Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Van voertuig tot ontmoetingsplaats

De nieuwe Multivan is een allrounder die zich gemakkelijk aanpast aan gezinnen. Zowel het koetswerk als het interieur zijn volledig opnieuw bedacht - maar altijd met behoud van het Bulli-DNA. Multifunctioneel, geschikt voor dagelijks gebruik en waardevol als altijd, biedt de zevende generatie nu nog meer digitale functies, innovatieve mobiele onlinediensten op hoog niveau en intelligente rijhulpsystemen. De nieuwe Multivan zet ook nieuwe maatstaven op het vlak van rijcomfort en design – hij biedt veel dat vroeger alleen in voertuigen uit de hogere categorie verkrijgbaar was. Dit alles maakt hem tot een populaire ontmoetingsplaats voor het hele gezin.

Tijd om weer verliefd te worden

Ook visueel volgt de nieuwe Multivan met zijn heldere, tijdloze vorm zijn voorgangers – maar herinterpreteert het traditionele design. Aan de voorzijde zetten de twee IQ.Light – ledmatrixkoplampen en de van achteren verlichte chroomstrip in het oog springende accenten. De opvallende tweekleurige lak en de optionele 19-duims lichtmetalen velgen, die voor het eerst beschikbaar zijn voor de Bulli, zijn ook echte blikvangers. Ook nieuw: de 30-kleuren sfeerverlichting3. Het laat het interieur in een heel nieuw licht baden

Functionaliteit die u zal inspireren

van de grote troeven van de nieuwe Multivan is de neerklapbare achterbank, die 25 procent lichter is en in een paar eenvoudige stappen kan worden verwijderd. Daardoor kunnen bepaalde zetelopstellingen nu nog sneller worden gerealiseerd. Vis-à-vis met de multifunctionele tafel in het midden, met alle zitplaatsen in de rijrichting of met de buitenste zitplaatsen verwijderd voor het vervoer van e-bikes – met een paar eenvoudige stappen kan u het interieur naar uw smaak inrichten. Nog iets leuks: Voor het eerst kunnen de buitenste zitplaatsen in het passagierscompartiment worden verwarmd - zo zitten zelfs de kinderen er op koude winterdagen behaaglijk warmpjes bij.

Onderweg op hoog niveau

de nieuwe Multivan bent u net zo comfortabel in de stad als op de snelweg. Het maakt niet uit of u de korte (4,98 m) of de lange versie (5,18 m) kiest: beide modellen zijn laag genoeg voor gewone parkeergarages, maar hoog genoeg van binnen voor ontspannen vakantiereizen. Het glazen panoramisch dak8 van 1,83 m2 is een absolute nieuwigheid . Het verhoogt de hoogte van de passagiersruimte met nog eens 34 mm. Laden en instappen is nu nog makkelijker. U kan zowel de elektrische schuifdeuren als de elektrische achterklep met een voetbeweging openen – zonder de sleutel uit uw zak te halen. Keyless Advanced en Easy-Open maken dat mogelijk.

Foto 1 / 1

Hier past de ene bij de andere

Digitale cockpit, optionele head-updisplay, mobiele onlinediensten: de nieuwe Multivan heeft alles wat digital natives graag in een auto zien. En nog een beetje meer. Voor het eerst is Amazon Alexa ook aan boord. Dit maakt de nieuwe Multivan eindelijk tot een slim huis op wielen. Bij een goed geluid hoort ook het optionele premium geluidssysteem van Harman Kardon. Het transformeert het standaard 25,4 cm audiosysteem in een audiofiel systeem - en met We Upgrade zelfs in een navigatiesysteem. Zelfs na de aankoop van het voertuig. Want met We Upgrade kan u voor het eerst veel aantrekkelijke functies in de In-Car Shop ontgrendelen en over the air downloaden. Naast de navigatiefunctie omvat deze ook meerkleurige sfeerverlichting en rijhulpsystemen. Overigens, als u uw nieuwe Multivan niet achter wil laten, kan u een oogje in het zeil houden via de We Connect App en zelfs bepaalde functies op afstand bedienen.

 

Iemand denkt mee.

Voorbij zijn de dagen dat u alles zelf moest doen. Het optionele intelligente rijhulpsysteem IQ.DRIVE van de nieuwe Multivan maakt halfautomatisch rijden in druk reis- of woon-werkverkeer mogelijk door tijdelijk het sturen, accelereren en remmen over te nemen. Als de juiste infrastructuur beschikbaar is, kan contact met andere weggebruikers tot stand worden gebracht met het optionele Car2X. Dus u weet al van tevoren wat u te wachten staat. De IQ.Light – ledmatrix koplampen denken mee voor u. In combinatie met de Dynamic Light Assist, schijnen ze dynamisch op en neer en nemen ze al de bocht voordat u dat doet.

Voelbaar krachtig

Ongeacht waardoor u gedreven wordt, de krachtige motoren van de Caddy Cargo brengen u veilig en wel waar u moet zijn. Alle motoren voldoen al aan de Euro 6-emissienorm. Ze zijn standaard uitgerust met fijnstoffilters en zijn zuiniger in verbruik dan hun voorgangers. De vier verbrandingsmotoren van de Caddy Cargo behoren tot de efficiëntste en zuinigste TSI- en TDI-motoren die ooit in een voertuig van deze klasse werden ingebouwd. Met de TDI-motoren stoot u tijdens uw verplaatsingen bovendien aanzienlijk minder NOx uit.

Foto 1 / 1