Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Ook op stressvolle dagen ontspannen blijven

Iedere dag opnieuw zorgt u ervoor dat al uw materiaal én uw hele team veilig van A naar B raken. Van zijn kant zorgt de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 ervoor dat ook met u alles goed gaat. Zijn ergonomische bestuurderwerkplek, zijn traploos verstelbare stuur en zijn bestuurdersstoel, de stevige en toch comfortabele kussens en het nieuw uitgetekende instrumentenbord maken u het rijden zo comfortabel mogelijk. Dankzij het uitstekende zicht rondom kunt u ook in het hectische stadsverkeer en op onoverzichtelijke werven de omgeving goed in de gaten houden. En eens geparkeerd tovert u hem in een handomdraai om tot een mobiel kantoor.

Alles in één oogopslag

Slimmer onderweg: dankzij We Connect beschikt u steevast over alle informatie die u nodig hebt – voor uw werk maar ook privé. Met het instrumentendisplay Premium houdt u alles steeds in het oog. En het navigatiesysteem Discover Media leidt u veilig naar uw bestemming.

Maak het u comfortabel

De lijvige en aanzienlijk uitgebreide standaarduitrusting alsook de comfortabele extra’s hebben een ongecompliceerd gebruik tot gevolg. Of: elke werkdag volledig ontspannen genieten achter het stuur.

Zet door, ook bij moeilijke opdrachten

De moderne BlueMotion-motortechnologie in de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 onderscheidt zich door krachtige prestaties, trekkracht en zuinigheid. Bovendien zorgen de optionele vierwielaandrijving 4MOTION en het mechanische sperdifferentieel op de achteras ervoor dat geen klus hem te zwaar is. Dankzij de DSG1 2-versnellingsbak met dubbele koppeling wordt de trekkracht zelfs niet onderbroken.

Iedere dag ontspannen onderweg

Wie steeds onderweg is, moet door weer en wind tal van verkeerssituaties trotseren. Gelukkig staat u er met de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 niet alleen voor.

Foto 1 / 1