Audi Q4 - opent uw geest. Verbreedt uw horizon

“De Audi Q4 e-tron en de Q4 Sportback e-tron: De compacte elektrische SUV’s van het merk met de vier ringen, reeds vanaf € 47.950 incl. BTW.

Het Q4 e-tron gamma omvat drie aandrijfversies, als topper, het quattro-model met een maximumvermogen van 220 kW (299 pk). Hun gemeenschappelijke eigenschappen zijn de plaatselijke nuluitstoot en een groot rijbereik.De achterwielaangedreven Q4 40 e-tron haalt een rijbereik van tot 520 kilometer in de WLTP-cyclus.

 

Maak een afspraak

Door hun veelzijdigheid zijn de Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron perfecte metgezellen voor elke situatie. Binnen hun lengte van 4,59 meter bieden ze een pakket dat de passagiers aan boord nieuwe ruimtes geeft en alle bestaande grenzen van het segment doorbreekt. De beschikbare hoeveelheid ruimte in het interieur is vergelijkbaar met die in een full-size SUV en er is geen middentunnel, waardoor de passagiers achteraan ook extra ruimte krijgen.

 

Audi Q4 - direct leverbare modellen bij Top Motors

Het aandrijvingsaanbod van de twee compacte elektrische modellen komt tegemoet aan de verwachtingen van heel verschillende klantengroepen, van de stedelijke pendelaar tot de langeafstandsrijder.

 

Boek je verkoopafspraak

Audi Q4 E-tron zijaanzicht
Audi Q4 E-tron achteraanzicht
Audi Q4 E-tron vooraanzicht

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem