Audi

NIEUW ! 
De Audi Q4 e-tron en de Q4 Sportback e-tron

Geert Devolder getuigt over zijn ervaring met een Audi E-tron


Geert Devolder, intussen een kleine 2 jaar ervaring met een Audi E-tron model getuigt over zijn ervaring. Om de elektrische modellen van Audi in de kijker te zetten heeft Top Motors gevraagd aan Geert om zijn ervaring te delen over het elektrisch rijden met Audi. In de video vertelt Geert over de range van de wagen, zijn ervaring in het buitenland en over de forsheid van elektrisch rijden met Audi. Bekijk het volledig interview in bovenstaande video of kom langs in één van onze Audi vestegingen en ontdek het zelf. 
 

Maak een afspraak

 

Audi E-tron GT in Kortrijk & Waregem

Het aanbod van elektrische wagens bij Audi breidt uit en snel! Deze 100% elektrische volbloed GT lieten wij kennis maken met de wegen in en rond Kortrijk. Hetzelfde deden we in Waregem en dit om zijn troeven te testen en in de verf te zetten.

Wil je de wagen zelf ook even van dichtbij ontdekken?

Bekijk hier de video

Maak een afspraak

Ons elektrisch Audi aanbod

E-tron

E-tron

  • Vanaf €71.530 incl. btw
E-tron Sportback

etron spb

  • Vanaf €73.540 incl. btw
E-tron GT Quattro

gt quattro

  • Quattro ong. vanaf €105.000 incl. btw
E-tron GT RS

GT RS

  • RS ong. vanaf €145.000 incl. btw
Q4 e-tron

etron Q4

  • Binnenkort in onze showroom
Q4 e-tron sportback

Q4 spb

  • Binnenkort in onze showroom

Fiscale voordelen op elektrische wagens

Kent u de fiscale voordelen van elektrische wagens al? Sinds 1 januari 2020 zijn deze 100% fiscaal aftrekbaar. De oplaadkosten zijn eveneens 100% aftrekbaar. In Vlaanderen zijn elektrische wagens vrijgesteld van de verkeers- en inverkeerstelling belastingen.

Laadmogelijkheden

Er zijn veel verschillende soorten laadstations. Op onze pagina laadmogelijkheden geven we jullie meer uitleg over de soorten laadpalen.

 

Ga naar laadmogelijkheden

De voordelen van het elektrisch rijden

Kracht

Elke elektrische wagen heeft zijn koppel en vermogen meteen beschikbaar wat zorgt voor een veilige en vlotte rijervaring. Bij Audi hebben we ook de mogelijkheid om er een sportieve rijbeleving van te maken met de 646pk sterke Audi RS e-tron GT gaan we van 0 naar 100km/u in 3,3s waarbij we de cijfers van de iconische Audi R8 benaderen en zelfs deels overtreffen!

Stilte

Autorijden is voor veel mensen een moment van genieten, van rust, net voor we an onze werkdag beginnen of net erna. Vanaf nu gaat dit nog een stap verder en kunnen we dit in volledig stilte doen zonder storende geluiden. Hebt u toch liever wat sensatie of een gevoel van progressiviteit? Dan kunt u op de Audi e-tron GT de optionele sport sound kiezen.

Goedkoop laden/tanken

Elektrisch rijden is ook een stuk voordeliger. Als we een Audi e-tron nemen met een WLTP verbruik van 21,6kWh/100km, aan gemiddeld 25cent per kWh = €5,4 per 100 km. Hebt u zonnepanelen? Dan is het nog voordeliger en kan uw wagen eveneens dienst doen als een batterij. Onderweg zorgt Audi er met de Audi charging card voor dat u publiek aan de beste prijs kunt opladen aan één van de ondertussen meer dan 210.000 oplaadpunten in Europa.

Minder en goedkoper onderhoud

In het geval van de Audi e-tron is er slechts een onderhoud vereist na 30.000km of om de 2 jaar. Olie en oliefilters vervangen is niet meer aan de orde. Het onderhoud bestaat voornamelijk uit het verversen van de batterijkoelvloeistof. Ook de remmen slijten aanzienlijk trager gezien de wagens altijd regeneratief zal remmen op de motor.

Beter voor het milieu

0 gram uitstoot, CO2 neutrale productiesites.

Voordelige leaseformules

Met de versnelling van onze federale regering om tegen 2026 enkel emissieloze bedrijfsvoertuigen van een gunstig fiscaal regime te laten genieten zien we nu al dat restwaardes van elektrische voertuigen een pak hoger liggen dan hun equivalent met een verbrandingsmotor of zelfs hybride. Bij enkele leasingmaatschappijen ligt deze waarde soms dubbel zo hoog (vertrekkende van dezelfde aanschaffingswaarde).

Wat is het voordeel voor u? Uw leasebedrag zal een stuk lager zijn door deze hogere restwaardes.

Vraag ons naar onze uiterst voordelige leaseformules!

Fiscaal interessant

Sinds 1 januari 2020 zijn deze 100% fiscaal aftrekbaar. De oplaadkosten zijn eveneens 100% aftrekbaar. In Vlaanderen zijn elektrische wagens vrijgesteld van de verkeers- en inverkeerstelling belastingen.