De herfst is opnieuw in het land. De dagen worden korter, regen wordt weer eerder regel dan uitzondering en de temperaturen nemen een duik. Specifieke omstandigheden vragen accessoires op maat. De specialisten van Top Motors selecteerden vijf accessoires waarmee u ook in de herfst stijlvol, proper en veilig de baan op.

All weather tapijten

Na de herfstwandeling zijn ook uw schoenen vuil. Deze rubberen tapijten van hoge kwaliteit zijn perfect aangepast aan uw wagen. Ze zijn bovendien zeer robuust en duurzaam en de onderzijde is bovendien uitgerust met anti-slip. Vuil en vocht worden geabsorbeerd en kunnen op een makkelijke manier verwijderd worden.

Espressomachine

U bent elke dag vroeg op baan: naar uw werk, naar de sportclub, met de kinderen naar de academie, … Met deze Espressomachine geniet u onderweg van een heerlijke koffie. Sluit het apparaat aan op 12V in de wagen en geniet overal van uw favoriete warme drank. De ideale opkikker tijdens deze donkere dagen. Let wel, de Espresso-mobiel mag niet worden gebruikt tijdens het rijden.

Kapstok

De herfst is in het land, daar zijn de jassen weer: regenjassen, kostuumjassen, winterjassen, … Deze kapstok kan u makkelijk monteren op de basismodule van uw zetel. De kapstok zorgt ervoor dat uw kleren kreukvrij aankomen op uw bestemming. Dankzij de geïntegreerde haak, kan u deze kapstok ook buiten de wagen gebruiken.

Flexibele kofferschaal

Deze kofferschaal voor voertuigen met een basis-bagageruimtevloer beschermt uw koffer tegen vocht en vuil en voorkomt het uitglijden van voorwerppen. Ze is licht, flexibel en op maat gemaakt van uw voertuig. Uw schoenen of laarzen na een boswandeling, alles kan nu proper (en veilig) in uw koffer.

Uurwerk

Op 29 oktober duiken we met zijn allen opnieuw in de wintertijd. Dankzij deze bent u altijd (stijlvol) op tijd. Klassiek, sportief, functioneel en altijd van een hoge kwaliteit. Welke wagen en welke stijl u ook heeft, u vindt een passend horloge in het aanbod van Top Motors.

Benieuwd naar het volledige aanbod van de autofabrikanten? Neem gerust een kijkje op onderstaande e-shops. Heeft u het accessoire van uw dromen gevonden? Noteer het referentienummer en contacteer Top Motors. Misschien hebben we het op stock, indien niet ondernemen we met veel plezier de nodige stappen zodat u snel over uw accessoire kan beschikken.

E-shop Volkswagen
E-shop Audi
E-shop Seat
E-shop Škoda


Wij helpen u graag zoeken naar uw droomaccessoire!

Waarom kiezen voor Top Motors?

Wij bieden de accessoires aan die werden ontworpen door de merken, en dus ook aan de strenge kwaliteitseisen voorzien. Immers, zorgeloos op vakantie vertrekken kan alleen met de beste uitrusting. De accessoires zoals hierboven beschreven zijn direct leverbaar in alle sites van Top Motors. Kom zeker met de wagen, dan controleren onze specialisten of de accessoires compatibel zijn met jouw voertuig.