Brengt alles op straat

Ruim 70 jaar geleden was hij de oplossing voor transportproblemen. Vandaag is de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 performanter dan ooit. Met zijn aanzienlijke laadhoogte, zeeën van ruimte en moderne rijhulpsystemen brengt hij u, uw team en uw materiaal iedere dag opnieuw veilig naar uw werkplek.

Bijzonder indrukwekkend

Ook op stressvolle dagen ontspannen blijven

Iedere dag opnieuw zorgt u ervoor dat al uw materiaal én uw hele team veilig van A naar B raken. Van zijn kant zorgt de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 ervoor dat ook met u alles goed gaat. Zijn ergonomische bestuurderwerkplek, zijn traploos verstelbare stuur en zijn bestuurdersstoel, de stevige en toch comfortabele kussens en het nieuw uitgetekende instrumentenbord maken u het rijden zo comfortabel mogelijk. Dankzij het uitstekende zicht rondom kunt u ook in het hectische stadsverkeer en op onoverzichtelijke werven de omgeving goed in de gaten houden. En eens geparkeerd tovert u hem in een handomdraai om tot een mobiel kantoor.

Alles in één oogopslag

Slimmer onderweg: dankzij We Connect beschikt u steevast over alle informatie die u nodig hebt – voor uw werk maar ook privé.

Maak het u comfortabel.

De lijvige en aanzienlijk uitgebreide standaarduitrusting alsook de comfortabele extra’s hebben een ongecompliceerd gebruik tot gevolg.

Zet door, ook bij moeilijke opdrachten.

De moderne BlueMotion-motortechnologie in de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 onderscheidt zich door krachtige prestaties, trekkracht en zuinigheid.

Iedere dag ontspannen onderweg

Wie steeds onderweg is, moet door weer en wind tal van verkeerssituaties trotseren. Gelukkig staat u er met de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 niet alleen voor.