COMING SOON. De nieuwe CUPRA Tavascan

Cupra Tavascan

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volledig elektrisch, met focus op performance.

Met onze eerste volledig elektrische SUV bent u verzekerd van kracht en performance. Twee elektromotoren leveren samen 340 pk op alle vier de wielen. En dankzij het 77 kWh accupakket komt u tot 517 kilometer ver.

Cupra Tavascan

Een nieuwe aandrijflijn.

Verlichte logo's benadrukken het CUPRA karakter: een SUV vol kracht en emotie.

Het vooraanzicht is van veraf herkenbaar: de nieuwe CUPRA vormgeving uit zich in de kenmerkende koplampen met drie driehoekigeLED-lampen.

Cupra Tavascan

Stap in een wereld vol exclusiviteit.

De ergonomisch ontworpen kuipstoelen voelen comfortabel aan en zorgen voor een dynamische rijervaring. Samen met de instelbare sfeerverlichting vormt het de perfecte balans tussen rijgenot voor de bestuurder en comfort voor de passagiers. Ook het interieur is een design hoogstandje dankzij het gebruik van exclusieve materialen en sculpturale vormen.

Cupra Tavascan
Foto 1 / 1

Focus op de weg.

Het digitale systeem vormt het hart van de CUPRA Tavascan: de 100% elektrische SUV komt met een 15” infotainmentsysteem, de grootste tot nu toe van alle CUPRA modellen. Het nieuwe geluidssysteem met 12 speakers van Sennheiser zorgt voor een subliem geluid.

Cupra Tavascan

Veilig onderweg.

Het systeem dat u vanuit elke hoek beschermt. Travel Assist combineert Adaptive Cruise Control (ACC) en Lane Assist Plus om u op veilige afstand van andere bestuurders op uw rijstrook te houden.
In combinatie met Lane Change Assist houdt het systeem uw omgeving in de gaten en laat het u alleen van rijstrook wisselen als dat veilig is.

Parkeren was nog nooit zo eenvoudig!

Parkeer uw Tavascan semi-autonoom met Trained Park Assist, een systeem dat het gevolgde traject in veelgebruikte ruimtes analyseert, en Remote Park Assist, waarmee u via uw mobiele telefoon manoeuvres kunt uitvoeren, ontworpen voor gebruik in krappe parkeerruimtes.

Cupra Tavascan

Autonomie: 547 km*     Vermogen: 250 kW*     0-100 km/h: 5,6s*

*De CUPRA Tavascan is momenteel niet beschikbaar voor verkoop en is in afwachting van homologatie. De technische data getoond op deze pagina zijn indicatief en kunnen afwijken van het uiteindelijke product. Het beschikbare vermogen (pk en kW) en de accelleratie van de auto hangt af van verschillende factoren, zoals acculading en accutemperatuur. De foto's zijn illustratief en informatief en kunnen mogelijk afwijken van het uiteindelijke product. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Onze CUPRA vestigingen

Roeselare
Wevelgem