Vanaf nu bestelbaar bij Top Motors!

Prijzen vanaf €75.900

De Audi Q6 e-tron.

De Audi Q6 e-tron is de eerste elektrische Audi die profiteert van het innovatieve PPE-platform. Met zijn intelligente lichttechnologie zet dit nieuwe model design, functionaliteit en veiligheid op een herkenbaar hoog niveau, typisch voor Audi. Deze elektrische auto wordt geproduceerd in Ingolstadt, waarbij het de start markeert van het meest omvangrijke modellenoffensief van Audi tot nu toe.

Revolutionaire lichttechnologie.

Met de tweede generatie digitale OLED-technologie in de Audi Q6 e-tron komt licht tot leven als nooit tevoren. Deze nieuwe elektrisch aangedreven SUV is de eerste auto ter wereld met een 'active digital light signature'. In elke achterlichtunit zijn 6 OLED-panelen met 360 segmenten geïntegreerd, waarbij elk segment wordt aangestuurd door een speciaal algoritme dat elke 10 milliseconden een nieuw beeld creëert. Het bewegende licht benadrukt niet alleen de dynamiek van de Q6 e-tron, maar versterkt ook zijn communicatievermogen. Aan de voorkant wordt de 'active digital light signature' gerealiseerd door de interactie tussen het algoritme en 12 dimbare segmenten in de koplampen, die onderling samenwerken om een constante lichtintensiteit te behouden.

lichten Q6 e-tron
achterlichten Q6 e-tron

De Audi Q6 e-tron markeert een mijlpaal als de eerste Audi die wordt gelanceerd op het nieuwe Premium Platform Electric (PPE), ontwikkeld in samenwerking met Porsche. Zoals de naam al aangeeft, is dit platform speciaal ontworpen voor elektrische aandrijving. Met zijn flexibele opzet, waarbij de wielbasis en batterijcapaciteit variabel zijn, is het PPE-platform geschikt voor een breed scala aan modellen, variërend van SUV's en CUV's tot Sportback en Avant. Het vooruitstrevende karakter van dit platform zet nieuwe standaarden op het gebied van prestaties, actieradius en oplaadmogelijkheden.

Een nieuw fris interieur.

Het interieur van de Q6 e-tron wordt gekenmerkt door een uitnodigende en ruime ambiance. De zogenaamde 'Softwrap' omhult het hele passagiersgedeelte, van deuren en cockpit tot aan de middenconsole. De kleuren en hoogwaardige materialen, waaronder gerecyclede materialen, worden ook weerspiegeld in de stoelbekleding. Het gevoel van een cocon wordt versterkt doordat alle elementen naadloos in elkaar lijken over te lopen. Functionaliteit staat centraal in het materiaal- en kleurgebruik, met comfortabele gebieden gekenmerkt door ruime oppervlakken en zachte materialen. De bedieningselementen vallen op door hun hoogwaardige uitstraling in hoogglans zwart, zoals het 'black panel' in het portier aan de bestuurderszijde, dat belangrijke functies binnen handbereik plaatst. De strakke, laag geplaatste ventilatieroosters van het klimaatsysteem zijn naadloos geïntegreerd in het design.

interieur Q6 e-tron

Het interieur van de nieuwe Audi Q6 e-tron is vanaf de kern ontworpen, met een diepgaand aandacht voor detail. Het driedimensionale en contrastrijke ontwerp brengt specifieke kenmerken op een indrukwekkende manier tot leven. Audi speelt met de functionele en esthetische vormgeving perfect in op de behoeften van zijn klanten. Deze prestatie wordt mogelijk gemaakt door twee essentiële elementen: de Audi Q6 e-tron is het eerste productiemodel dat gebruikmaakt van het nieuwe Premium Platform Electric (PPE) en de gloednieuwe E3 elektronica-architectuur. Dit slimme samenspel zorgt voor een perfecte balans tussen technologie, esthetiek en duurzaamheid.

MMI-display.

De 'Digital Stage' is een kenmerkend element bestaande uit verschillende displays die naadloos geïntegreerd zijn in het interieur. Dit omvat een panoramisch MMI-display met een geïntegreerde Audi virtual cockpit (11,9 inch), een stijlvol gebogen MMI Touch Display in de vorm van een Singleframe (14,5 inch) en een apart MMI-display (10,9 inch) voor de passagier. Deze perfecte integratie draagt bij aan het ruimtelijke gevoel van de cabine. Vooral 's nachts lijkt het gebogen MMI Touch Display te zweven dankzij de subtiele ambianceverlichting. De passagier kan op zijn eigen scherm bijvoorbeeld films kijken zonder de bestuurder te storen, en zonder dat het beeld voor de bestuurder zichtbaar is. Bovendien kan de passagier via dit scherm helpen bij de navigatie.

Foto 1 / 1

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem