In de functie ondersteun je het sales team voor Volkswagen/CVI in Kortrijk en krijg je op die manier de kans de knepen van het vak te leren. Je rapporteert aan de brand manager voor VW voor de groep Top Motors.

Jouw functie:

Jouw verantwoordelijkheden in de functie zijn:

·        Je ontvangt, adviseert en begeleidt klanten in hun keuze naar het juiste model, de juiste diensten en de optimale financieringsmogelijkheden

·        Je zorgt voor een volledig en correct administratief dossier voor de bestelling

·        Je neemt een deel van de leveringen voor je rekening

·        Je zorgt mee voor een aantrekkelijke toonzaal en parking (ook op zaterdag)

·        Je werkt mee aan de aanwezigheid van het merk op de verschillende sociale media

Jouw profiel:

Om de doelstellingen in de functie te kunnen realiseren op een succesvolle manier:

·        Je bent in het bezit van bachelor diploma in een commerciële richting

·        Je bent vlot in omgang en je kunt helder communiceren (Frans is een pluspunt)

·        Je bent ambitieus en gedreven om je resultaten te bereiken

·        Je bezit de gave om mensen te overtuigen en kunt heel zelfstandig werken

·        Je werkt op een integere manier samen met de rest van het team

Ons bedrijf:

Top Motors werd boven de doopvont gehouden in 1989, toen in Wevelgem garage Deloddere (VW en Audi) werd overgenomen.

In 1994 verhuisde Top Motors naar de huidige site in Wevelgem, waar in 2007 het Audi gebouw werd ingehuldigd. Na de overname van garage Lamaire (Skoda) te Heule in 2016, volgde in 2017 de bouw van de Skoda, SEAT en Topway toonzalen, samen met de splinternieuwe Top Motors carrosserie.

 Intussen had Top Motors het werkgebied verder uitgebreid naar Roeselare en Ingelmunster, dankzij de overname van garage Maes & Zn (VW en Audi) in 2008 en daaropvolgend garage Vuylsteke (SEAT).

In 2018 vervoegde Skoda Verbeke de groep in Roeselare, waar in 2019 een volledig nieuwe site voor alle merken van de VW groep en een Dayrepair carrosseriebox werden geopend.

 In januari 2019 volgde de aansluiting van garage Vanderhaegen te Kortrijk (VW). Eind mei 2020, net na de Corona-crisis, voerde Top Motors zijn ambities verder uit, en garage Vergotte uit Waregem vervoegde de groep. Eind juni 2020 is een volgende stap gezet met de overname van de garage Vanhoonacker, met vestigingen in Kruisem en Oudenaarde.

Ons aanbod:

Wij bieden een boeiende functie in een ambitieus familiebedrijf, met een competitief loon volgens jouw kennis en ervaring, en uiteraard rijd je met een Volkswagen.

Zoals je hebt kunnen lezen, is Top Motors niet bang om te groeien, net zoals we niet bang zijn om je mee te laten groeien. Je mag dan ook rekenen op een permanente begeleiding en een uitgebreid pakket opleidingen.

Je zal merken dat we ook tijdens de groei het organigram zo vlak mogelijk te houden, en hoe dichter we bij elkaar staan hoe beter wij elkaar kunnen helpen.

Solliciteer