Wat de eisen ook zijn, de nieuwe Amarok weet ze bijna spelenderwijs te verzoenen.

Externe video URL

Design met een grote ‘D’

Met zijn krachtige contouren meet de nieuwe Amarok zich het volledig herziene design van Volkswagen Commercial Vehicles aan: de iets bredere sporen zorgen voor een grotere oprijhoek die de offroadcapaciteiten ten goede komt en ook in de breedte heeft de auto een mannelijkere look dan het vorige model. De moderne IQ.Light-ledmatrixkoplampen3, de optionele velgen tot 21 duim4 en de volledig nieuwe stijlpacks voor het exterieur met hertekende stylingbars en treden zijn stilistische blikvangers, net als het radiatorrooster, dat – naargelang de uitvoering – individueel overgaat in een horizontale structuur van het frontgedeelte of in een X-vormig design2 in de hoogste uitrustingsniveaus.

 

En over hoogtepunten gesproken: tussen de wielkasten in de laadbak is er voldoende ruimte voor een dwars geplaatst europallet, dat aan de stevige sjorogen kan worden verankerd. Eveneens nieuw is de statische dakbelasting van 350 kg: nooit eerder bood de Amarok een mooiere ondergrond voor een tent.

Het betere terreinwerk

Wat de nieuwe Amarok tot een volbloed terreinwagen maakt? Hij biedt de nieuwste technologie en meer rijcomfort dan zijn voorganger, plus de modernste airbags en rijhulpsystemen. Zo tilt hij het rijcomfort naar het hoogste niveau. Koetswerk, chassis en motor- of transmissievarianten: van de gewijzigde afmetingen tot de aanzienlijk grotere doorwaaddiepte, alles staat hier in het teken van offroadgebruik.

 

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem

Disclaimer van Volkswagen

1.

Standaard op de Amarok Aventura, optie op de Amarok Style.

2.

Standaard op de Amarok Aventura.

3.

Standaard op de Amarok Aventura en de Amarok Style. Optie op de Amarok Life.

4.

16-duimsbanden zijn standaard alleen verkrijgbaar op de Amarok. 21-duimsbanden zijn alleen op de Amarok Aventura als optie verkrijgbaar.