Volkswagen
Nieuwe Volkswagen T-Cross

De nieuwe T-Cross: Uw begeleider voor elke dag en uw vrije tijd

Opvallend design, veel ruimte bij compacte afmetingen, vooruitstrevende technologie voor meer comfort in het alledaagse leven en de vrije tijd: de nieuwe T-Cross voldoet ruimschoots aan de verwachtingen van een moderne, compacte SUV. 

 

Maak een afspraak en ontdek de Volkswagen T-Cross bij Top Motors

Een SUV met karakter.

Krachtig koetswerk, brede koelergrille, verhoogde bodemvrijheid – de nieuwe T-Cross is duidelijk herkenbaar. Zeker in de nieuwe kleurstelling Grape yellow. Vanaf de motorkap loopt een opvallende schouderlijn door tot de achterkant. Chroomdetails zoals de verstijvingen in de koelergrille of de optionele omlijstingen van de koplampen zorgen voor extra accenten. Optioneel loopt er ook telkens een elegante lichtstrip tussen het Volkswagen-logo en respectievelijk de koplampen en de achterlichten. De buitenspiegels projecteren een lichttekening op de grond naast het voertuig en verlichten het instapbereik. De superieure verschijning wordt vervolledigd door een bodembescherming in mat zilver.

Volkswagen T-Cross SUV

.

Meer flexibiliteit. Meer mogelijkheden.

De voorste stoelen met hoge zitpositie in de nieuwe T‑Cross zorgen voor een goed zicht rondom. De rugleuning van de voorpassagierstoel kan optioneel volledig worden neergeklapt – handig wanneer grote voorwerpen moeten worden vervoerd. De verschuifbare en neerklapbare achterbank zorgt voor nog meer opbergruimte. Wanneer men deze neerklapt, vergroot het bagageruimtevolume tot wel 1281 liter en kunnen er bijvoorbeeld voorwerpen met een lengte van maximaal 2,4 m in worden gelegd. Het flexibele interieurconcept wordt verder afgerond door opbergvakken en -zakken, drankenhouders en een smartphonevak in de middenconsole.

interieur t-cross

Krijg de info die u wilt.

Ziet u liever alleen de snelheid en de kilometerstand? Of ook nog andere gegevens? Of liever de navigatiekaart? Of de titel van de song die u aan het afspelen bent? Of misschien een combinatie van dit allemaal? Dat heeft u letterlijk zelf in de hand: Configureer uw 26 cm (10 inch) grote Digital Cockpit Pro-scherm met hoge resolutie heel eenvoudig zelf zoals u wenst.

.

De sportieve R-Line uitvoering.

Soms heb je geen sportwagen nodig om je sportief te voelen. Daar zorgt de R-Line uitvoering voor. Dit unieke afwerkingsniveau voegt het allerbeste van Volkswagen toe aan je wagen. Aan de buitenkant herken je de R-Line uitvoering onder andere door de lichtmetalen velgen en de speciaal ontworpen R-Line bumpers. Het interieur wordt afgewerkt met sportzetels, pedalen in aluminiumlook en een lederen sportstuur.

Veilige nachtelijke ritten.

Al bij de eerste blik valt bij de nieuwe T-Cross een echte highlight op: de vanaf de Life-versie optioneel verkrijgbare, innovatieve IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen. De matrixtechnologie maakt het mogelijk om te rijden met continu grootlicht, zonder andere verkeersdeelnemers te verblinden. Tussen de koplampen en het Volkswagen-logo loopt de opvallende lichtstrip, die de compacte SUV een unieke lichtsignatuur verleent. Het pack omvat de optionele ledachterlichten met dynamisch remlicht en geïntegreerd dynamisch knipperlicht, dat met vloeiende lichtbewegingen de richting aangeeft.

Foto 1 / 1

.

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem